Луцький гуманітарний університет закривається. ДОПОВНЕНО

Луцький гуманітарний університет закривається. ДОПОВНЕНО
Акредитаційна комісія України прийняла рішення припинити освітню діяльність Луцького гуманітарного університету. В Державній інспекції навчальних закладів України кажуть, що через виявлені порушення в роботі, а керівницвто ЛГУ наполягає, що це - рішення самого університету, адже він зараз переживає фінансові труднощі.

У Державній інспекції навчальних закладів України повідомляють, що таке рішення Акредитаційна комісія прийняла 31 січня на своєму засіданні під головуванням Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника.

На засіданні розглянули результати перевірки Державною інспекцією приватних вищих навчальних закладів, зокрема і Луцького гуманітарного університету.

Беручи до уваги виявлені Інспекцією порушення і недоліки в роботі університету, Акредитаційна комісія України ухвалила рішення, згідно з яким освітня діяльність Університету буде повністю припинена в липні поточного року, йдеться у повідомленні.

Тобто навчальний заклад позбудеться ліцензії на підготовку «бакалаврів», «спеціалістів» і «магістрів» за спеціальністю «Журналістика», «бакалаврів» і «спеціалістів» – за спеціальностями «Міжнародна економіка», «Менеджмент» та «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», а також «бакалаврів» з економічної кібернетики.

Студенти Луцького гуманітарного університету будуть переведені до інших вищих навчальних закладів на ті ж спеціальності та на умовах не гірших, ніж вони навчалися, обіцяють в Акредитаційній комісії.

На тому ж засіданні комісія анулювала ліцензію Донецького економіко-гуманітарного інституту.

У коментарі ВолиньPost ректор Луцького гуманітарного університету Андрій Журавльов повідомив, що його вуз справді у липні тимчасово припинить діяльність. Проте причина - не у позбавленні ліцензії через виявлені порушення.

"Припинити освітню діяльність прийняли рішення засновники університету. Справа в тому, що зараз на ринку послуг кон’юктура така, що потенційні абітурієнти роблять вибір або на користь бюджетного навчання в Україні, або ж - якщо платного - то за кордоном. Останніх три роки наш університет випускає в рази більше студентів, ніж приймає. В такій ситуації ми прийняли рішення тимчасово припинити діяльність", - пояснив Андрій Журавльов.

Він запевнив, що був присутній на згаданому вище засіданні Акредитаційної комісії, і повідомив там про таке рішення. Каже, що усі, в тому числі й Дмитро Табачник, сприйняли це з розумінням.

