Матч українських футболістів з російськими завершився масовою бійкою. ВІДЕО

Матч українських футболістів з російськими завершився масовою бійкою. ВІДЕО
Товариський матч між футбольними клубами "Краснодар" і "Дніпро", що відбувся 10 лютого в Іспанії, де обидві команди проводять навчально-тренувальні збори, був перерваний на 45-й хвилині через масову бійку гравців.

Офіційний сайт краснодарської команди назвав головними винуватцями інциденту гравців "Дніпра" Руслана Ротаня і арбітра зустрічі, чия низька кваліфікація залишила безкарними численні прояви грубості і відвертого хамства з боку капітана дніпропетровців, пише Дзеркало Тижня.

Ротань через особисту неприязнь до півзахисника російської команди Марсіо, який раз за разом вигравав у нього єдиноборства, відкрито закликав своїх партнерів грубо грати проти португальця, але ті, на щастя, до цих закликів не прислухалися.

З вуст капітана "Дніпра" на адресу португальця лилася відкрита лайка, на яку арбітр, що не знав російської, звичайно, не звертав уваги. І тоді Ротань взявся за справу сам - взявся чіпляти і бити по ногам усіх суперників, до кого міг дотягнутися", - йдеться в повідомленні прес-служби краснодарського клубу.

Бійка стихла досить швидко, на щастя, так і не перетворившись на щось більш серйозне. "Краснодар" висловив бажання продовжити гру, але представники "Дніпра" були категорично проти цього. У результаті матч так і перервався - через нічийний рахунок 0:0. Який, виходячи з гри, звичайно ж, цілком влаштовував українську сторону.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бий москаля! правильно так їм і треба кацапам!!!!!!!
Відповісти
мало дали!!!!
Відповісти
Ой блін в футболі всяке буває. Може "краснодарці" відпрацьовували провокації. Десь перед тим "із под тішка" дали Ротаню по зубах кілька разів, а він вирішив не мовчати.
Відповісти
Останні новини
Матч українських футболістів з російськими завершився масовою бійкою. ВІДЕО
11 лютий, 2013, 14:16
Снігопад у Луцьку. ФОТО
11 лютий, 2013, 14:10