Додати запис

Діти-сироти із Святогірська отримали 1.5 тони подарунків від волинян

Помічники Святого Миколая, які працювали на Фабриці Чудотворця, що знаходилась у Волинській обласній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки передали для дітей-сиріт понад 1.5 тони подаруночків.
Сьогодні у школі-інтернат, що у Святогірську перебуває 400 дітей-сиріт від 3 до 18 років. Після того як значна частина Донбасу була окупована сепаратистами, то виникло питання, що робити із дітьми- сиротами, що перебували в дитячих будинках на території, які контролювали бойовики. В екстерному порядку органами влади було прийнято рішення створити на базі комплексу відпочинку «Изумрудний город» школу-інтернат для дітей-сиріт.
«Дуже приємно, що діти нас вже чекали і були щиро здивовані щедрими подаруночками від Миколая. Адже, ми зібрали та привезли для діток теплий одяг, книжечки, солодощі, канцелярські товари. Значна частина подаруночків через волонтерську групу «Пані Краморська» буде передана дітям, які зараз знаходяться у Слов’янську, Краматорську та Дебальцево», - розповів Володимир Бут-Гусаїм.
«Також з вихованцями школи-інтернат ми зробили «Карту побажань» та прикрасили ялинку еко-виробами», - зазначив Володимир Бут-Гусаїм.

Щиро дякуємо усіх, хто допоміг подарувати віру в чудо дітям Святогірська.
Щиро дякуємо за підтримку: ВОМГО «Центр Ефективної Комунікації», ГІ «Іскра», ВМО «Батьківщина молода», «Автомайдан Волинь», «Автомайдан Україна» та броварні «Карабас-Барабас».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депутат Гриб- бютоголовий, отримав три безкоштовні ділянки від діда мороза.
Відповісти