«Земельні схеми»: Для атовців нема, а Козюрі знайшли півгектара у Луцьку?

«Земельні схеми»: Для атовців нема, а Козюрі знайшли півгектара у Луцьку?
Колишній помічник депутата Луцької міської Андрія Козюри Юрій Войт завершив підготовку проекту землеустрою ділянки площею понад 0,5 гектара на вулиці Глушець в Луцьку.

Відповідне погодження він отримав ще в червні. Завтра ж, 29 листопада, під час сесії міськради Войту можуть погодити оренду цієї землі на 10 років. Проект рішення опублікований на сайті ради.

Однак ще у червні через цю ділянку розгорівся скандал . Зокрема, свободівці виступили з заявою, в якій це рішення назвали "цинічним та аморальним". Обурення спровокував той факт, що землю не продали з аукціону, а віддають в оренду.

Адже після продажу ділянки бюджет міста міг би отримати мінімум 3 мільйони гривень. Для прикладу, 16 листопада міськрада провела аукціон, під час якого за 4 ділянки площею 0,56 га виручили понад 3,3 мільйона гривень.

"У той час, коли міська влада пафосно заявляє про відсутність вільних земельних ділянок для воїнів російсько-української війни, для помічника скандального депутата Андрія Козюри оперативно знаходиться ділянка площею понад півгектара. Це відвертий плювок луцькій громаді", - йшлося в заяві свободівців.

Цікаво, що, за інформацією з кулуарів міської ради, червневий проект рішення став предметом торгів між Козюрою та "союзниками" по "укропівській" більшості, до якої він входить. Саме 29 червня міськрада розглядала вкрай важливі для "УКРОПу" зміни до бюджету і їй бракувало голосів для ухвалення рішення. Лише після обіцянки підтримати виділення землі Войту, кажуть джерела в муніципалітеті, Андрій Козюра віддав свій голос за правки бюджету.

Зауважимо, що це не перший земельний скандал, в який потрапили депутати з "укропівської" більшості. Зокрема, у липні фірма, пов'язана з Костянтином Петрочуком і Сергієм Булою, за незначну суму купила теплиці, під якими лежить 2 гектари землі, ринкова ціна якої приблизно 2 мільйони доларів. В планах фірми - звести багатоповерхівку.

Більше про цю "схему" читайте тут: Дешево і з прибутком: як депутати-відкликанці дерибанять землю в Луцьку.

Тож, завтра, 30-го листопада депутати можуть дати "зелену дорогу" ще одній "оборудці".

Проект ділянки
Проект ділянки


В'їзд на ділянку з боку вулиці Глушець
В'їзд на ділянку з боку вулиці Глушець
В'їзд на ділянку з боку вулиці Глушець
В'їзд на ділянку з боку вулиці Глушець
Будівля на території ділянки
Будівля на території ділянки




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це зайве підтвердження того, що влада в Луцьку незалежно від політичного макіяжу апріорі продажна, брехлива та аморальна.
Відповісти
Про шо ви пишете цей войт працює в козюри, це він собі взяв оформив на нього!
Відповісти
Люди, зрозумійте одну просту річ. Суть зовсім не в тому, що блатняки, якісь розводи і підкилимні тьорки між так званими партіями, списочними депутатами. Козюра - голубой ворішка, той його денщик - взагалі підставна особа. Скільки би ви отут не закликали, просили, молили до совісті -з них, як з гуся вода , сотрясаніє воздуха. А тепер - до громади: чим думали, чи очі не бачили... Порожній мішок стояти не буде. Так шо за все, шо зараз робиться - спершу поставте питання собі. Бачили очі, шо купували, а тепер їжте... По закону - то є сама справжня корупція. Чого набрали в рот води правоохоронні органи ? А ти, громадо, тепер може помудрієш до нових виборів...
Відповісти
Чому мовчить прокуратура? Де СБУ? Взагалі, укроп - це звичайна банда, яка рве місто на шматки, яка паплюжить все здобуте покійним мером, які не рахуються ні з рішеннями суду, ні з лучанами, ні з місцевим бізнесом.
Відповісти
Вже звели девяти поверхівку.поїдьте глянте
Відповісти
все правильно. усе вірно.
ніхто не розпорядицця цією територією краще, ніж козюра.
Відповісти
Найприеріше, що ця стаття просто сотрясіння повітря. Як і у випадку з дерибаном петрочука. Ок, інформацію ми отримали, а що робити? А нцчого. Просто завтра ми всі підем по своїх роботах,а вони на сесію займатимь дерибаном.
Відповісти
В місті повна анархія. Роби що хочеш, українці не спроможні керувати країною це безмозгле стадостворене для сільгосп робіт. Вони навіть не знають за що воюють. Долізе хохол до влади і краде по чорному на очах усіх людей допоки не подавиться і не здохне. Поляки і росіяни приходьте і керуйте цими свиньми.
Відповісти
та сама ситуація в Шацьку, для нас нема, а жирним посадовцям всюди.....
Чому мовчать органи, а тому що вони ці посадовці під...си...
Відповісти
Всі фамілії згадані до укропу а ж ніяк діла не мають, але ж згадали і не раз! знову половина жовчі вилізло!
Відповісти
Останні новини
«Земельні схеми»: Для атовців нема, а Козюрі знайшли півгектара у Луцьку?
28 листопад, 2017, 19:24