Незаконне звільнення Вусенко: Луцька міськрада програла черговий суд

Незаконне звільнення Вусенко: Луцька міськрада програла черговий суд
Луцька міська ради програла суд, який пов'язаний зі справою незаконного звільнення Юлії Вусенко (на фото) з посади секретаря ради

Засідання відбулося 17 січня.

Нагадаємо, ще в листопаді суд постановив, що поновити Юлію Вусенко повинен в.о. міського голови Григорій Пустовіт. Однак він цього не зробив.

Тож виконавча служба звернулася до Пустовіта, аби він виконав рішення суду та ухвалила постанову про відкриття виконавчого провадження. Міська рада взялася її оскаржувати, але суди програла: і першу інстанцію (Луцький міськрайонний), і другу (Львівський апеляційний). На останнє засідання суду другої інстанції представники міської ради навіть не з'явилися, ймовірно, розуміли, що програли.

Юля Вусенко каже, що в її справі уже є три судові ухвали, які підтверджують незаконність її звільнення, але міська рада й далі ігнорує їх, порушуючи чинні закони України.

Крім того, додає вона, прокуратура Волинської області й досі не оголосила про підозру Григорію Пустовіту, адже він вчергове не виконав рішення суду.

"У нас немає публічної позиції прокуратури з цього питання. Чому для Пустовіта закони не писані. Буду звертатися до обласного прокурора Максима Киричука, аби він висловив свою позицію та пояснив чому три місяці не виконується рішення суду", - мовила вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невеличке запитання!!! До наших можновладців: За той період що Вусенко не "працює", при її поновлені на посаді,требабуде сплатити їй заборгованість, за весь цей час, а це не багато-не -мало !!! До того ж - весь цей час хтось виконував її робочі функції, і отримував за це зарплатню, виходить ФАКТИЧНО у нас було двоє людей на одній і тійже посаді, зарплату отримували ТЕЖ ДВОЄ, тепер запитання - чи наші посадовці, платили б зарплату працівнику,з власної кишені, за те що він сидітиме в дома. а інший буде щось - десь, вдавати ніби він працює ??? Прийміть поразку, дайте людині працювати, як що самі не хочете, але ж - від корита , не так легко відірватися. Що ви ділите і за що тримаєтесь , всерівно фінал у всіх один. Романюк, ні Климчук, Царство їм Небесне, із собою не забрали - ні посади , ні статків, а що ви хочете забрати ???? Хіба що як фараони , під час захороніння - брали в гробницю все необхідне.
Відповісти
так цим баригам з Укропу начхати на суди, закони в нашій країні тільки для простого бидла
Відповісти
Там Полішучок і Пустовіт щось мутять...
Відповісти
Останні новини
Незаконне звільнення Вусенко: Луцька міськрада програла черговий суд
17 січень, 2018, 12:57