Додати запис

На тренінгу в Луцьку навчали самореалізації

Що таке самореалізація та які сфери життя охоплює? Як ми реалізуємося в групі та поодинці? Що дозволяє нам рухатись вперед, а що ні? Для чого нам самореалізація та як її використовувати?

Усі ці питання були розглянуті під час психологічного тренінгу «Самопізнання та самореалізація», який відбувся 3 серпня у Волинській обласній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки.

Провела тренінг Надія Загорська, практикуючий спеціаліст з 2011 року, лікар-психолог, працює за напрямками арт-терапія та гештальттерапія.

Вона знайшла час для кожного з 14 учасників, через різноманітні психологічні вправи виявляла певні психологічні бар'єри і допомагала їх визнати та побороти, віднаходила лідерські здібності, формувала навички роботи в команді. На захід прийшли люди різного віку та соціального статусу, частина, здавалося б, уже реалізували себе в житті. Та кожному у певні моменти життя потрібні орієнтири.
Цей тренінг показав, що у лучан є потреба у зустрічах такого формату.

Тому організатори заходу, луцький осередок ГО "Самопоміч" під керівництвом Тараса Яковлева, вирішили і надалі проводити подібні тренінги, зокрема щодо стресостійкості та управління конфліктними ситуаціями. Всі деталі можна дізнатися на сторінці громадського об’єднання https://www.facebook.com/SamopomichVolyn?fref=ts.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.