Де у Луцьку можна придбати елітне житло за найнижчими цінами? ФОТО*

Де у Луцьку можна придбати елітне житло за найнижчими цінами? ФОТО*
NK Group - молода, але прогресуюча група компаній «Набережний квартал», яка динамічно розвивається та будує житло майже в 19 областях України за системою житлово-будівельних кооперативів (ЖБК).

Головним принципом будівництва «Набережного кварталу» є використання високоякісних будівельних матеріалів і інноваційних технологій. Панорамне засклення фасаду будинку створює чудовий вид із вікон комфортних та просторих квартир.

У Луцьку цей забудовник будує декілька об'єктів, один з яких житловий комплекс «Атлант» - 12-ти поверховий будинок зі скла на 16 секцій. Нещодавно будівельники закінчили будувати вже другий і розпочали третій поверх першої секції, в якій більша частина квартир вже продана.

Окрім будівництва та продажу квартир, компанія постійно проводить різні акції. Відтак нещодавно переможець отримав сертифікат на безкоштовний квадратний метр й, відповідно, отримав знижку в сумі дев'ять тисяч сімсот гривень на квартиру в елітному житловому комплексі. Окрім цього, для вдови з трьома неповнолітніми дітьми ця компанія частину вартості квартири оплатила за свій кошт. Про те, на якому етапі знаходиться будівництво ЖК «Атлант» і як будується будинок із цегли та скла, ми запитали у представника компанії Сергія Вознюка.

Як давно ви на ринку нерухомості?

На ринку нерухомості ми з вересня 2012 року. В цьому році нам три роки. Саме три роки тому ми розпочали своє перше будівництво в місті Хмельницький з житлового комплексу «Набережний квартал». На сьогоднішній день здані всі секції «Набережного кварталу» і будується «Набережний квартал-2». Вже в 2013 році ми розпочали перше будівництво у Вінниці, де також будинок введений в експлуатацію, з 2014 року охоплювали три області, біля двадцяти будівництв в сукупності. В цьому році ми вийшли на 19 областей і в результаті маємо 60 будівництв по Україні.

Чому для будівництва обрали земельну ділянку саме поблизу Київського Майдану?

Це місце, площею більш як в три гектара, не так далеко до центру. В місті лишилось буквально декілька ділянок неподалік центру, які ще можна забудовувати. Також ця земля виділена саме під забудову, а це означає, що не потрібно було міняти її цільового призначення.

Який будинок в майбутньому буде збудований на цій землі?

На цій ділянці NK Group будує сучасний житловий комплекс «Атлант», який складатиметься з 12-ти поверхів і 16-ти секцій.

Коли розпочали будівництво і що вже встигли зробити?

В кінці липня цього року на будівельний майданчик заїхав перший трактор, яким почали рити котлован і, відповідно, тоді фактично й розпочали будівництво житлового комплексу «Атлант». На сьогодні ми добудували другий й розпочали будівництво третього поверху першої секції нашого комплексу, також перекритий поверх, який відведений для комерції. Найзатратнішими у часі були земельні та фундаментні роботи, далі пішли умовно легші роботи, тобто цегляна кладка. Варто зазначити, що будівництво у нас відбувається дуже швидкими темпами. Наразі в нас завершився процес монтування на будмайданчику другого башневого крану, завдяки якому темпи будівництва будуть ще швидшими.

З яких матеріалів буде збудовано будинок?

Ми закуповуємо матеріали великими об'ємами. Це типові об'єкти будинків, які ми будуємо по всій Україні, тому ми закуповуємо матеріали одночасно на всі наші об'єкти і саме тому у нас найнижча ціна на квартири. Підвал та перший поверх комерції буде збудовано з моноліту, решта – з цегли та скла.

А як щодо утеплення будинку?

Щодо утеплення, то тут буде, окрім облицювальної цегли, десять сантиметрів мінеральної вати й знову цегла, загалом ширина стіни складатиме до 73-х сантиметрів.

Що передбачено проектом у майбутніх квартирах житлового комплексу «Атлант»? Чим це житло буде особливим?

Унікальність цього проекту в тому, що люди зможуть отримати елітне житло за найнижчими цінами в місті, ці квартири будуть просторими й світлими за рахунок величезних панорамних вікон (повністю від підлоги до стелі), стяжка, металеві вхідні двері, штукатурені стіни, три лічильника (на газ, воду та світло), засклена лоджія, двокамерні вікна класу WDS, двоконтурний котел, батарея, автономне опалення, радіатори, всі комунікації відповідно теж будуть підведені.

