«Волиньтурист» не хоче віддавати майно державі

«Волиньтурист» не хоче віддавати майно державі
Керівництво профспілок незаконно блокує передачу ряду обʼєктів Фонду державного майна.

Підприємства Федерації профспілок України ухиляються від виконання рішень судів, якими майно, що знаходиться у володінні профспілок, визнано державною власністю та має бути передано Фонду державного майна України, ‒ пише Gazeta.ua з посиланням на інформацію, надану представником ФДМУ.

Так, у 2012-2013 роках господарськими судами України визнано право власності держави на майнові комплекси санаторно-курортних закладів та інших обʼєктів рекреаційної інфраструктури, які знаходяться у володінні підприємств, заснованих Федерацією профспілок, зокрема – ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» та ПрАТ «Укрпрофтур». При цьому судами постановлено передати вказане майно Фонду державного майна України.

Представник ФДМУ наголосив, що судові рішення про визнання права власності за державою вже набрали законної сили, майно має бути передане державі в особі Фонду держмайна.

Крім того, вже оформлені свідоцтва про право власності, відповідно до яких майнові обʼєкти належать державі. Однак, керівництво профспілок незаконно блокує передачу ряду обʼєктів, серед яких: санаторій «Лермонтовський» в Одесі, санаторій «Зірка» у Ворзелі, дитячий санаторій ім. Щорса в Чернігівській області, майновий комплекс «Волиньтурист» у Луцьку, готель «Хортиця» та оздоровчий комплекс «Приморський» у Запорізькій області, пансіонат «Буковина» у Чернівецькій області, оздоровчий комплекс «Форель» у Закарпатті.

Зауважимо, що у власності ЗАТ «Волиньтурист» ‒ пансіонат «Шацькі озера».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба негайно дорозбазарити та майно, яке ще залишилось.
Відповісти
Принаймні можна ще на пару із Галиною Даниленко можна вкрасти профкурси.
Відповісти
Це випадково не та Даниленко, яка вкрала у профспілок "Браму" на 40-му кварталі?
Відповісти
Останні новини
«Волиньтурист» не хоче віддавати майно державі
02 квітень, 2013, 13:29