Міська влада за час керування «УКРОПу» суттєво втратила довіру лучан, - опитування

Міська влада за час керування «УКРОПу» суттєво втратила довіру лучан, - опитування
Довіра лучан до міського голови за рік впала з 61% до 27%, а до міської ради - з 47% до 36%. Такими є результати опитування соціологічної групи «Рейтинг» від імені Міжнародного республіканського інституту.

Так, згідно інформації, яка опублікована на сайті групи, в лютому 2017 року рівень довіри до міського голови становив 61%, до міської ради - 47%. Тоді Луцьк займав за першим показником 6 місце в рейтингу обласних центрів і ділив 4-5 місце за другим.

У лютому 2018 року соціологи провели чергове опитування і зафіксували різке падіння довіри до міської влади. Так, рівень довіри до міського голови - 27% (19 місце в рейтингу обласних центрів), до міської ради - 36% (12 місце).

Нагадаємо, в березні "укропівська" більшість влаштувала "переворот" у Луцькій міській раді, в результаті якого її спочатку очолював укропівець Ігор Поліщук, а потім його партнер по коаліції Григорій Пустовіт.

За цей рік відбулося декілька скандальних сесій міської ради, зокрема, й щодо "дерибану" землі.

Довідка

Опитування провели в 22 обласних центрах України, які не перебувають під контролем російських або проросійських сил, а також в містах Маріуполь та Сєвєродонецьк на Донбасі. Дослідження базується на вибірці з більш ніж 19 000 респондентів.

Статистична похибка для кожного міста не перевищує ±3,5%. Досяжність респондентів у середньому склала 67,2%.

Рейтинг у 2017 році
Рейтинг у 2017 році
Рейтинг у 2018 році
Рейтинг у 2018 році

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ні від кропу, ні від петрушки - приправа! От давайте виберемо Витіва.
Відповісти
Гнати в шию потрібно цю укропівську наволоч, а з ними й депутатів-запроданців. Всі ці поліщуки, пустовіти, недопади, красі і т.д. скоро повністю зруйнують систему управління в міському господарстві. Повна безвідповідальність, формалізм, ігнорування потреб простих громадян міста - ось це їх стиль роботи. Тільки суцільний піар. Громаду міста мають за дурнів.
Відповісти
Владу в місті по факту захопили укропівські раби палиці, які дерибанять місто, сам палиця не живе в Україні по півроку, але при тому є головою облради, невже не можна припинити це паплюження інтересів громади?
Відповісти
Як ми раді, ми не раді,що живем у Луцькограді
Відповісти
Останні новини
Міська влада за час керування «УКРОПу» суттєво втратила довіру лучан, - опитування
24 березень, 2018, 13:49