Луцькі ринки спорожніли. ФОТО

Луцькі ринки спорожніли. ФОТО
Волинська облспоживспілка зробить «все можливе», щоб її ринки у Луцьку працювали.

Про це 15 березня повідомив заступник голови організації Володимир Горгут.

З його слів, спілка навіть орендує техніку, щоб очищати торговища від снігу.

«Робимо все можливе, щоб ринки працювали. Щоб люди могли прийти і придбати необхідні товари», - додав посадовець.

Водночас Горгут зауважив, що не може гарантувати постійно роботу торгових точок, розташованих в металевих контейнерах.

А щодо закритих павільйонах, зокрема тих, де продають харчі, то спілка планує, що ці об'єкти працюватимуть відповідно до графіку роботи.

Варто відзначити, що нині Центральний та Завокзальний ринки Луцька фактично не працюють. Майже всі продавці завершили роботу ще до обіду через снігопад, який з перервами засипає обласний центр понад добу. А багато торговців навіть не прийшли на роботу. На 14:40 на Центральному ринку залишилося кілька продавців у контейнерах та закритих павільйонах.

Одна з продавчинь Старого ринку розказала, що мусила стати до роботи, бо привезли товар, який треба приймати.

Також жінка припускає: якщо завтра, 16 березня, буде така ж погода як і сьогодні, 15 березня, то на роботу не вийде ніхто.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
горгут каже неправду. Уся спецтехніка це лопата самих підприємців.Якщоб самі не відкопували свої місця,до до літа не відкрилися би.
Відповісти
на варшавці щось схоже.знов ті супер дахи над рядами невстоять.а чого,а того що профільна трубка товстостінна,та й тої на третю частину менше.вонож мало бути як в ялтах,а вийшло що всетаки на Волині.ну нічого літом перероблять.за благодійні внески наші.дякую за право на працю товаришу,дякую що не дав з голоду пропасти.
Відповісти
трубка тонкостінна-2мм
Відповісти
Шанхай. Зі снігом чи без - шанхай.
З гівна цукерку не зліпити, ці металеві конструкціі вже віджили свій термін, вузькі проходи, одноманітний крам, низка якість, як і ціна.
Майбутнього нема, зрозумійте та міняйтесь, соромно на вас дивитись, як ви по контейнерах горілку для ''согрева'' і до людей торгувати.
Відповісти
то ти горгут?чи вітя голяр?штампи,штампи друже в тебе в голові...що ж тут коментувати.Єропейський погляд-заможний,багатий успішний.нє ,кабінетчік совєтчік який не будь.ну,ну таке вже є якти кажеш вЛукашенка.порядок,стабільність.всі рівні.а на ринок в Ковель та Луцьк.ти провокатор.горгутів так чи так садити скоріше всього можна і треба.тидесь трохи виходь з тоїї червоної хати-читальні.сонечко на вулиці виходь.на ринок сходи,в торг.центр. не важливо.зроби зауваження по товарах,але перед тим друже в гаманець заглянь.хочеться отого омара,а купляєш кільку..а омар має згноїтись на прилавку щоб ти візуально порадів.подивись Черги зранку біля секонд- хендів.ти живеш в цій країні.слава Лукашенку.там в нього все як ти розказуєш,35літній дідусю.
Відповісти
Неправду говорите ви!Я сам бачив ,як на ринку працював "бобкат". За двадцять хвилин вивезли два причіпи снігу!
Знаю,що на ринку,навіть в ночі,чергують люди облспоживспілки,які своїми силами вивозять сніг з території ринку.
Відповісти
ви тих людей бачили,двірників?там або жінки старшого віку,або чоловіки які вживають конкретно.вони набираються в Ківерцях .так як там безробіття,але за працю на гогрута ніхто їм і мінімалки не платить,а площі виділяють ого-го.так що правильніше казати не" люди з облспоживспілки",а раби директора завокзального та центрального ринків."в ночі чергують...",м.. да,а як вночі на ринок попав,він же під охороною...
Відповісти
Комент "paneka" розсмішив, мабуть сам горгут сидить та пише)))) На старому ринку "бобката" зроду не було!!!)))))
Відповісти
На наших ринках і без природніх катаклізм ногу можна скрутить,порядку нема,а як ще дощ? Чоботи до вух треба взувати.Куди вони дівають ті побори, що деруть з людей?Головне нікому нічого не можна донести.Візьміть для прикладу ст.р.,що робиться там де парковка,біля центральної дороги,чому не вимагає влада щоб замостили хоч трохи ті ями.Дайте й мені в оренду хоч на пару місяців той шматок території!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Луцькі ринки спорожніли. ФОТО
15 березень, 2013, 15:35