На Волині лісівники встановили дві автобусні зупинки. ФОТО

На Волині лісівники встановили дві автобусні зупинки. ФОТО
З ініціативи начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка лісівники державного підприємства «Шацьке учбово-досвідне лісове господарство» побудували та встановили дві автобусні зупинки.

Про це інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Одна розташована у зоні діяльності Піщанського лісництва – біля села Затишшя на трасі міжнародного значення «Ковель-Брест» (місцевий відтинок «Шацьк-Піща»), друга в Ростанському лісництві біля села Ростань – також на трасі, що веде з України до білоруського містечка Томашівка (місцевий маршрут «Піща-Пулемець»).

Зупинки зроблені повністю з дерева та мають гарну архітектурну форму. Це надає їй вишуканості та гармонії з лісовою місцевістю Шацького краю.

Ці зупинки часто бувають багатолюдними, тож у дощову чи снігову погоду охочі зможуть сховатися та перечекати несприятливі погодні умови. А влітку зупинка буде досить доречним місцем для перепочинку людям, які збирають гриби та ягоди.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вандали зруйнують. Для полішуків треба литий бетон, і щоб цемент був найвищої марки. І фундамент хоч би на метр. А лавку теж з бетону або з металу профілю "таврова балка". А найкраще - чавунне литво.
Відповісти
Останні новини
На Волині лісівники встановили дві автобусні зупинки. ФОТО
06 квітень, 2018, 18:08