Додати запис

Не час до мовного розбрату


Мій російськомовний побратим самооборонівець Дмитро Шума уже більше року щодня збирає кошти бійцям на схід біля Там Таму, інший Дмитро Сандалов постійно клеїть бронежилети, каски, ремонтує техніку, а ще є російськомовні, які збирають сухпайки, служать в Айдарі, Азові тощо... І в половини штабу Самооборони прізвища закінчуються на -ов та й на Майдані поруч завжди стояли російськомовні.
Тому коли побачив оце фото Тетяни Грішиної перша думка була - провокація.
Однак вияснив, що замовник даного білборду - рухівець Олександр Харченко. Звернувся до нього з пропозицією розмістити заклики щодо бойкотування російського виробника, допомоги воякам, оскільки, такого роду сюжети в час війни на сході сприятимуть лише розпалюванню ворожнечі та даватимуть приводи для спекуляції ворожим ЗМІ, але нажаль лишився непочутим.
Людина не розуміє, що хоча й вислів має право на існування, наразі не варто вішати такі заклики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а коли буде "на разі"? коли захопите владу повністи забороните розмовляти російською?
Відповісти
з балалайками!
Відповісти
Привезiть дiтей зI сходу Украiни, пофотографуйте iх на цьому фонi i подарiть на пвм'ять. Не забудьте нагадати iм, кто розколював Украiну та о перспективах життя у "новiй Украiнi".
Відповісти
Вєрнай дарогай ідьотє, таваріщь Багдан!
Відповісти
Вертайся Бодя в село-корів пасти, картоплю садити, гній з під свині виносити, може хоч це у тебе краще вийде...
Відповісти
...залиш нацистське справжнім нацистам
Відповісти
Захід і Схід України ніколи не знайдуть спільной мови. Це неможливо. Доказ на фото. Тому Україна як суверенна держава приречена.
Відповісти
Для всіх розвінених народів завжди було важливо не те, як говорить людина, а те, що він говорить.
Відповісти
Для всіх розвинених народів завжди було важливо не те, як говорить людина, а те, що вона говорить.
Відповісти
не знвають, що таке криївка, бендерівці і атавісти із замотаною мордою...
Відповісти
Розмовляю українською, російською, англійською
Хотів би вивчити польську та німецьку але не складається
Читаю Шолохова, Толстого, Пушкіна на російській мові
Кобзаря на рідній українській
Мова не винна
Винні люди які розпалюють війни
Вони можуть говорити лише мовою насилля
Десь так
Відповісти
Солідарний з Пащенком. Мова - це культура, а культура не має кордонів. На російській мові написана краща класика світу: Достоєвський, Толстой, Гоголь, Тургенєв, Островський, Чехов, Бунін, , Пушкін, Блок, Шолохов, Нєкравсов, Лєсков, Купрін, Пастернак, Єсєнін... Не хочете читати Гоголя, читайте Тичину: В полі трактор дир-дир-дир, ми за мир, ми за мир... Давайте обявимо ворогами німецьких класиків-композиторів, тому що Гітлер знищив пів-світу: Баха, Бетховена, Брамса, Вагнера, Вебера, Брамса, Мендельсона, Штрауса, Шумана?
Відповісти
Это Путинская пропаганда, выфсеврети...
Відповісти
Богдан и его побратимы губят Украину. Спасители нации уж точно не они. Но к пониманию этого они придут не скоро, возможно будет поздно. С Петром и Владимиром Пащенко согдасен полностью.
Відповісти
С такими людьми единую Украину построить не получится. Язык Гоголя - "вражеская мова".
Відповісти
Надо быть последовательными - запретите книги на языке оккупанта, запретите музыку, которую писали люди, говорящие на языке оккупанта, живопись художников, говорящих на языке оккупанта. Выкиньте из алфавита буквы ватной кириллицы, в конце концов! А так не, никто русский язык не ущемляет!
Відповісти
Разъясню ранее сказанное. Расширить Галичину до границ с Россией не удастся. Нельзя навязать металитет, мову, исторические ценности, традиции и культуру с помощью ВСУ всей Украине. Временно навязать власть в Киеве - можно, но к чему это привело всем понятно. Дальнейшие продолжение этой хибной политики в Украине приведет к краху государства.
Відповісти
Скільки кацапів прибігло
Відповісти
на чортополох... плодяться унтерменші.
Відповісти
Я вже давав коментар стосовно цього борда: автор - фаріон недороблений. Ось моя думка. Провокатор, звивини якого не здатні ні народити розумного піар-ходу, ні навіть зробити дизайн білборда адекватним шрифтом.

І так. В мене теж є маса російськомовних товаришів, які значно цінніші представники українського народу, аніж деякі продажні бидлоподібні носії "калинової".

Богдан, моя ПІДТРИМКА!
Відповісти
Самое главное: наказать вату тем, что больше не поедут к нам ваши гастарбайтеры и проститутки. Тут-то мы и загнемся.
Відповісти
в кожному своя думка, він виспловив свою, будете затикати рот, знайдуть в канаві
Відповісти
Досить дивно, що наше МЗС не бере на роботу таких чудових людей-патрiотiв. Треба, щоб свiт дiзнавався про нашу державу та революцiю з ii кращого боку! Хто як не вони доведуть нашу давню готовнiсть до вступу в цивiлiзоване суспiльство пiсля вирiзання росiйськомовних украiнцiв!
Відповісти
На жаль- пишеться окремо і виділяється комами, бо це вставне слово
Відповісти
За стільки часу, що іде війна, то мали б самі перейти на рідну, бо більшість з них народились тут.Але вони знають, що "нас и так поймут хохли"
Відповісти