Екс-губернатор Волині очолює штаб «Опоблоку» на Миколаївщині

Екс-губернатор Волині очолює штаб «Опоблоку» на Миколаївщині
Скандальний колишній очільник Волинської облдержадміністрації, екс-регіонал Олександр Башкаленко очолює виборчий штаб партії «Опозиційний блок» у Миколаївській області.

Про це йдеться на офіційному сайті політичної сили.

Зокрема, у новині за 14 лютого повідомляють, що Олександр Башкаленко взяв участь у Форумі громадських лідерів, на який, за даними партії, з’їхалися 300 людей з усіх регіонів України, щоб висловити свою підтримку співголові «Опоблоку» Юрію Бойку.



Додають, що Башкаленко мав там слово як керівник виборчого штабу партії «Опозиційний блок» у Миколаївській області.

До слова, днем раніше опублікували інформацію про візит Бойка на Миколаївщину. На світлинах з події видно обличчя екс-губернатора Волині Олександра Башкаленка.



ЧИТАТИ ТАКОЖ: Екс-голова Волинської ОДА Анатолій Француз став довіреною особою регіонала, що йде у президенти від проросійської партії

Нагадаємо, Башкаленко, який був керівником Партії регіонів на Волині, очолював Волинську ОДА у 2014 році за часів Януковича. Після народної люстрації під час революційних подій у Луцьку він подав у відставку і згодом був керівником волинського осередку «Опоблоку».

Олександра Башкаленка, до того ж, пов’язують з незаконним спорудженням багатоповерхівки «Луцька Рів’єра» на вулиці Ковельській у Луцьку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ше гкктар землі.в подарунок.
Відповісти
Молодец
Відповісти
це неправда. Спорудження багатоповерхівки "Луцька Рів'єра"- законне будівництво. Люди вже живуть у будинку із підведеними комунікаціями.
Відповісти
Не покаявся, пройдисвіта! Ще прийде кара господня!
Відповісти
Спорудження багатоповерхівки "Луцька Рів'єра"- законне будівництво. Люди вже живуть у будинку із підведеними комунікаціями.
Відповісти
от гнида
Відповісти
як відомо, справжне лайно не тоне...
Відповісти
Не став перед бидлом на коліна!
Відповісти
Якщо людський суд несправедливий, судить зазвичай історія... У неї своя люстрація... Інколи робить вона це надто довго, а інколи - ні. Витримка й терпіння завжди перемагають, парадокс, але навіть тоді, коли здається, що зовсім програють...
Відповісти