На Волині міліціонер, у якого дядько - прокурор, побив людину, - ЗМІ

На Волині міліціонер, у якого дядько - прокурор, побив  людину, - ЗМІ
Двоє міліціонерів побили жителя міста Рожище Бориса Бекуріна, але більше року місцева прокуратура не може притягнути їх до кримінальної відповідальності, мотивуючи це недостатньою кількістю доказів.

Але в потерпілого та його захисника інша думка. Вони вважають, що міліціонерів, які жорстоко били чоловіка, просто прикривають, повідомив телеканал «Аверс».

Потерпілий стверджує, що один з тих, хто його лупцював, має двох впливових дядьків. Один - голова Рожищенської райдержадміністрації, інший - прокурор Луцького району.

Поки органи правосуддя не можуть визначитися з вердиктом, потерпілий Борис Бекурін довгий час пролежав у лікарні та став фактично інвалідом.

Згідно з висновками судмедекспертизи чоловіку серйозно пошкодили статеві органи. Лікування йому так і ніхто не відшкодував. А правоохоронці й досі лишаються при погонах.

Після року тяганини справа нарешті зрушилася з місця – за постановою Рожищенського суду проти правоохоронців таки порушили кримінальне провадження.

Того вечора, пригадує чоловік, двоє незнайомих йому міліціонерів у формі прийшли до його оселі. За словами чоловіка, міліціонери вимагали, щоб чоловік «на них працював і давав інформацію».

«Чтобы я на них работал и давал информацию. Где чё твориться… Я говорю: прекращайте ерундой заниматься, пойду до прокурора. Ну, и выходит Масалов. Услышал, что пойду до прокурора. Ударил меня в живот. Я присел. Дыхание перекрыло мне», – пригадує потерпілий.

За словами Бориса Бекуріна, міліціонери били його, аж доки чоловік не втратив свідомості.

«Очнулся. Смотрю: уже два часа ночи. Все болит. Весь в крови», – каже він.

Свідком цих подій була співмешканка Бориса Бекуріна Олена Антонюк. Жінка розповідає: хотіла заступитися, але боялася потрапити під гарячу руку.

Протягом року прокуратура міста Рожище винесла шість постанов про відмову в порушенні кримінальної справи проти міліціонерів.

Захисник потерпілого Олександр Гаврук розцінює ці дії не інакше, як «кришування».

«Є така думка, що у міліціонера Масалова в Рожищах в райдержадміністрації працює рідний дядько головою. Другий дядько працює в прокуратурі Луцького району. Прикро, що кумівство процвітає», – говорить юрист.

Потерпілий неодноразово оскаржував рішення прокуратури, однак його щоразу запевняли, що доказів побиття недостатньо.

І тільки нещодавно суд переглянув клопотання потерпілого і задовольнив скаргу про те, щоб проти двох міліціонерів, які 23 листопада 2011 року побили Бекуріна відкрили кримінальне провадження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сором для Масалових. Вдень цілують хрести і начебто такі благодійники, а вночі кришують своїх синів-племінників в погонах.Гнати їх в шию разом з прокурором Касардою...
Відповісти
Масяні рулять, один двічі скоював ДТП, зійшло з рук, другий людей лупить... Така в нас прокуратура і мєнти, вперед, пакращення вже сьгодні наступає. Коли це все закінчиться, може Генеральна прокуратура знає.
Відповісти
А кузен - помічник прокурора району. Цей хлочик - вже давно райвідділу надоїв, зладу з ним немає ніякого і гальм у нього нема... А порода - сімейна! Невже прокуратур області буде мовчати і надалі?
Відповісти
а ви не знаєте як з ними боротися?
По народному :-)
Як партизани колись.
Відповісти
Масяні доруляться, попадуть на ще більшого дибіла і понесуть вперед ногами до-пори до-часу
Відповісти
А ви потерпілі зверніться в Генеральну прокуратуру до В.П. Пшонки,він швиденько їх прибере і щей засудить, так як Ківерцівського прокорорчика ,бо він цього страшенно не любить і його вони бояться як духу. А це бидлоття яке побило чоловіка дійсно треба винести ногами вперед. Скот!!!
Відповісти
Шо скот то скот! Крім того шо людей гамселять, ще й з простих людей з села взяткі збивають. Що то за така міліція щоб їх у власних кабінетах СБУ вязала, але ж дядечко прокурор, все замаже. Бидло партійне.
Відповісти
Нічого ви не зробите
Відповісти