Тобто майбутні жителі цього будинку не будуть "прив'язані" до опалювального сезону?

Саме так, коли вони захочуть, то тоді можуть увімкнути в своїй оселі автономне опалення, їм не потрібно буде мерзнути в своїх домівках в очікуванні початку опалювального сезону. Та ж історія з теплою водою, вона буде постійно, адже жителі цього будинку не будуть прив'язані до центральних комунікацій.

Окрім вмонтованих вікон, дверей, котла, що ще буде в цих квартирах?

Оскільки ми не знаємо наперед, який саме ремонт люди захочуть бачити у своїх квартирах, ми надаємо весь спектр послуг в облаштуванні житла, а саме по переплануванню та ремонту «під ключ». Тобто в нас є цілий відділ, звернувшись куди, люди можуть замовити за окрему плату послуги архітектора та дизайнера.

Яким буде благоустрій навколо цього будинку?

Мешканцям ЖК «Атлант» ми пропонуємо такі переваги: закрита територія комплексу, безпечні дитячі майданчики, спортивні майданчики, облагороджена зеленими насадженнями територія двору, доріжки, газони, підземний паркінг та багаторівневий наземний паркінг. Якщо жителі захочуть, то наша фірма-забудовник може в дворі поставити фонтан, як ми це зробили в Хмельницьку.

Перший комерційний поверх буде відведений суто під магазини, офіси, спортзали, кафе. Вже є частина комерційного поверху продана під супермаркет. Жителям ЖК «Атлант» не потрібно буде виїжджати за межі будинку, якщо вони захочуть повечеряти чи випити кави в кав’ярні з друзями. Не потрібно буде їхати в центр чи ще кудись, щоб закупити додому продуктів, якщо в будинку буде свій супермаркет. Так само якщо терміново треба скористатись послугами перукаря чи, скажімо, масажиста, достатньо буде просто спуститись на перший «комерційний» поверх.

В чому перевага вашого забудовника?

В тому, що ми здаємо житло людям посекційно. Тобто одна секція – це один будинок і людина одразу отримує право власності та технічний паспорт й може, при бажанні, заселятись. Їй не потрібно чекати, скажімо два чи три роки поки в експлуатацію здадуть всі 16-ть секцій. Одна секція збудована і вже можна заселятись в свої оселі.

Коли плануєте здавати в експлуатацію першу секцію?

Ми взяли час із запасом, тому це буде в травні-червні наступного року.

Вже є люди, які купили там квартири?

Так, більша частина секції вже продана, залишилось декілька однокімнатних і двокімнатних квартир. Ми починаємо продаж квартир другої секції. Люди можуть вже їх для себе забронювати.

Як відбувається система бронювання квартири в майбутньому житловому комплексі?

Коли людина приходить до наших менеджерів з продажу, і їй сподобалась квартира, і щоб ми її нікому іншому не продали, то вона може її забронювати терміном в три дні, а інколи на тиждень. Бронювання в нас безкоштовне.

Які квартири в цьому житловому комплексі користуються найбільшим попитом серед ваших покупців?

Однокімнатні. Хоча до уваги наших клієнтів ми пропонуємо як одно, так і двокімнатні оселі. Загалом у нас є однокімнатні квартири від 41 м² до 62 м² і двокімнатні від 80 м² до 92 м², можливо шляхом перепланування зробити для себе і трьохкімнатну квартиру, об'єднавши дві однокімнатні квартири в одну. Відтак ще один плюс нашого забудовника - ми можемо зробити, за бажанням замовника, повністю перепланування квартири.

Яка ціна за один м² і на яку категорію населення це житло розраховано?

Ціна м² – дев'ять тисяч сімсот гривень. Ціна на квартири залежить від стадії будівництва, на початку будівництва вона, відповідно, нижча. Це житло розраховане на середню і вище середньої верстви населення.

Коли житловий комплекс «Атлант» буде зданий повністю в експлуатацію?

Будинок будується досить швидкими темпами, тому ми плануємо здати цей об'єкт повністю за два з половиною роки. А заселитись в 1-шу секцію люди зможуть вже весною. Наразі квартири ще будуються, а це означає, що у людей є ще час, щоб придбати елітне житло за найнижчою ціною в місті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де це воно таке є?
Відповісти
Рівненська 25,напроти автозаводу Богдан.
Відповісти
А ном.тел.можна?
Відповісти
0958899191 0968899191
Відповісти
Можна придбати квартиру в кредит у Вас?
Відповісти
В нас є можливість розтермінування. За детальнішою інформацією звертайтесь на центр продажу або телефонуйте
Відповісти