У луцькому супермаркеті продавали оселедець з червами, - ЗМІ

У луцькому супермаркеті продавали оселедець з червами, - ЗМІ
Ввечері 28 січня в одному з супермаркетів Луцька місцева жителька купила оселедець, у якому вже вдома виявила гельмінтів.

Трапилося це у супермаркеті "Сільпо", що знаходиться в обласному центрі Волині в універмазі "Луцьк" , пише газета Віче-Інформ.

Як повідомляє видання, риба продавалася по акції. Ціна була привабливою та й оселедець на вигляд теж.

"Запиталася у продавця чи свіжа риба, та відповіла, що сумнівів немає. Нещодавно привезли. Повірила на слово. Вдома вирішила подати його родині на вечерю. Чесно, для мене стало шоком те, що виявила в оселедці. Обробляючи рибу на її нутрощах помітила сліди гельмінтів. Боже, а я ж зібралася годувати нею маленького сина", – розповідає жінка.

Після цього, як стверджує видання, Світлана звернулася зі скаргами у ветеринарну службу та в обласне управління захисту прав споживачів. Нині у супермаркеті йде перевірка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О,та я весь час таке купую,а де грошей набрати на свіже????Нічого поїдять.
Відповісти
Зжеруть пiд водяру з мнясцем.
Відповісти
Так там є допустима норма тих черв’яків в оселедцях,тобто якщо їх не багато,то їсти можна.
Відповісти
И это не проблема "Сильпо", а дистрибюторов, которые замутили акцию, чтоб продать остатки.
Відповісти
Шо за бред, користуючись твоєю логікою можна продавати лайно, а спихнути все на дистрибютора(однодневку) наприклад цукерок
Відповісти
Перепрошую, а що то таке - " сліди гельмінтів"?
Відповісти
Оселедець - дітям? Вперше чую... "Сліди гельмінтів", погоджусь, цікаве нововведення в термінології огляду рибки... І щодо акцій - ну ще не було жодного розпродажу, аби простий народ зекономив. На жаль, розпродаж по-нашенськи - це збут непотребу. Будьмо пильні!
Відповісти
мутка там тама
Відповісти
Їсти можна)
Відповісти
Хочу зауважити, що в магазинах мережі Сільпо, вимоги щодо якості товарів досить жорсткі, працювала у різних супермаркетах, але напевно в Сільпо до продажу протермінованого чи неякісного товару найбільші. Але вибачте гельмінти не утворюються в процесі зберігання риби, тобто риба була заражена ними ще при житті, тоді тут напевно треба поставити питання не магазину а виробнику даної продукції, а також ветеринарній службі, яка робила перевірку даної продукції та видала сертифікат якості. А виявити гельмінти на магазині не реально, якщо кожну рибу розрізати то вибачте що далі продавати фарш з оселедця...???
Відповісти
Останні новини
У луцькому супермаркеті продавали оселедець з червами, - ЗМІ
29 січень, 2013, 13:30