Її професіоналізму можна позаздрити, – речниця патрульних про інспекторку-«жертву» «Аверсу»

Її професіоналізму можна позаздрити,  –  речниця патрульних про інспекторку-«жертву» «Аверсу»
Інспектор Патрульної поліції Волині Тетяна Хилюк, яку працівники телеканалу «Аверс» звинуватили у вживанні нецензурних слів та алкогольному сп’янінні, з перших днів роботи зарекомендувала себе як сумлінний працівник.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила речниця Патрульної поліції Волинської області Ольга Бузулук.

Вона оприлюднила світлину патрульної із таким текстом:

«Це – інспекторка Патрульної поліції Волині Тетяна Хилюк.

19 грудня 2017 року вона прийняла присягу на вірність Українському Народові. З того часу зарекомендувала себе як одна з кращих працівниць по всіх показниках, її сумлінності, професіоналізму та самовідданості можна лише позаздрити.

Учора ввечері вона мала «наглість» разом з напарником зупинити «священну корову» - автомобіль місцевої ТРК, працівники якої систематично дискредитують Патрульну поліцію та наших працівників. Відповідні звернення ми направляли у певні органи, але, схоже, саморегуляція ЗМІ у нас відсутня або майже відсутня, а на місцевому рівні – то взагалі…

Все, що відбувалось, ви можете почитати на нашій сторінці.

Але мене вражає інше: як з незначного порушення можна «роздути» скандал, як можна дискредитувати абсолютно чесну жінку-правоохоронця, звинувативши її в лайці і нетверезому стані.

Колеги, ви хоч розумієте, що Словом можна і ранити, і вбити?!
Мене, наприклад, цього вчили в університеті на факультеті журналістики, і я завжди про це думаю, пишучи і говорячи будь-що.
Зі свого боку, ми офіційно все це спростували.

Я ж зараз прошу друзів підтримати Тетяну, аби вона не розчарувалась у своїй професії, у журналістах, у людях, врешті-решт.

P.S. Фото з сайту, де поки що опублікована неправдива інформація на адерсу дівчини, ми дуже сподіваємось, що вона зникне», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 20 квітня, через порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль телеканалу «Аверс». «Епопея» із затриманням водія «Аверсу» тривала декілька годин.

Згодом працівники «Аверсу» звинуватили патрульну поліцейську, яка брала участь у затриманні водія телеканалу, у вживанні нецензурної лексики під час виконання службових обов’язків, зробивши сюжет, де «запікали» частину слів патрульної. Однак є відео з нагрудної камери правоохоронця, а також відео, яке зняли журналісти Інформаційного агентства ВолиньPost, які підтверджують, що це вигадка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто як не ви, поліція, можете поставити на місце той знахабнілий "Аверс" Подавайте до суду, щоб знали і іншим уроком було!
Відповісти
Аверс це найбільше брехливі собаки, які зроблять за гроші будь-що, любий сюжет совісті в них немає, погано що відмінили статтю за наклеп, а так би вони вже всі сиділи на зоні. А як тільки їм хвіст трошки прищеми відразу кричать тиск на журналістів-підарістів і т.д.
Відповісти
Для початку перестаньте називати помийну яму телеканалом!
А також не бачу сенсу звертатись до них "колеги", бо це не журналісти, а продажні брехливі шкури!
І в решті - фіксуйте факти неправдивої інформації, поширення наклепів та подавайте в суд!
Ви свою колегу-поліцейску здатні захистити чи ні?

Відповісти
Копи молодці в цьому випадку, рвіть той недоканал на шматки, журнашлюшки недороблені хай зникнуть, а то нагадують ЗМІ лугандонії!
Відповісти
Як не соромно,Волиньпост?Всі попередні коменти , це все ж " підстава".Я не є фанатом "Аверсу", але як надїли ці війни між Волинськими новинами(Аверсом) і Волиньпостом(12 каналом).
Відповісти
Той аварс дерьмо з подполья! Я б кожного розірвав би на шматки! Потрібно стрворити петицію про нахабність, брехню і тд. І закрити їхній телеканал! Вот і все)
Відповісти
У Аверсі працюють одні брехуни , нормальні люди ні у аверс , ні у волинські новини не підуть працювати, бо це брехлива шарашкіна контора
Відповісти
Останні новини
Її професіоналізму можна позаздрити, – речниця патрульних про інспекторку-«жертву» «Аверсу»
22 квітень, 2018, 10:46