У Луцьку оновили комісію, що контролює пасажиропотік у тролейбусах

У Луцьку оновили комісію, що контролює пасажиропотік у тролейбусах
У Луцьку змінили склад комісії, яка підраховує коефіцієнт співвідношення кількості безплатно перевезених пасажирів до платних пасажирів на маршрутах електротранспорту.

Відповідне рішення прийняли під час засідання виконкому 6 грудня.

Основним завданням комісії є контроль за проведенням робочою групою обстеження та визначення коефіцієнта співвідношення кількості безплатно перевезених пасажирів до платних пасажирів на маршрутах електротранспорту.

Згодом цей коефіцієнт затверджує виконком, і його застосовують для нарахування компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Комісію очолив перший заступник мера Григорій Недопад. До її складу також увійшли директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода, завідувач сектору зв’язку та інформаційних систем управління транспорту та зв’язку Володимир Мацьків, начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк, голова Луцької міської громадської організації «Захист дітей війни» Юрій Місник, начальник відділу фінансів програм житлово-комунального господарства департаменту фінансів та бюджету Ірина Обертас, начальник планового відділу комунального підприємства «Луцьке підприємство електротранспорту» Ірина Ковальчук, заступник начальника управління транспорту та зв’язку, начальник відділу логістики перевезень Олександр Середа, начальник звітно-планового відділу департаменту соціальної політики Ірина Шаріпова, директор юридичного департаменту Наталія Юрченко та начальник відділу персоніфікованого обліку департаменту соціальної політики Тетяна Янчук.

Робочу ж групу очолює керівник Луцького підприємства електротранспорту. Вона здійснює обстеження пасажиропотоку табличним методом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку оновили комісію, що контролює пасажиропотік у тролейбусах
06 грудень, 2017, 10:44