Додати запис

Бібліотечний «Ne-формаt»

Мені, Анні Яскульській – методисту Старовижівської центральної районної бібліотеки, випала нагода стати однією з учасників цього масштабного дійства, яке відбулося за сприяння Української бібліотечної асоціації, молодіжної секції УБА, асоціації бібліотекарів Закарпаття, компанії PrressPoint, передплатної агенції «Періодика», та еко-курорту «Ізки».
Програма школи була насиченою знайомствами, адже учасниками були бібліотекарі з найрізноманітніших куточків України: Одеса, Миколаїв, Львів, Ужгород, Дніпропетровськ, Добропілля…, інформацією, враженнями та емоціями від побаченого та почутого. Школярі мали змогу стати на лижі. Для мене це було вперше, тому принесло задоволення та неймовірні відчуття.
За період навчання ми прослухали ряд уроків по бібліотечному PR та співпраці з ЗМІ. Провели акцію «Бібліотека – шлях до успіху» на схилі гори.
А ще я спробувала себе в ролі тренера, провівши тренінг «Популяризація книги традиційними та інноваційними формами роботи». Пізнавальними та цікавими для мене були тренінги інших учасників. Не менш цікавими та захопливими були виїзди в бібліотеки-філії сіл Ізки та Лозянське Межигірської ЦБС. Для нас було організовано концертну програму та майстер-клас по ткацтву.
Впродовж навчання ми працювали в групах, що сприяло різносторонньому розгляду заданих тренерами завдань, які ми презентували і мали змогу обговорити кожне з групових завдань.
Участь в заході такого масштабу дозволила мені почерпнути багато нової інформації, яку я обов’язково застосую в роботі, надіюсь що вона принесе плідні результати для роботи своєї книгозбірні.
Р.S. Дякую за неймовірно проведені дні в школі та нові знайомства! Окремо хочу подякувати волинському відділенню УБА за надану ними можливість та підтримку у відборі та участі в ІІ Зимовій школі молодих бібліотекарів України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.