Європу замело снігом. ВІДЕО

Європу замело снігом. ВІДЕО
Європу накрив потужний циклон, який приніс рясні снігопади.

Транспортний колапс охопив Англію та Бельгію. За минулу ніч тут випало від 10 до 25 сантиметрів снігу, ‒ повідомляє ТСН.

Вранці на бельгійських дорогах були зафіксовані затори загальною протяжністю 1637 кілометрів. Поліція повідомляє про численні ДТП.

Доводиться постояти в заторах і англійцям. Водії виявилися заблокованими на дорозі на 10 годин в 50-кілометровому заторі на північному сході Англії. Найбільше в результаті негоди ускладнено рух на автодорогах графств Суссекс і Кент. Також через несприятливі погодні умови відчуваються перебої в русі залізничного транспорту.

А от французи постраждали найбільше. Тут в 26 регіонах країни був оголошений «помаранчевий» рівень тривоги. У ніч на вівторок понад 68 тис. будинків залишилися без електрики у французьких регіонах Нормандія і Бретань, однак, зараз подача електрики поступово відновлюється.

Снігові замети також ускладнили ситуацію на дорогах, збільшилася кількість ДТП і автомобільних пробок.

Нагадаємо, що Український гідрометцентр попереджає про погіршення погодних умов і в Україні. Похолодання буде спостерігатися майже по всій території країни з 14 березня. Найскладніші погодні умови будуть в ніч з 15 на 16 березня. Синоптики обіцяють, що у деяких областях температура опуститься до -15.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Європу замело снігом. ВІДЕО
12 березень, 2013, 14:57