Додати запис

Які автомобілі підходять вашому знаку зодіаку. ФОТО

Покупка автомобіля – справа не проста. Комусь від «залізного коня» хочеться отримати лише комфорт, безпеку і швидкість, іншому ж головне у машині - практичність, не дороге обслуговування, третій воліє обирати машину за зовнішнім виглядом. Однак усіх автомобілістів об’єднує одне – вони обирають не лише засіб пересування, а справжнього «друга».

Яке авто краще вибрати порадять зірки та портал «Авторамблер»:

Овен (21 березня - 20 квітня)

Ці сміливці обирають транспорт з високими швидкостями і великими можливостями. Жага адреналіну не дає Овнам спокою. Представникам цього знаку підійдуть елітні спорткари і позашляховики. А зокрема, Maserati convertible, Porsche 911, Chevrolet Corvette,Hummer H3,Chrysler Crossfire, Mitsubishi Lancer.

Телець (21 квітня - 21 травня)

У випадку з Тельцями, то їм не відбутися тільки комфортом і розкішшю. Якщо автомобіль не практичний, то вони не отримають ніякого задоволення від водіння. Тельців не здивуєш просто крутий тачкою. Важливо, щоб всі якості були враховані. Представникам цього знаку варто звернути увагу на Land Rover, Ford Fusion,Toyota Prius, Subaru Legacy,Volkswagen Beetle.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Близнюки, як відомо, з головою занурені в соціум і люблять подорожі у великих компаніях. Саме тому найголовнішим для них в машині є надійність, а вже після незвичайний дизайн. Для них виробники автомобілів пропонують Mini Cooper, Mercedes SUV, Jaguar XJ, Chevrolet Corvette.

Рак (22 червня - 22 липня)

Як правило, Раки сімейні та турботливі люди. Вони зроблять все для того, щоб їхні близькі відчували себе як вдома, де б вони не були. Це стосується і автомобіля. Для них ідеальними автомобілями стануть Audi A4 Avant,BMW X5, Subaru Legacy.

Лев (23 липня - 21 серпня)

Як і належить царям все в їхньому житті має вказувати на статус. Якщо автомобіль, то такий, щоб всі його бачили і знали, хто в ньому їде. Левам краще обрати Ferrari,Porsche 911,Bentley Azure.

Діва (22 серпня - 23 вересня)
Практичність Дів не знає меж. Вони будуть стежити за всім і в першу чергу за витратою бензину. Автомобіль повинен бути в буквальному сенсі бездоганним. Таким як - Subaru Impreza,Lexus LS,Lexus RX,Hybrid SUV,Honda Accord.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Харизматичним Терезам важливо проявляти себе в суспільстві. Автомобіль, насамперед, повинен бути відображенням їх особистості. Bentley,Rolls Royce, BMW 7 Series – це саме те, що потрібно автомобілістам цього знаку.

Скорпіон (24 жовтня - 23 листопада)

Містика і сексуальність - це те, що уособлює Скорпіона. Ці якості ніхто не відміняв і для їхнього особистого автомобіля. Тому, при виборі «залізного коня» краще звернути увагу на Mazda 3,Infiniti QX56, Hummer H2.

Стрілець (24 листопада - 23 грудня)

Стрільці постійно в пошуках пригод, вони раз у раз вирушають у подорожі. Плюс до всього у них багато друзів, яких вони завжди раді бачити. Тут потрібен автомобіль, який вмістить і людей і емоції , наприклад, Jeep Wrangler чи Subaru Outback.

Козеріг (24 грудня - 23 січня)

Самі по собі Козероги дуже консервативні. До всього іншого вони ще й трудоголіки. Їхня машина - це в першу чергу відпочинок від суєти. Вони будуть відчувати себе впевнено і розслаблено за кермом Hummer H2, Rolls Royce.

Водолій (24 січня - 19 лютого)

Є три пункти, які важливі для Водоліїв: пригоди, незалежність, прогрес. Якщо відносно автомобіля можна поставити галочки навпроти кожного з пунктів, то Водолій буде задоволений поїздкою на Lamborghini чи Alfa Romeo.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Для мрійливих Риб дуже важливий дизайн автомобіля. Оскільки вони з великим небажанням розбираються в технічних нюансах, їм потрібна машина, яка буде простою в експлуатації. Ніяких зайвих рухів, просто сів і поїхав. Такими автомобілями є Lexus LX, Audi TT Coupe,Honda Accord, Toyota Camry.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цікаво що ще порадить нам кацапський сайт ?
Відповісти
Дурість
Відповісти
а остальним ходити пішки. автобуси з назвою Хамер не їздЯть
Відповісти
астрологія то брєд для слабоумних.
Відповісти