Головний лісник Волині має звільнитися, – депутат Гузь

Головний лісник Волині має звільнитися, – депутат Гузь
Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь вважає, що Богдан Колісник не має права займати посаду начальника обласного управління лісового і мисливського господарства.

Також він стурбований «тим бандитизмом, який розвів у лісовій галузі» Богдан Колісник, - йдеться у повідомленні на офіційному сайті депутата.

«Я вважаю, що ця людина повинна написати заяву про звільнення. На сесії обласної ради, коли піднімалося питання щодо передачі 80 тисяч гектарів мисливських угідь в одні приватні руки, мені і моїм колегам, які були проти, просто «ламали» руки, погрожували. Таке ставлення посадовця Колісника – неприпустиме», - висловися Гузь.

Окрім цього, він каже, що на Волині існує не тільки проблема зі зменшення кількості зубрів, а й незаконним полюванням на лосів.

Так, у Старовижівському районі невідомо куди зникло близько 70 лосів.

Нагадаємо, в середу, 20 березня, під стінами управління відбувся мітинг представників опозиційних партій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Один Гузь заміняє 70 лосів!:)
Відповісти
Молодець Гузь! Треба таких як Колісник не тільки звільняти, а відразу в тюрму.
Відповісти
Один Колісник заміняє 1000 лосів!:)
Відповісти
Грузь- клоун, зайняв своє місце не в ВР, а мігафоном вуличний клоун брехунець.Ось ойого місце у політиці!!!
Відповісти
"мігафоном" - кидай бухати!Йди прокапайся,може врятуєш,ще ложку всоїх мізків.
Відповісти
Цей Колісник .... "князьком" на Волині та майбуть і не тільки возомнив. Гадає що все можна. Всю мисливську галузь підгріб під себе, угіддя позабирав в простих мисливців і всі мовчать !!!! А тільки собі дачі строїть то в Звірові, то в Лопатні, а недавно і в урочищі "Майдан" в колишньому "звірівському мисливському господарстві" майбуть бюджетні кошти освоював. А тільки ліс ріжуть такими темпами, що скоро Білорусію з Луцька видно буде, а от лісова галузь занепадає ;( нажаль. Злодії і бандити !!!
Відповісти
Ау - Теж мисливець ...! "угіддя позабирав в простих мисливців..."
А ви це угіддя взяли в аренду, викупили... Що за несинитницю ви несете? Ви певно як ваш Гусь!:) Ні бельмеса ні в чому!!!:)
Відповісти
Правильно!

Відповісти
Ігор підтримую
Відповісти
До речі де лосі з зубрами поділись того ж Колісника і спитати потрібно, на початку його карєри (працював в Цуманському ДЛГ) він був спійманий рівненськими працівниками "дійсно" охорони природи за браконєрство, лося вбили не законно !!!!
Відповісти
ПадГузники - а ну по норам учить заалогийу!:)
Відповісти
ВолиньПосту вже видно писати нічого. Бо одну і ту ж подію з різних боків мусолять. Чи то може Гузь так підмазує, чи обіжений Столяр спрямовує народного месника, чи ще хто? Хлопці, знайдіть собі інші місця доходів.
Відповісти
- "Головний лісник Волині має звільнитися, – депутат Гузь". Впродовж багатьох років безробітний Гузь сміливо заявляє цікаві речі. Про людей, яких він не вартий мізинця лівої ноги. Чимось нагадує диктатора Саудівської Аравії чи білоруського Лукашенка, тільки в дуже мікроскопічному вигляді. Кліщ. Дай йому зброю - буде стріляти, тому що в голові лайно. Самозвані комісари нового часу розгортають будівництво нового Котловану. Пафос і рішимість ті ж, як і в 30-х роках, коли Платонов писав цю повість. Усе робиться цинічно, психічно хворими людьми, але звинувачення в цинізмі не береться до уваги, позаяк цинізм вважається чеснотою, доброчесністю, цнотливістю…
Відповісти
пропоную заголовок статті "Головний шестьорка і балабол Гузь має випити йаду"
Відповісти
Андрюха Мельник, начальник внутрішньої політики ОДА нещодавно отримав від Башкаленка конкретне завдання - зобов'язати працівників управління гадити в коментарях. Основні жертви - Гузь, Осіпов, Вітів, Мельник та інші опозиціонери. Але замість того аби перебити опозицію активністю вони будуть її мочити у коментарях. одне слово слабодухі ідіоти.
Відповісти
Вербич - а тобі "шестирити" Романюк наказав?!:)
Відповісти
Цікаво, який це вербич? Той, що в шумика, чи той, що в міськраді?
Відповісти
Гузь так заявляє, ніби він - представник субєкта міжнародного права чи комісар Євросоюзу. Бля, налякав Колісника, що вже треба шукати знахарку, аби яйця викачувала. Безробітний Гузь незабаром буде всіх звільняти без суда і слідства, як король Південно-Африканської республіки есемескою звільняє своїх премєрів. Тримайтесь, бля, чинуші. Гроза на вас насувається. Ще ви наплачетесь від цього генерала піщаних карєрів!
Відповісти
Сам в цьому житті толкового нічого не зробив, а когось звільняти береться(((((
Відповісти
Ребята!В Колісника такі замашки ще з лихих 90-их!А він як і наш президент-людина слова.Якщо сказав,що відкрутить голову,то так і зробить,Одним словом-ПОВНИЙ БЕЗПРЕДЄЛЬЩИК!!!
Відповісти
богдан роман зенек-злодії.
Відповісти
Святе писання від Іоана: "...Він, підвівшись, сказав їм: хто з вас без гріха, перший кинь у неї камінь. 8 І знов, нахилившись додолу, писав на землі. 9 Вони ж, почувши це, докорені совістю, по­чали виходити один за одним, по­чинаючи від старших до останніх..."
Відповісти
Колісник в шоколаді - це факт. Гусь накрича в матюкальник на нову Хюндай Сонату -теж факт. А ви всі лохи...
Відповісти
Останні новини
Головний лісник Волині має звільнитися, – депутат Гузь
21 березень, 2013, 14:33