"Тобто причина - не у вявлених недоліках, а у нашому власному рішенні. Те, що позбавили ліцензії через виявлені порушення - неправда. Очевидно, просто помилилася людина, яка готувала це інформаційне повідомлення", - вважає Журавльов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 94
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цього варто було чекати
Відповісти
і як же тепер мас-медіа Волині без такої "високофахової" підготовки???? Це ж у нас майже всі місцеві журналюги звідтіля - дешево і сердито і корочка журналюги в кишені.... палиця рулить!!!
Відповісти
Ну нарешті, може, меньше стане ціх вискочок в інтернет-виданнях і на Аверсі!!!
Відповісти
Сумую і висловлюю щире співчуття. Вуз підготував блискучу плеяду журналістів, кібернетиків, економістів-міжнародників і маститих менеджерів. Там викладали відомі світу докотри наук і академіки. Там ректор-філософ, як Еммануїл Кант. Ще раз співчуваю. Україна і світ не скоро оговтається від втрати такого закладу.
Відповісти
оооо, "Україна і світ" - оце ви залупили! Глобально мислите, масштабно! Чи не забагато на себе берете? І з Кантом Журавльова прирівняли! Чи ви іронічно?
Відповісти
почуття гумору - це класно!)))))
Відповісти
Якщо цьому посприяв Палиця, то низький йому уклін і шанування. А журналюги з цього вузу лише на "Аверсі" з плинністю кадрів 300% в рік. Така освіта - це наказання Господнє за тяжкі гріхи. Вибачте, якщо щось не так сказав. Мо кого скривдив?
Відповісти
По-ходу освіта в тебе не краща явно. Нєбойсь і тебе на чисту воду вивів Аверс, вони не люблять всяких га...нюків, яким, судячи з усього ти і є. А на рахунок плинності кадрів, то не мели хєрні. Нормальні журналісти там роками працюють і їх всі знають. Інтернетчикам теж респект. Хоча в нас купа журналістів не має ніякого віднощення до цього ВУЗу. Вибач, якщо образив.
Відповісти
Жаль( ВУЗ і справді останнім часом переживав непрості часи. І що б тут не писали "тутешні" і іже з ними, у ЛГУ давали блискучу освіту! У нас викладали знані журналісти, приїздили з лекціями професори іноземних ВУЗів, ділились досвідом маститі письменники та бізнесмени! ВІд студентів вимагалось лише одне - вчіться! Хто хотів, той вчився, а кому пофіг - той і КНУ буде бухати і купляти оцінки! І більшість випускників 2003, 2004, 2005 років підпишуться тут! Так що не треба гнати, шановні коментатори! Ще й Палицю сюди приплели, вже скоро палицею все затикати будете)))
Промоніторте випускників, як такі мудрі...побачите.
Відповісти
ну якщо бізнесмени в вас викладали-це про все говорить,бо в ВДУ тільки старші викладачі на економічному сидять, Палицю мабуть вони вчили,а той Вам уроки давав)
Відповісти
І.Палиця вчився на історичному. І чого ви до нього причепилися? Скоро усе будете, як примітивні істоти, ним затикати! Переключіть свою платівку, грамофон старий, і музика та ж!
Відповісти
На черзі - вуз (умовно) розвитку людини, менеджмену і економіки, Міжрег. академії.
Відповісти
це щоб родині Коцанів добре жилося..., от і все...
Відповісти
Випускниця ЛГУ, повністю із тобою погоджуюся, не шкодую про 5 років навчання.
Відповісти
а де ти зараз працюєш? розкажи,хоча б приблизно, бо зараз більшість студентів з політехнічного чи сх.-євр. сидять без роботи, але Коцан,який "знає" з жінкою керівником кафедри міжн. відн.(МВ) та країнознавства у цьому ВУЗі, каже, що в суч. к-нах ЄС -17 країн у складі)))), то шо Вас Ваш ректор навчив?:)))) цікаво))) послухати та в реаліях життя побачити)
Відповісти
Ти читало,шо написало???Знову ліки не прийняло???
Відповісти
Мабуть ти їх систематично приймаєш... в реалії,бо психіка твоя-це дещо не зрозуміле людству..., а тим більше ти взагалі, краще сиди і мовчи собі тишком-нишком, а то таке враження, що твоїм близьким,рідним та знайомим при житті вже пора співчувати...,бо в них не життя, - а пекло поруч з такою людиною!!! Мабуть не посваритися та не напсувати життя не можеш та від зазрості лопаєш щодня по 5 булочок,а потім в лікарню лягаєш...
Відповісти
Словесна діарея.
Відповісти
Я недалеко працюю від цього "університету" - не знаю, як там з навчанням, але всі роки спостерігаю біля входу в корпус сцикух і сцикунів з сигаретами в зубах. Коли вони вчаться?
Відповісти
На мою думку даний коментар не має до теми нічого спільного. З сигаретами можна побачити біля будь-якого університету, а ось до утворення це не має жодного відношення!
Відповісти
в останні роки ректор ЛГУ перевів усіх викладачів на підприємців, платятчи єдиний податок, позбавивши їх усіх законних соціальних прав на стаж - науковий в першу чергу!, на лікарняні, на відпустки...заробляв для себе гроші. Попитайте викладачів. МАУП і Україну, "біотех" чекає та ж участь!
Відповісти
Открывайте ПТУ!
Відповісти
Журавльов, як завжди, підсовує примітивні аргументи, аби викрутитись. Матеріальний і інтелектуальний рівень абітурієнтів цього вузу не дозволить їм вчитись ні на бюджетній формі навчання, ні за кордоном. Хіба що - в ПТУ. А ті, хто отримав там цидулку, усі на базарах працюють вантажниками. Там вони продовжують осягати базарну кібернетику і поповняють свої знання з журналістики базарним фольклором. Те, що ректор тут доповнив, треба розуміти, що вуз не може вчити семеро дітей, які вступили в минулому році, а причина одна: якість освіти чи то її повна відсутність. Не треба бла-бла - ми не пальцем зроблені. Усьому фальшивому приходить кінець. Нехай тепер місто забере споруду, яку кривицький подарував Журавльовим, як "друг сім*ї". А ті, хто вихвалять цей "вуз", то вони не знають, що таке Освіта. Такий вуз - це велика драма не тільки для тих, хто там протирав штани, а й для держави. Схвалюю.
Відповісти
Дивно читати ці коментарі. Люди, які вчаться у державних вузах і цим дуже пишаються, платять за заліки, екзамени, здачі дипломів, купують викладачам золото і коври в вітальню... Про що ми говоримо, шановні? До чого тут якість освіти? ви, в першу чергу, ображаєте не нас, випускників, а викладачів, які дійсно навчали, а не вимагали хабарі ,як це роблять у так званому Східноєвропейському університеті!!!
Кількість - не завжди якість!
Знаю особисто багатьох випускників, які наразі дуже успішно влаштувалися у житті.

