Наше вперше, – депутат про блокування трибуни Луцькради

Наше вперше, – депутат про блокування трибуни Луцькради
Блокування трибуни Луцької міської ради під час сесії 28 лютого – перший подібний випадок за час роботи Луцької мерії. Однак інших методів боротьби із подвійними стандартами нинішньої влади в місті вже не залишалося. У той час, коли у місті обмаль вільної землі, величезну площу віддають задарма.

Про це лідер фракції «Свобода» у Луцькій міській раді Микола Федік розповів під час брифінгу 1 березня.

«Ми вперше за всю історію існування Луцької міської ради спостерігали таку річ як блокування трибуни і власне блокування роботи. Як вже казав мій колега, це було спровоковане систематичним дерибаном землі», – наголосив Федік.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ФІРМУ «ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ» ТА ЇЇ ЗВ'ЯЗОК З ДЕПУТАТАМИ СЕРГІЄМ БУЛОЮ ТА КОСТЯНТИНОМ ПЕТРОЧУКОМ

Мовляв, питання неодноразово підіймали в пресі, та результату не було. Вчора депутати зрозуміли, що без заходів прямої дії не обійтися, аби змусити своїх колег принаймні розглянути іншу позицію щодо неможливості подвійних стандартів. Адже чи не на кожній сесії Луцькради виносять питання так званих «вільних земельних ділянок» – коли люди мають у користуванні протягом десятків років дві земельні ділянки. «І ми з таким натхненням їм пропонуємо: «Ви нам віддайте на місто, ми дамо учасникам АТО одну ділянку, а другу ви собі приватизуєте», – зауважив обранець громади.

Натомість на те ж засідання виносять ділянки, пов’язані із депутатами із «більшості», яка активно стимулює їх розгляд, коли фактично гектар землі віддають за безцінь. «Із цим миритися не можна. У нас подібні проекти рішення не подаються вчасно, а якщо глянути за півроку, то всі проекти рішення, які є скандальними та, скажімо, такими, які є суперечливими, вони завжди вносяться з позачергових комісій в даному випадку – із земельної комісії. І постійно такі питання виносяться позачергово, виносять позачергово із земельної комісії, щоб був менший суспільний резонанс. Цей раз відбулося так само, і з цим також миритися не можна», – додав обранець громади.

Тому депутати пішли на такий крок, аби їх почули, б інших методів дослухатися до колег вже не залишилося.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Наше вперше, – депутат про блокування трибуни Луцькради
01 березень, 2018, 13:26