Додати запис

смітники to be or not to be ?!

Іду я вчора по вулиці, несу якийсь папірець-сміття. Несу,несу,несу,несу,а кинути то і нема куда!!! І це центр міста. Якщо тут таке, то що казати про 33 чи 40,інші райони. прикро... Адже вчу своїх дітей що смітити на вулиці те саме що смітити у себе вдома. Невже ті смітники такі дорогі, що неможна їх закупити у достатній кількості і повстановлювати через кожних 5 метрів??? Урни стоять по пр.Волі тільки від ЦУМа і до поворота на вул. Шопена, а далі починається жах... Мені здається, що це можна зробити наприклад з альтернативних матеріалів з вторсировини якоїсь як то кажуть дешево та сердито. Що скажете пане мер?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так-так! ще з моїм сином (якому пішов 21-й рік) в часи його дитинства носилися зі шкурками від бананів від виходу з парку до самого дому (Волі, 39)... Виходимо з тролейбусу, а талончик викинути нікуди...
Пройшло надцять років, влада міняється, а на смітники так і не вистачає.
Відповісти
Та є така біда. Здавалось би - елементарна річ. А її нема. А ми хочемо і дороги, і маршрутки, і комфорт в місті. Де ж воно буде, коли немає елементарного. ( От так і живем.
Відповісти
Акти вандалізму від деградованих мешканців, зокрема від бидло-молоді змусили владу міста обмежити фінансування на встановлення вуличних смітників.
Висловити побажання та зауваження луцьким чиновникам можна на сайті www.opencity.in.ua
Я так біля дому смітник вуличний відновив.
Відповісти
Тра з труб пiвметрових дiаметрiв замуровувати урни в фундамент.
Чи з залiзобетону виливати.
Вандали нинi лютують...
Відповісти
Іду я вчора по вулиці (вулицею), несу якийсь папірець-сміття. Несу,несу,несу,несу,а кинути то і нема куда (куди)!!! І це - центр міста. Якщо тут таке, то що казати про 33-й чи 40-й,інші райони. (П)прикро, адже вчу своїх дітей, що смітити на вулиці - те саме (це те ж), що смітити у себе вдома(дома). Невже ті смітники такі дорогі, що неможна(не можна) їх закупити у достатній кількості і повстановлювати (поставити)через кожн(і) их 5 метрів??? Урни стоять по пр. Волі, тільки (лише) від ЦУМа (у) і до поворота(у) на(по) вул. Шопена, а далі починається жах... Мені здається, що це можна зробити, наприклад, з альтернативних матеріалів з (-) вторсировини якоїсь, як то кажуть, дешево та сердито. Що на це скажете, пане мер? 25 помилок.
Відповісти
вдячна за поради. намагатимусь виправити свій правопис)))
Відповісти
Зробити можна байстрюка (член туди, член сюди), а сміттєву урну - виготовити.
Відповісти
Навіть в заголовку помилка. Ну можна ж правильно списати з вікіпедії!? Роззути очі? Усе треба розпочинати з першого класу.
Відповісти
Треба вчитися в Бібліотекаря (написала вище). Красива мова, як соловїна пісня. Жодної помилочки. Приємно читати.
Відповісти