Додати запис

Конкурс «Волинь без перешкод»

ВОГО “Фонд місцевого розвитку” у партнерстві з ГО "Євроклуб "Право і захист" оголошують про початок проведення Конкурсу з визначення умов доступності об’єктів інфраструктури для маломобільних груп у Волинській області “Волинь без перешкод” з метою виявлення позитивних напрацювань із створення безперешкодного середовища, популяризації закладів, що є зручними та безпечними для маломобільних груп населення, привернення уваги громадськості до цієї проблеми, надання рекомендацій конкурсантам для покращення умов доступності.

Конкурс проводиться у травні-червні 2014 року серед державних та приватних юридичних осіб Волинської області щодо найкращого пристосування для обслуговування людей з інвалідністю.

Конкурс.

Для участі у Конкурсі апліканту необхідно заповнити та надіслати заявку (звертатися до контактної особи) в електронному вигляді (на адресу [email protected]) або звичайною поштою (на адресу вул. Коперника 8а, м. Луцьк, 43000, ВОГО “Фонд місцевого розвитку”) не пізніше 04 червня 2014 року.

Запрошуємо громадські організації та інших зацікавлених осіб надати пропозиції об’єктів інфраструктури у Волинській області, які варто було б проінспектувати в рамках конкурсу (у довільній формі на електронну скриньку організації [email protected])

Номінації конкурсу:

“Відкрита до людей з інвалідністю державна установа”.
“Відкритий до людей з інвалідністю медичний заклад/аптека”.
“Відкритий до людей з інвалідністю заклад торгівлі/ обслуговування населення”.
“Відкритий до людей з інвалідністю навчальний заклад”.
“Відкритий до людей з інвалідністю заклад громадського харчування”.
“Відкритий до людей з інвалідністю заклад культури/розважальний заклад”.
“Відкритий до людей з інвалідністю банк”.
Усі конкурсанти стануть учасниками моніторингу (аудиту) умов доступності об’єктів інфраструктури у Волинській області, за результатами якого будуть визначені переможці – об’єкти, що відповідають стандартам умов доступності.

Кожному переможцю будуть вручені спеціальні відзнаки для розміщення на входах з метою демонстрації успіхів конкурсанта у забезпеченні прав людей з інвалідністю, а також грамота від Волинської обласної державної адміністрації, Луцької міської ради (якщо об’єкт знаходиться у Луцьку) та Партнерів з реалізації Проекту. Інформація про переможців буде широко висвітлена в електронних та друкованих ЗМІ Волинської області. Результати моніторингу будуть представлені на сайтах організацій та обговорені під час дводенного семінару у місті Луцьку за участю представників влади, громади, журналістів та переможців конкурсу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.