Мені дійсно шкода. Але ринок диктує свої правила!
Відповісти
Ти чого комменти,які пишуться в сторону цієї "знаючої" видаляються? Нерви лікуй та психіку якщо критики реальної спокійно не можеш сприйняти,обмежена людина..., зразу видно...
Виправила помилку?:) Молодець, відмінно)
Відповісти
Я вважаю, що неадекватам на зразок попереднього коментатора варто обмежити доступ до мережі. Агресія, бажання облити брудом, "тикання" - образ типового троля.
Відповісти
Це ви мені?
Відповісти
Погоджуюся цілком. Викладачі наші були ті ж, що в ЛНТУ і ВНУ, лише хабарів не брали. Я без проблем поступила в ЛНТУ на п'ятий курс і навіть не готувалася додатково. Моїх ЛГУшних знань було достатньо.
Відповісти
В українській мові немає "коврів", є килими.
Про що ми говоримо, шановні?...
Відповісти
підтримую!!!
Відповісти
А ще - мене дуже дратують анонімні "вискочки", які ховаються за видуманими ніками. Якщо маєте, що сказати - скажіть відкрито, ображайте відкрито і несіть відповідальність за свої слова!
Відповісти
"Хто без гріха, хай кине камінь"...
Відповісти
Жаль что такой университет закрывают. А те кто считает, что преподаватели не справлялись с обязанностями и совершили какие - то нарушения, так лучше б посмотрели что творится в государственных университетах где обучение от 15 тыс. гривен. Как там работают и какие у них нарушения. А студентам теперь, что делать? Не факт, что переведут на 2 курс в другой университет.
Відповісти
Почитавши дані Коментарі можна зробити висновок: «Кожен своє болото хвалить". Якщо вам не подобається даний університет, так що ви тут забули? Вчилися в державному університеті молодці, я теж. Але на відміну від вас я не опускаюся до такого низького рівня! Закривають - дуже шкода! Мені здається, що в такому випадку треба 50% університетів України закрити!
Відповісти
Все до того йшло! НЕзнаю як там викладали на спеціальності журналістика але на інших спеціальностях викладання просто жахливе!Я радий що звідти пішов у інший вуз!
Відповісти
Зате інший вуз не радий, що отримав тебе....
Але є, що є...
Відповісти
Да ну?З чого ти це взяв?
Відповісти
50% треба закрити! Кому потрібні ці випускники-неуки! Для базару...
Відповісти
50 % выпускников университетов Украины (не важно государственных или частных) стоят на рынках. Но стоит отметить, что все зависит не только от университета, но большая часть от правительства!
Відповісти
"маю справжню оствіту" ви так впевнено сказали про те, що всі випускники ЛГУ знайшли собі місце тільки на базарі, напевно слідкуєте за кожним???маєте якусь статистику і т.д.СМІШНО!
Я навчалась у цьому університеті 4 роки на факультеті журналістики і не жалкую, університет дав чудову базу знань у цій сфері як теоретичних так і практичних.Чудові викладачі: практикуючі журналісти,доктори наук,кандидати.Головне бажання вчитись і поставлена ціль!Зараз навчаюсь у Львівському унів. ім. Івана Франка і хочу сказати, що саме отримані знання в ЛГУ допомогли мені вступити до цього вишу, а там багато студентів з престижних університетів україни і наші знання на одному рівні,у мене є така можливість порівняти.Підсумовую,уміння працювати над собою і поставлені цілі ось запорукаа вашого успіху, а диплом це просто документ який немає майже ніякої цінності без ваших отриманих знань,досвіду та професійних навичок.Задумайтесь...перед тим як обливати брудом інших=)
Відповісти
України- СЛОВО ПИШЕТЬСЯ З ВЕЛИКОЇ БУКВИ, "ЖУРНАЛІСТКО"))))
Отак і тебе вчили,що тут,що у Львові...
Відповісти
Механічна помилка...думаю немає сенсу акцентувати на цьому увагу!
Відповісти
До жУРНАЛІСТКА. Неадекватна ти чого?Людина помилилась,твої опуси взагалі читати неможливо.Воно ще когось вчить,сама абетку йди почитай.
Відповісти
Це якраз твої читати не можна!!! )))
От твої нісенітниці та неадекват сам за себе вже давно говорить...
Відповісти
Шо,"правда" очі коле?Ти ж у нас під десятком ніків "працюєш",але ж твоя тупість стирчить звідусіль.
