«Волинь» у Луцьку «розмазала» «Кремінь»

«Волинь» у Луцьку «розмазала» «Кремінь»
Луцька «Волинь» у матчі проти «Кременя» із Кременчука реабілітувалася за дві ганебні поразки попередніх турів, здобувши перемогу 3:0.

Про це повідомила прес-служба луцького ФК.

Своє бажання виправитися за невдачі у двох останніх поєдинках підопічні Віктора Богатиря продемонстрували з перших хвилин гри. Уже в дебюті зустрічі Олег Герасимюк, який повернувся до складу «Волині» в ролі капітана, завершував атаку своєї команди ударом з лінії штрафного майданчика, однак свою команду врятував Андрій Олійник.

«Червоно-білі» тримали гру під контролем та раз за разом створювали небезпечні моменти біля воріт «Кременя». А на 24-й хвилині Андрій Яковлєв розрізною передачею знайшов у штрафному майданчику суперників Сіаваша Хагназарі. Іранський легіонер «Волині» пробивав у дальній кут, однак на шляху м’яча опинилася рука Дмитра Ентіна. Арбітр зустрічі показав на «точку», з якої Герасимюк і відкрив рахунок у матчі – 1:0.

Забивши гол, волиняни заграли спокійніше та впевненіше, хоча й дали суперникам створити чи не єдину небезпечну нагоду для взяття воріт. Утім, після удару зі штрафного Богдан Когут, який дебютував за «Волинь», перевів м’яч на кутовий. А наприкінці тайму «хрестоносці» відзначилися вдруге: подачу Герасимюка з кутового на ближній стійці своєрідним «парашутом» у дальній кут ударом головою замкнув Валерій Болденков.

У другому таймі «Волинь» продовжила гнути свою лінію, не даючи суперникам шансів у атаці та намагаючись розвинути свою перевагу в рахунку. Близьким до гола був Володимир Коробка, однак його удар в упор парирував Олійник.

Віктор Богатир наприкінці гри провів заміни, однак забив гравець стартового складу: Андрій Яковлєв незадовго до фінального свистка після передачі з глибини поля випередив голкіпера, обіграв його та забивав уже в порожні ворота – 3:0.

Окрім цього? було ще декілька стовідсоткових моментів у «Волині», вилучення головного тренера гостей Сергія Ященка, однак рахунок на табло залишився незмінним – «Волинь» йде на Великдень з переможним результатом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перемога як ковток повітря. Зараз підуть сильніші суперники і з ним треба брати очки, щоб лишитися в першій лізі.
Відповісти