Свідомий крок, – Волянюк про скандальну поїздку в Росію. ВІДЕО

Свідомий крок, – Волянюк про скандальну поїздку в Росію. ВІДЕО
Олександр Волянюк вперше після оприлюднення новини про його поїздку на захід, організований Кремлем, поспілкувався з журналістами.

Розмова, хача й не дуже предметна, відбулася поблизу пивбару «Земан», де Волянюк збирався з іншими учасниками візиту Ольгою Саган та Валерієм Корпачем.

На прохання журналістів прокоментувати скандальний візит на форум у Брянськ Олександр Волянюк відповів, що готує офіційне звернення до волинян, яке невдовзі опублікує в мережі інтернет. До того часу, за його словами, нічого говорити він не буде.

«До сьогодні я зберігав інформаційну тишу… з тією метою, що я запишу звернення. Ми завтра це все офіційно прокоментуємо», - сказав Волянюк.

Утім, згодом додав, що він «людина свідома» і тому робить «свідомі кроки». На запитання про те, чи вважає він поїздку на кремлівське збіговисько свідомим кроком, він відповів: « Да, свідомим кроком, а я прокоментую все в офіційному зверненні. Навіть розповім ще дещо цікаве для людей». Окрім того, Волянюк пообіцяв також розповісти про діяльність громадської ради при Волинській ОДА, в якої от-от закінчується два роки каденції, про те, «хто що робив, які запити подавав».

Окрім того, у розмові з журналістами Волянюк попросив розмову не вважати поясненням чи коментарем до тієї поїздки, яка відбувалася.



Нагадаємо, минулого тижня область дізналася про те, що українська делегація, у складі якої – волиняни, взяла участь у так званому Міжнародному форумі Переможців, що відбувся у російському Брянську наприкінці квітня цього року і був присвячений річниці перемоги і 75-річчю звільнення Брянщини від німецько-фашистських загарбників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви тільки погляньте на цю наглу пику, гнати його в Брянськ на пмж
Відповісти
Мой щенок;)Горжусь им!
Відповісти
В журналістів низький рівень культури. ФУ
Відповісти
Чекаємо завтра
Відповісти
На збіговиську цей Хвойда не відкрив дзьоба та не поцікавився, коли Путін припинить обстріли ?..
Відповісти
Гнати тварин з України усіх у вагон і на Родіну обітовану щоб не мучилися серед бандерівців. Це кінчені люди на яких надіявся Путін коли поліз в Україну таким не місце на нашій землі.
Відповісти
Хай їде до Кононовичів нахєр, сєпарська палицеботна падлюка
Відповісти
Лайно на нього ллють ,та тебе сепаратюга і твоіх прибічників ,пора втопити в лайні .
Відповісти
Ці свистуни взагалі розуміють, що ліплять відмазки на рівні садочка? У Расєї вилучають з бібліотек українські книжки, за український прапор гребуть у автозак, за відстоювання ОУН-УПА - взагалі можуть строк вліпити і як звати не спитають. А ці "прославляти їздили"... Та вони б фіг повернулися звідтіля, аби прославляти їздили. Що, Саган прославляла? Почитайте її соцмережі - може така марамойка вболівати за Україну? Там же вата на ваті. А оці "атставнічкі" й пілотчики з овалу? Та вони сплять і бачать, щоб тільки колорадку нап'ялити й за "общую історію" притопить. Не відмазуйтесь, ватнічки, а ліпше сушіть сухарі та ходіть-озирайтесь. Бо якщо сухарі не пригодяться, то по Луцьку спокійно ходити не будете. Братья Какановічі вихватують люляк на кожному кроці і ви будете. Бо є за що.
Відповісти