Відповісти
Шановні коменататори зі "справжньою освітою", мені та моїм батькам у шанованому державному ВУЗі у 1999 році просто в очі озвучили суму, без якої не те що на державну, на контрактну форму навчання не візьмуть ніколи! І ЛГУ дав мені змогу отримати освіту і професію без хабарів, куплених контрольних, курсових і дипломних! Ми вчилися, бо нам дали можливість вчитися! Так, нині завдяки ЗНО усі обдаровані й талановиті діти мають рівні можливості, а в 99 році у мене такої можливості не було, як не було у моїх батьків 5 штук долярів. Так що не не треба тут лялякати про вантажників й базарний сленг, кожен судить в міру власної розпущеності. Я ж все одно буду вдячна Журавльову за те, що отримала бажану хорошу освіту!
Відповісти
знаю, як, хто і за скільки пишуть щороку дипломні роботи випускникам-журналістам ЛГУ, але зрозуміло, це ж не афішується, але якість ваших знань потім видно неозброєним оком в усіх виданнях, на радіо і телебаченні!
Відповісти
Цитата:"Останніх три роки наш університет випускає в рази більше студентів, ніж приймає. В такій ситуації ми прийняли рішення тимчасово припинити діяльність" - у кого хромает логика? У меня, у редактора или Журавлева? Для особо одаренных спешу объяснить сей нонсенс: если выпускается в разы больше, чем принимается, то почему тогда закрывается?
Відповісти
Випускники старших курсів завершують навчання, першокурсників майже немає - відповідно, з кожним роком кількість студентів зменшується. Фінансування як такого НЕМАЄ. Я відповів на Ваше запитання?
Відповісти
Все правильно написано. Ця ситуація склалась за рахунок наборів 3-4 літньої давності, коли ще студенту йшли в ЛГУ. От вони зараз і випускаються. Натомість молодші курси не заповнюються. Тому у висловленнях пана Журавльова логіка в цьому конкретному випадку є.
Відповісти
Ага, после объяснения понятно. Спасибо.
Відповісти
В это смутное время Украина не готова к частным ВУЗам!
Частные ВУЗы - это ларёчки по торговле дипломами, там происходит видимость обучения. Я не защищаю гос ВУЗы, там тоже коррупция, но пока иного выхода нет.
Відповісти
КОНАНІЙ-в цьому випадку з тобою погоджусь...
Відповісти
А шо, викладачі в цьому універі та в Східно-єврейському різні? Та такі самі нещасні лузєри та попрошайки.
Відповісти
Я точно знаю, що багато викладачів з ЛГУ, запрошують викладати в СНУ.І ця інформація 100% правдива, яскравим прикладом є Лариса Ніжегородцева-Кириченко. Вона стояла ледь не біля витоків ЛГУ, а з часом СНУ, звернувся до неї з пропозицією про викладацьку практику...Тому на мою думку головне не форма власності навчального закладу, а колектив ВУЗу та саме бажання студентів вчитись..."штани протирати" можна як в приватному, так в державному, і навіть в національному університете...статус університету ролі не грає....
Відповісти
поддерживаю закрытие.ещё нужно как минимум три вуза в Луцке закрыть:вием,биотехнический и мауп.потому что это шаражкины конторы.
Відповісти
Молодець Макар,одразу видно - мудра людина!!!!
Давайте закриємо всіх!!!
А тим самим дамо повну владу державним навчальним закладам брати хабара за сесії, вступи і т.д.
Відповісти
Це напевно ті ВУЗи куди Вам не вдалося вступити? Чим можете мотивувати?
Відповісти
Хай мене Бог помилує взагалі своїй майб. дитині вступати у ВУЗи Волинської області..., тут не те, що не навчать, а опустять рівень знань, який дали у школі так низько, що нема куди нижче...
А вважають себе не відомо ким, а насправді там працюють(вс ізрозуміли про який навч. заклад тут пищуть самі ж аспіранти чи викладачі) полішуки або ті,які "панаєхалі", адекватна людина взагалі в ун-теті, тим більше у цьому не буде працювати, вона морально не витримає цього жаху...
Відповісти
Бабця,які діти???Твоя дитина грузчіком працює!!!Чого ж ти йому ніякої освіти не дала???
Відповісти
