Додати запис

Захист Савченко звернеться до Європейського суду

Захист української льотчиці Надії Савченко звернеться в Європейський суд у зв'язку з незаконними діями відносно підзахисної.
Про це журналістам у вівторок повідомив адвокат Савченко Микола Полозов, передає Інтерфакс-Україна.
Він заявив, що оскаржить рішення суду, який визнав законним проведення стаціонарної психіатричної експертизи української льотчиці Надії Савченко, обвинуваченої у сприянні вбивству російських журналістів.
"Проведення відносно Надії Савченко незаконної стаціонарної психіатричної експертизи, а також сьогоднішню постанову суду, весь хід розслідування дає нам підстави для звернення до апеляційної інстанції, куди ми, без сумніву, звернемося зі скаргою.
Також звернемося до Європейського суду у зв'язку з незаконними діями відносно Надії Савченко", - заявив Полозов.
Він зазначив, що офіційні результати психолого-психіатричної експертизи досі невідомі.
За словами іншого адвоката Савченко Марка Фейгіна, сьогоднішню ухвалу суду "було винесено з порушенням закону, саму експертизу проведено з порушеннями, що перекочували до постанови судді Карпова".
"Сенс приміщення Надії Савченко до стаціонару був у тому, щоб ізолювати її від участі в заключному етапі виборчої кампанії в Україні. Єдина слідча дія, яку з нею провели в Інституті імені Сербського, - експертиза при виписці", - заявив Фейгін.
Як повідомлялося, у вівторок Басманний суд Москви відмовився задовольнити скаргу захисту Надії Савченко на постанову про призначення стаціонарної психіатричної експертизи.

Інформація із сайту УП http://www.pravda.com.ua/news/2014/11/11/7043928/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БЮТівська секта для піару поставила першим номером нещасну Савченко, щоб прикрити брехуху Тимошенко та проскочити до ВР. А тепер всі про Савченко забули.
Відповісти
1. Шановний маневичанине, ну не підписуйтеся більше "лучани".
2. Приховуйте ретельніше вашу нетрадиційну орієнтацію.
3. Дана інформація надана представницею "Батьківщини".
Відповісти
Це у стилі кремлівської аферистки Тимошєнки всіх ображати та обріхувати.
Відповісти
У Вас латентний комплекс жінконенависництва, це не виліковується
Відповісти
До чого тут жінки, якщо розмоває йде про небезпечну злодійку?Прикриваються полоненими,жінками,пенсіонерами.
Відповісти
Я думав у вас комплекс жінконенависництва, а у вас банальна шизофренія. Лікуйтеся. Це виліковно.
Відповісти
Для секти БЮТ всі ,хто має іншу думку, є шизофреніками.
Відповісти
Ні, лише ті, хто має нав'язливу маніакальну думку. Лікуйтеся. Вас вилікують!
Відповісти
"Сенс приміщення Надії Савченко до стаціонару був у тому, щоб ізолювати її від участі в заключному етапі виборчої кампанії в Україні."
якщо бютівці думали "виїхати" лише за рахунок савченко, то людей, дійсно, ні за шо мають і вважають дурними.
Відповісти
"Сенс приміщення Надії Савченко до стаціонару був у тому, щоб ізолювати її від участі в заключному етапі виборчої кампанії в Україні." - це слова не представника "Батьківщини", а адвоката Надії Савченко громадянина Росії пана Фейгіна. Читайте уважніше.
Відповісти
от не треба ла-ла... "“Перший раз за всю історію участі партії у виборах я не піду номером 1. Я поступаюся цей номер тій людині, яка не просто гідний цього номера. Це сьогодні символ боротьби України за незалежність”, – заявила екс-прем’єр під час свого виступу."
"Сторони також обговорили підготовку до виборів. У цьому зв'язку представники делегації ЄНП відзначили важливість балотування льотчиці Надії Савченко номером один у списку партії "Батьківщина".
""Це сприятиме нашим спільним зусиллям щодо звільнення Надії з незаконного ув'язнення в Росії", - наголосила голова делегації, віце-президент групи ЄНП з питань східноєвропейських держав Сандра Калнієте."

ще скажи, що виборча програма тимошенко і справа по савченко то зовсім різні речі і ніяк не повязані між собою!!! і адвокат говорить суто від свого імені чи імені свого клієнта... от не треба.
Відповісти
Ти хоч читаєш, що пишеш? Ти прочитай свій перший коментар і почитай мій коментар. Відповідь логічна щодо коментара. А тепер прочитай, що вичавив із себе у другому своєму коментарі. Повна маячня, яка не має жодного відношення до дискусії. Невже тебе в ПТУ не навчили хоча б читати, що пишеш.
Відповісти
а ти прочитай ще раз...можливо, зрозумієш.
Відповісти
Ти частіше по ночам перечитуй свої мудрування навіяні алкогольними випарами - похмелятись не буде потрібно.
Відповісти
скільки всього про мене знають...де вчився,про похмілля... ;)
алєс. тема себе, бачу, вичерпала. з такими наркологами.
Відповісти
ніби адвоката проплачує не батьківщина! не сміши
Відповісти
Якби Порох чи Арсеній були порядними керівниками держави, то адвоката мала б оплачувати влада і не лише для Савченко
Відповісти
Якби......
Відповісти
Люди хочуть бачити героїв ( якраз те єдине, на чому змогла виїхати тимошенчиха, інших шансів не було)і не важливо, що ними хтось прикриває свої політичні амбіції. І як Савченко, цікаво мені знати, складала присягу?
Відповісти
Погоджуюсь 100%. І Яценюк набрав у список комбатів і Порошенко Мамчура іСамопоміч Семенченка. Це на цих виборах був такий тренд. Ілучани обрали героя Лапіна між іншим.
Відповісти