Влада підло маніпулює думкою лучан, - заява «Свободи»

Влада підло маніпулює думкою лучан, - заява «Свободи»
Луцькі свободівці обурені тим, що влада міста маніпулює думкою лучан, знімаючи гроші з будівництва школи, та, як йдеться в їх заяві, "віддає за безцінь ділянку, яка могла б, у випадку її продажу з аукціону, принести бюджету міста кілька мільйонів гривень".

Про це йдеться в документі, який надійшов на електронну пошту Інформаційного агентства ВолиньPost.

Публікуємо заяву без змін і правок:


Фракція ВО "Свобода" у Луцькій міській раді рішуче засуджує корупційне цинічне аморальне рішення про виділення помічнику депутата Андрія Козюри (ВО "Батьківщина") Юрію Войту півгектара землі у місті по вулиці Глушець, 55 для будівництва багатоквартирного житлового будинку, яке було ухвалене депутатами 29 червня 2017 року під час сесії.

Таке рішення є результатом безчесної ганебної змови і наносить непоправну шкоду інтересам громади. Замість того, щоб вирішувати питання розвитку міста Луцьк і працювати на благо громади, окремі депутати вирішують свої приватні особисті питання та допомагають прихопити до рук ласі шматки дефіцитної луцької землі.

У той час коли міська влада пафосно заявляє про відсутність вільних земельних ділянок для воїнів російсько-української війни, для помічника скандального депутата Андрія Козюри оперативно знаходиться ділянка площею понад півгектара. Це відвертий плювок луцькій громаді. Демонстрація зневажливого ставлення до лучан і впевненість у власній безкарності.

З одного боку влада підло маніпулює думкою лучан і не знаходить гроші на будівництво школи №27. І в той же віддає за безцінь ділянку, яка могла б, у випадку її продажу з аукціону, принести бюджету міста кілька мільйонів гривень. І їх можна було б сппрямувати на добудову цієї школи. Нас вражає рівень цинізму та жадоби збагачення, який панує у стінах міської ради сьогодні.

Організатори цієї оборудки не побоялися навіть суспільного резонансу і думки лучан. Напевно, вони вважають, що пожиттєво гарантували собі депутатські мандати і матимуть можливість й надалі вводити в оману мешканців обласного центру та проводити свої сумнівні схеми з дерибану комунального майна через сесії міської ради.

Такі речі не повинні залишатися поза увагою громадськості. Лучани мають знати "героїв" цього дійства та зробити належні висновки. В іншому випадку Луцьк замість розвитку накриє хвиля тотального дерибану, яку надихатимуть та благословлятимуть окремі депутати міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це результат політичної корупції. Ось тепер знайте, лучани, як ща відро фарби чи за палку ковбаси свій голос віддавати
Відповісти