При "советах", як ще жива була промисловість і хоч якийсь здорвий глузд, у місті був педінститут і філія!!! львівської політехніки. Це все, що і потрібне на тверезу голову.
Ви можете назвати ПТУ - академіями а педінститут - університетом хоч Східноєвропейським хоч Західносибірським від цьго нічого не міняється.
Університет, в якому учнів меньше ніж в хуторянській школі, а матеріальна база слабша аніж у порядному дошкільному закладі що може краще ілюстровати стан вищої освіти у Луцьку?
Відповісти
Згідна на 100%!!! Це не те що ун-тет, це гірше сільської школи,де 1 викладач викладає 10 предметів, той, так званий,східно-європейський..., йому більше всього підходить назва:західно-поліський, все, ректору звання-полішук року, його жінці-зарозумілість століття, а всім студентам "паспорт" в Ліпіни, за те, що захотіли там навчатися...
Відповісти
Дуже влучно сказано! Цілком із вами погоджуюсь щодо сх-євр!
У Луцьку всі ВНЗ майже рівні, просто деякі мають більше державних коштів, деякі необхідні політикам для піару, а ті, що намагаються працювати, одразу ж поливаються брудом =/
Відповісти
Тоді необхідно закрити й ПТУ ім.Коцана і Божидарніка))) Тому що як назву не змінюй, а все одно і теж)))
Відповісти
Посмотри-ка, умники собрались.. ёпт:) Какая разница какой ВУЗ? Дипломы этой страны в мире не котируются, это не показатель. Только посмотреть на руководителей этой страны... вокруг одна элита из интеллигенции. Поражает говнистость многих, которые желчью плещут во все стороны - с себя начните...
Відповісти
А як ж ун-тет Шевченка? КП? Де французи,німці навчаються, де КП вважається одним з найкращих ВУЗів ЄС???
Як Могилянка???
Все...,ось на цьому і крапка, більше тут нема ніяких навч. закладів!!!
Все інше, тим більше, на Волині-це позорище,яке вчить лише одному-згадувати все життя ту помилку, яка складається з того,що картаєш себе за те,що ти там просидів дарма 5р. і "прогодував" тих "свиней",які називають себе викладачами...
Відповісти
Як показала практика диплом великим чином на успішність не впливає. Для когось це ще один стимул похизуватись перед іншими, підняти свою оцінку в своїх же очах та пообливати лайном інших...
Відповісти
До Ющенко - тітко,ти як на маскуйся,твоя дурість всюди виглядає.Позорище це ти,саме велике для Волині.Ти ніколи не вчилося та ніяких викладачів не бачило,про шо ти можеш лепетати????
Відповісти
Дивно мені читати такі образливі слова. Там хтось писав про базари.....то хочу вам сказати, що на базарах випускники різних ВУЗів. Я випускник ЛГУ і пишаюсь цим. За весь час навчання жодного натяку про хабар. Мій брат вчився в технічному то там, що не сесія то у викладачів "жнива".
Відповісти
Вопрос ко все "гордящимся" образованием, полученным в этом вузе: кем вы работаете после получения специальностей - "Журналист"(наверняка хоть два-три найдется), "Международный экономист", "Менеджер»(ну, тут более-менее ясно) и «Менеджер внешнеэкономической деятельности»?
Відповісти
Університети завжди були зайняті формуванням нового покоління освічених людей – від заснування Болонського (1200р.) до наших часів. Їх функції не мінялись, як не мінявся термін вагітності. Університети створюють майбутнє. Вони повинні бути не тільки поставщиком (як вони себе бачать), освітніх послуг, не тільки місцем спілкування і навчання, передачі традицій і знань, і не тільки площадкою виробництва нових знань, які в кінцевому рахунку створюють ланцюжок інноваційних процесів, а стати місцем формування і поширення нових соціальних практик. В ЛТУ з перерахованого не було нічого і бути не могло. Вивіска і курилка. Ці проблеми і завдання модернізації суспільства сьогодні важко даються навіть більшості ведучих українських університетів. А яка тоді може бути мова за таку гниду, як ЛГУ? Воно навіть своїх дрібних проблем не може вирішити, тому й так ганебно сходить з «освітньої» арени. Як писав Єсенін: «Наследили кругом, накопытили…». Правда торжествує, хоч, нерідко, з запізненням.


