У Луцьку хочуть Порядком вгамувати інтернет-провайдерів

У Луцьку хочуть Порядком вгамувати інтернет-провайдерів
Луцька міська рада збирається навести лад в частині розміщення спецобладнання інтернет-провайдерами в будинках обласного центру.

Для цього в муніципалітеті розробили Порядок розміщення та встановлення технічних елементів (пристроїв) на будівлях і спорудах, - повідомили у прес-службі мерії.

Під час засідання комісії з питань ціноутворення та тарифної політики начальник відділу по експлуатації та ремонту житлового фонду департаменту ЖКГ Юрій Крась пояснив, що метою прийняття цього документу є впорядкування встановлення технічних елементів (пристроїв) та запобігання пошкодження конструкцій дахів і оголовків димовентеляційних каналів, фасадів багатоповерхових житлових будинків та інших споруд.

Заступник міського голови Тарас Яковлев зауважив, що у питанні встановлення різноманітних технічних пристроїв у будинках давно необхідно навести лад.

За його словами, від лучан постійно надходять скарги на роботу представників інтернет-провайдерів. Тому прийняття такого Порядку дасть можливість навести лад у цій ситуації.

Члени комісії підтримали проект рішення, а останнє слово щодо набуття документом чинності скаже виконавчий комітет Луцькради.

Нагадаємо, в лютому в ПАТ «Волиньгаз» заявили, що хаотичне розташування кабельних мереж на фасадах луцьких будинків заважає нормальній роботі міських газопроводів. Це робить будівлі та споруди обласного центру небезпечними.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: інтернет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позно батенька!
Над цим треба було дутати хоч 10 років назад. А тепер хто хотів то вже наробив дирок більше ніж треба.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть Порядком вгамувати інтернет-провайдерів
14 березень, 2013, 15:03