Додати запис

На Любешівщині та Ратнівщині нові керівники Правого Сектора

ДО УВАГИ ГРОМАДСЬКОСТІ!!!
Повідомоляємо, що керівником Любешівського осередку «Правого сектору» обрано Наталію Насірову, а на Ратнівщині очільником організації став Гурківський Андрій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
які ПРАГНУТЬ керувати всім і всіма! Гаплик Неньці...
Відповісти
Ідіть в ..ОПУ!
Відповісти
що я чую... нові керівники. значить все таки в любешові був старий курівник і ніякі бандити ніким не прикривались!!!!!!!!!!!!
Відповісти
"на Ратнівщині очільником організації став Гурківський Андрій"-капець Правому Сектору!гурківський-алкаш кодований..і розкодований!
Відповісти
а в Любешові до речі те саме... ще похлєще якщо чесно. Тепер на репутації ПС в Любешові величезна жирна крапка.)))))))
Відповісти
Насірова і Правий Сектор - ну й розсмішили!!!!!!!
Відповісти
Исполняющий обязанности главы администрации президента Украины Сергей Пашинский в интервью корреспонденту РБК заявил: "Правый сектор" придумали не на Майдане, "Правый сектор" придумали в Москве. Было несколько небольших патриотических организаций, кто-то назвал их "Правым сектором", и пропаганда сделала из этого пугало. Посмотрите на рейтинг Яроша. Где этот могущественный "Правый сектор"?
Відповісти
цирк. в любешові чудо було, таке саме чудо прийшло.
Відповісти
що ви маєте на увазі? яке чудо?
Відповісти
Скажіть будь-ласка, з якою метою у Ратнівському р-нові роблять блок пости???
Відповісти
м-даааа.. Ратнівщина з розуму зійшла... Геть нічого не розуміють.. Якщо такі,як Гурківський Андрій керуватимуть правим сектором-добра не ждіть... Людина, алкоголезалежна керівником не може бути!! та і не повинна!!!!!!!! апріорі.. поскільки вона собі раду не може дати!!! в своєму житті порядку навести..про яку чесність і порядність тоді йдеться?? це не для кого не секрет.. думаю, жителі Камінь-Каширського та Ратно добре цю "людину" знають!)))))
Відповісти