Відповісти
Оце справді жах... прочитавши дані коментарі стає зрозумілим лише одне - ми українці завжди незадоволені усім, звинувачуємо усіх у своїх бідах, звинувачуємо викладачів, пишемо гидоту на ВУзи. А хоч хтось із вас, шановні, задав собі питання - а що зробив я, щоб бути успішним у цьому житті? чи докладав я максимум зусиль для навчання? чи прагнув я бути активним у громадському житті? певне більшість з вас не задається хоча б подібними питаннями. ба навіть більше - студенські роки минали за партою, всі чекали, що після закінчення вузу отримають "гідну" роботу і нічого навіть не уявляли про те, що людина як особистість формується самостійно, а викладач - це людина, яка має допомогти такому становленню...
Скажу відверто, приватна освіта мені дала більше ніж державна (дякувати Богу мав змогу порівняти). Адже тільки у приватному вузі студент має право вимагати від керівництва виконання взятих на себе зобов"язань (надання високоякісних освітніх послуг). І це розуміє і керівництво і студент (який розуміє, що за порушення буде покараний). Саме таке партнерство і формує особистість, особистість, що розумітиме "найвищий пілотаж дипломатичних стосунків", особистість, яка перш ніж звинувачувати інших спершу погляне на себе.
СТВОРІТЬ СЕБЕ САМІ - І ЛИШЕ ТОДІ БУДЕТЕ УСПІШНИМИ! :-)
Відповісти
Я б ще затронув проблему зайнятості молоді, коли держава роботи не дає, а тисне на вузи, щоб привести до їхнього закриття. Де подінуться молоді люди, що якраз формуватися мають.
Відповідь очевидна - бари, клуби, вулиця, алкоголь, наркотики, злочинність, смертність, хвороби і т.д. і т.п.
Відповісти
Та хіба ж там люди з вулиці викладали і викладають? Їм же дипломи кандидатів і докторів наук той самий ДАК підтверджував і видавав. І хіба, якщо такі жовчні слиньки навколо, можна яке благе починання втілити в життя успішно? Ви ж тут нині травите всіх і вся, а завтра перші робитимете спроби закосити під блатних і тикатимете свої заслинені гроші сьогоднішнім цинічно облаяним і обгадженим викладачам, щоб оплатити власну тупість. І подаватимете все це за спробу довести свою псевдоправоту. Є проблема з хабарництвом у вишах? То давайте вирішувати її по-середньовічному: по лікоть обрубувати руки тим, хто бере, і тим, хто дає хабарі, а заодно - і язики "знаючим" енергетичним вампірам і тупакам, які плещуть всує без розбору наліво й направо, видаючи свої фантазії за реальність... Про що садо-мазоскавуління, панове?
Відповісти
Дуже жаль, що ВУЗ закривається. Скільки б не сходили слиною вічно чимось незадоволені співвітчизники, вірю, що в майбутньому він відновить свою діяльність. Люди - моя вам порада - будьте насправді Людьми. Також прислухайтесь до тих, хто там реально навчався - їм видніше ) Усім випускникам ЛГУ - привіт!
Відповісти
Прикро! Не знаю, як інші спеціальності, а от журналістам давали тут головне: свободу мислити самостійно і свободу бути вільним від шаблонів. А в кращих вузах країни це навпаки забирають.
Відповісти
Жахають коменти діячів "зі справжньою", очевидно, освітою! Напевно, щоб її отримати, вони продали все, навіть совість, інакше не раділи б з того, що закривається навчальний заклад...бенкет на кістках влаштували.
Відповісти
На черзі далі хто ) біотехнічний чи Україна ?
Відповісти
Притягнути до відповідальності Стеценків, у яких аналювали ліцензію Володимир-Волинського медико-технічного коледжу,а вони не віддають документи дітям, а вимагають за них гроші.Тим самим продаючи дітям їхні ж документи!
Відповісти
Мені просто не вкладається в голові, як таке може бути?! Чому батьки мовчать? Чому не звертаються у відповідні органи?! Чому дозволяють над собою знущатись та процвітати свавіллю? Цей медичний коледж ще декілька років тому мав серйозні проблеми із видачею дипломів, але до цього часу безтурботно "процвітав". Важко сказати, хто тут винен... Власники просто наживаються на студентах та батьках, але останні навіть не боряться, то їм винен? На думку спадає народна мудрість "Чого бідний - бо дурний, чого дурний - бо дурень"...
