Наобстежували: у Луцьку «уріжуть» кількість маршруток

Наобстежували: у Луцьку «уріжуть» кількість маршруток
За результатами моніторингу пасажирообігу, у Луцьку скоротять кількість автобусів на маршрутах №1, 2, 3, 9, 12, 23, 47 у вихідні та святкові дні.

Про це стало відомо під час засідання виконкому 6 грудня.

Нещодавно в місті на основі рішення виконкому проводили візуальне обстеження рівня наповнюваності автобусів. Тому зміни в кількість автобусів на певних маршрутах внесли за результатами дослідження. Адже обстеження показали, що наповнення машин на цих маршрутах становить від 30% до 50%. Йдеться про зменшення кількості машин, які перевозитимуть пасажирів у вихідні та святкові дні.

Тож кількість транспортних засобів у ці дні зменшать на маршрутах №1, 2, 3, 9, 12, 23, 47.

Відзначають також, що відповідно до кількості автобусів змінюється інтервал їх руху. Начальник транспортного управління міськради Анатолій Миронюк додав, що нині в управління є 2 чи 3 заявки від перевізників, які знову просять підвищити тариф через здорожчання пального.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вони хочуть що б маршрутки зайвжди їздили запаковані як "шпроти в консерві"??? Позабирати в них машини і хай попробують по їздити в маршрутках! Зажрались вже!!!
Відповісти
Скоротити?Ви серйозно? та вони і так не їздять толком.Ось наприклад 12ка вранці ніколи не дочекаєшся їздять як заманеться ще й мають нахабність просити підвищення тарифів.
Відповісти
Останні новини
Наобстежували: у Луцьку «уріжуть» кількість маршруток
06 грудень, 2017, 10:43