Додати запис

Ківерчанин Володимир Дейна передав у зону проведення АТО сто міні-котлів

Ківерцівська районна партійна організація «Батьківщина» та керівник фракції «Батьківщина» у Ківерцівській районній раді Володимир Дейна передали у зону проведення АТО 100 міні-котлів.

Володимира Дейна разом із колегами-однодумцями на власному підприємстві виготовив і передав для бійців міні-котли, які на сьогоднішній день перебувають на блокпостах в Луганській та Донецькій областях.

Пана Володимира, на нову ідею наштовхнув телевізійний сюжет про те, як в одному з гаражів Львова виготовляють для наших бійців, котрі перебувають у зоні АТО, металеві буржуйки з газових балонів.

«Ми подумали, що ми можемо зробити кращі обігрівачі, тому зі своїми спеціалістами ми підготували два варіанти: більшу буржуйку, яка може обігріти 30 кубічних метрів, і меншу, розраховану на 20 кубічних метрів. Експериментальні зразки випробували, тобто натопили їх і погрілися. А перед тим, як налагодити виробництво, запитали ще й думку бійців, які ними користуватимуться. Головна вимога - компактність. Пічка має бути не надто важкою, але з великою топкою, щоб зручно закладати дрова, а в разі необхідності швидко залити полум’я відром води»,- зазначає «батьківщиневець» Володимир Дейна.

«Нам треба зігріти всіх, хто захищає Україну на Сході. Найважливіше завдання — швидко зробити буржуйки і так само швидко доправити їх у зону бойових дій. Бо хлопцям на блокпостах нині вкрай необхідні теплий одяг і буржуйки», - переконаний Володимир Дейна.



За матеріалами газети "Волинь-нова"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До кожного котла прикріпити копію газового пакту Тимошенка-Путлєр.Авантюри та брехня Григян привела до влади Януковича та допомогла фашистській РФ почати війну проти України. Українці добре памятають, як кремлівська варовка обріхувала Єханурова за ковбасу по 100 грн .
Відповісти
І Дейна правий, і Ковальчук Олена - хороша і розумна дівчинка.
Відповісти
А що скептик дідо передав бійцям АТО? Свою облізлу жопу? А копійку жебраку під церквою дав? По справах судять людей.
Відповісти
Той ,хто допомагає з щирим серцем, ніколи неафішує свою допомогу.
Відповісти
Люди добре памятають Дейну ,який вислужувався Клімчуку та Войтовичу, проводив ескурсії для них на своєму підприємству,хотів коштів з обласного бюджету.
Відповісти
Реально виглядає піаром!!!!!!бо недавно на ківерцівських новинах так писали про Дейну, що я не піарюсь, я нікому про це не казав що роблю!грошей нема а я роблю! Мабуть думка про наступні вибори вже приходить! Зробив то молодець!
Відповісти
Звичайно піар . Чомусь мій чоловік ,який теж допомагає і солдатам , і хворим діткам , і дитбудинкам не голосить про це всім і всюди , а скромно іде в церкву та ставить свічку за здоров'я тим кому допомагає . А ви кинете жменьку та й всьому світу ,які ж ви хороші.
Відповісти