Відповісти
Гнатюків шахраїв з Луцького Біотехнічного інституту теж під слідство за торгівлю липовтит дипломами-це шаражка якої світ не бачив!!!
Відповісти
Коментатори, схаменіться ! Весь бруд, що ви тут пишете огидно і в той же момент боляче читати! Я студентка ЛГУ, яка навчається на 4-му курсі факультету журналістики, за всі роки навчання не було і думки, що університет поганий! Не буду говорити, що він найкращий, але не гірший за ВІЄМ, Україну та інші ВНЗ! В нас є і справді чудові викладачі, які багато вкладають в свою роботу, і дійсно дають нам достатньо знань, вони професіонали в своїй сфері і за плечима великий досвід. А ще хочу сказати, що наші викладачі нас не заставляють купувати свої книги, так як це роблять деякі викладачі східно-європейського! Також жодного разу я нікому не платила хабара, навіть натяків не було! в ЛГУ є правило : хочеш вчитись – вчись і тобі не треба буде платити в карман! ЛГУ був створений не для того, щоб заробляти гроші, бо не всім відомо, як все важко починалось в цього закладу і яка була боротьба для свого існування! Зачиняться його двері по різним причинам, навіть через те, що було недостатньо реклами, через те, що журналістика вже не є бажаною спеціальністю тощо. Ще хочу наголосити на тому, що наші студенти та випускники не пантуються на аверсі та в інших ЗМІ, як це роблять деякі особи з колишнього ВДУ, хоча насправді немає чим вихвалятись! Ми всі рівні і не важливо хто з якого ВУЗу!
Відповісти
...отака ми нація. З цього приводу пригадується промовистий радянський анекдот. "Зібралося двоє євреїв і кажуть один до одного: "Я маю бізнес, ти маєш бізнес. Давай допоможемо - хай ще Мойша має бізнес". Зібралося двоє грузинів і кажуть: "Я маю "Волгу", ти маєш "Волгу". Давай допоможемо - хай ще Ґіві має "Волгу". Зібралося двоє хохлів і теж кажуть: "Слухай: ти сидів, я сидів. Давай допоможемо - хай ще Василь сяде!". Без коментарів!..
Відповісти
Що ж ви тут срач розвели? Я колишня студентка ЛГУ і я пишаюсь тим,що вчилась там( тепер на мене накинуться). За 4 роки ЖОДНОГО ХАБАРЯ. Хто хотів вчитись - вчився і досяг своєї мети. А хтось може дійсно прийшов "штани протирати"...і протирав, і стоїть на базарі. Я отримала диплом і працюю по спеціальності, а на роботу взяли тільки за знання і вміння добре працювати, а в диплом(скажу чесно) ніхто і не заглянув. Успішність людини не залежить від того в якому виші вона отримала освіту. А ті хто говорив про базари..кожен сам обирає свій шлях і це частіше,ті хто не знав чого хоче від життя. Ще хтось писав про курилки - шановний, курці є і СНУ ім. Лесі Українки. І це не проблема університету,а трагедія держави. Якість навчання від паління не залежить. Будьте толерантними! Мир вам!))
Відповісти
Шановні! Як вам не соромно лити весь цей бруд??? Я пишаюся тим, що навчалася в цьому вузі. І довіку буду вдячна своїм викладачам. Адже тут оцінювали за ЗНАННЯМИ, а не так, як буває у державних вузах. Не є секретом, що хабарі - нині норма. А я за 6 років навчання (навчалася початку на стаціонарі, згодом на заочному відділенні) не заплатила жодного хабара!
Шкода, дуже шкода....
Я 0 випускниця ЛГУ. І я цим пишаюся!!!!!!!!!!!
Відповісти
от цікаво, чому це не всі коментарі добавляються??? мабуть, і тут цензура "рулить"... Я пишаюся тим, що я - випускниця ЛГУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Ну й дура...
Відповісти
Якщо ЛГУ такий "класний" університет, то чому внук ректора Журавльова А.А. вчиться в ЛНУ ім. Івана Франка на державній формі (денна форма), діти інших викладачів цього ж ВУЗу в Київських університетах на державній формі (денна форма). Ніхто з них не захотів вчити своїх дітей в своєму університеті!!!! Ректору ЛГУ не гроші рахувати треба було, а освітню базу піднімати потрібно!!!
Відповісти
Коментуючи: "У коментарі ВолиньPost ректор Луцького гуманітарного університету Андрій Журавльов повідомив, що його вуз справді у липні тимчасово припинить діяльність. Проте причина - не у позбавленні ліцензії через виявлені порушення."

