Луцькі чорнобильці восени можуть лишитися без ліків

Луцькі чорнобильці восени можуть лишитися без ліків
З початку року ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС використали занадто багато коштів на пільгові медикаменти.

Про це йшлося 28 березня під час засідання координаційної ради з питань взаємодії і співробітництва ОДА з громадськими об’єднаннями ветеранів війни в Афганістані та громадянами, які постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи, ‒ пише Волинський інформаційний портал.

Голова Волинського обласного добровільного товариства «Союз Чорнобиль» Ростислав Кухтій розповів, що співпраця держави з громадськими організаціями чорнобильців добре налагоджена. Зокрема, йшлося про пільгові медикаменти для ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Незначні проблеми, за словами Кухтія, виникли тільки в Луцьку. Справа в тому, що за січень-березень чорнобильці використали кошти за квітень і частину травня. Тому керівник організації «Союз Чорнобиль» попросив обласну владу дати доручення розібратися з цими коштами, щоб у вересні не склалася ситуація, коли грошей на ліки не вистачатиме.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Легендарный бездомный ветеран из Одессы Николай Скалевський, видеоинтервью с которым обошло все украинские СМИ, поблагодарил за помощь откликнувшимся на его горе украинцам и активистам ВО «Свобода». (фото, видео)http://od-news.com/index.php?option=com_content&task=view&id=35471&Itemid=1
Відповісти
Для чого робити таку провокативну назву статті????
Відповісти
Останні новини
Луцькі чорнобильці восени можуть лишитися без ліків
28 березень, 2013, 18:37