Додати запис

Триває Національний тиждень безпеки дорожнього руху!!!

У м. Луцьку та по всій області, з метою попередження дорожньо-транспортного травматизму та привернення уваги суспільства до проблемних питань у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, з 10 по 16 листопада, проходить Національний тиждень безпеки дорожнього руху.
Протягом тижня в м. Луцьку працівники ДАІ будуть проводити профілактичні бесіди з учасниками дорожнього руху щодо недопущення порушення Правил дорожнього руху, круглі столи присвячені безпеці на дорогах та акції. Також будуть проходити профілактичні заходи серед яких: «Пішохід», «Безпечна швидкість» та «П`яний за кермом – злочинець».
Також ДАІ повідомляє, що в м. Луцьку ситуація щодо аварійності на автошляхах залишається складною: за 10 місяців цього року в місті сталося 774 ДТП, серед яких 127 з потерпілими, в яких 9 людей загинуло, 145 зазнали тілесних ушкоджень. На сьогодні дорожньо-транспортні пригоди з вини осіб, які керували транспортними засобами у нетверезому стані нараховують 55 ДТП, серед яких 15 з потерпілими, в яких 2 людей загинуло, 15 травмовано.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.