Це не правда університет закрили за численні порушення. Державна інспекція навчальних закладів України:"Щодо ПВНЗ «Луцький гуманітарний університет», беручи до уваги виявлені Інспекцією порушення і недоліки в роботі університету, Акредитаційна комісія України ухвалила рішення, згідно з яким освітня діяльність Університету буде повністю припинена в липні поточного року. Тобто навчальний заклад позбудеться ліцензії на підготовку «бакалаврів», «спеціалістів» і «магістрів» за спеціальністю «Журналістика», «бакалаврів» і «спеціалістів» – за спеціальностями «Міжнародна економіка», «Менеджмент» та «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», а також «бакалаврів» з економічної кібернетики.

Всі студенти навчальних закладів, ліцензії яких анульовано, будуть переведені до інших вищих навчальних закладів на ті ж спеціальності та без погіршення умов контракту, за яким вони навчалися."

Джерело: http://dinz.gov.ua/index/ua/material/265
Відповісти
"Капітан Очевидність" )))

Саме про це повідомлення йдеться у тексті новини ))))
Відповісти
Лишній раз нагадати ректору про те, що говорить не правду не "гріх" !!!
Відповісти
Лучанка ти хвора на всю голову...з вашого гуманітарного весь луцьк сміється...70% людей взагалі не знають що це є і де воно є
Відповісти
У цьго вишу була гарна ідея - створити справжній навчальний заклад європейського зразка. Однак все розбилось через дику жадібність ректора, який полюбляв познущатись над працівниками вишу. А студенти були тільки засобом створення його матеріального благополуччя. Закриття - логічний фінал цієї афери.
Відповісти
а ким цікаво ти працюєш? небось набазарі періжки продаєш
Відповісти