Діти нардепа Палиці живуть і вчаться в Швейцарії

Діти нардепа Палиці живуть і вчаться в Швейцарії
Народний депутат України Ігор Палиця каже, що його діти живуть в Швейцарії, бо вчаться в місцевій школі.

Також він повідомив, що його діти мають резидентство Швейцарії, - пише Волинський інформаційний портал з посиланням на парламентського кореспондента Наталку Пахайчук.

Народний депутат-мажоритарник від Луцька після довгої відсутності з’явився у парламенті. Журналісти центральних ЗМІ оточили Палицю небувалою увагою.

Телеканал ТВІ продовжує зйомки випуску програми «Дорогі депутати», а журналісти інтернет-видання «Українська правда» запитали, чому він мешкає у Швейцарії.

«Моя родина – дружина і діти живуть у Швейцарії, тому що діти ходять там у школу, навчаються і дружина проживає разом з ними. Я не проживаю в Швецарії , у мене немає швейцарського керівництва, у мене нічого немає у Швейцарії. В дітей є швейцарське резидентство, тому що вони навчають у Швейцарії й автоматично його отримують. У дружини громадянства нема», - запевнив Палиця.

«Діти навчаються там, бо вони можуть здобути те, що мене цікавить. А мене цікавить, щоб вони навчилися іноземних мов та закінчили туристичний коледж, тому що я їхню роботу бачу на Заході України, а саме на Буковелі», - заявив нардеп.

Довідка

Закон України про податок з доходів фізичних осіб

1.20.1. Фізична особа - резидент - фізична особа, яка має місце проживання в Україні. У разі якщо фізична особа має місце проживання також в іноземній державі, вона вважається резидентом, якщо така особа має місце постійного проживання в Україні; якщо особа має місце постійного проживання також в іноземній державі, вона вважається резидентом, якщо має тісніші особисті чи економічні зв'язки (центр життєвих інтересів) в Україні.

У разі якщо державу, в якій фізична особа має центр життєвих інтересів, не можна визначити, або якщо фізична особа не має місця постійного проживання у жодній з держав, вона вважається резидентом, якщо перебуває в Україні не менше 183 днів (включаючи день приїзду та від'їзду) протягом періоду або періодів податкового року.

Достатньою (але не виключною) умовою визначення місця знаходження центру життєвих інтересів фізичної особи є місце постійного проживання членів її сім'ї або її реєстрації як суб'єкта підприємницької діяльності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Палиця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехня, що ті, хто навчається в швейцарських школах, автоматично набувають громадянства цієї країни. Цей жидок зробив це свідомо і навмисно, щоб убезпечити себе і всоїх чад від усяких несподіванок. Бо насправді йому глибоко плювати на Україну, її майбутнє і людей, у яких він купив своє депутатство. Просто шкода, що ми є переважно бидлом смердячим, бездумним і безталанним, обираючи ось таких палиць за понюшку тютюну. На жаль, перспективи вийти з такого стану дуже сумні
Відповісти
Селюки вибрали собi представника в парламентi,

а насправдi - колонiста.
Відповісти
to Полишук - а кто сказал, что его дети имеют гражданство? В тексте новости такого нет, речь идет о резидентстве.
Відповісти
Якби діти були бізнесменами, то в такому разі резиденство ще можна було б відрізняти від громадянства з юридичної точки зору. А в даному випадку він просто делікатно назвав їх резидентами. Учні і студенти навчаються навчаються у Швейцарії за довгостроковими візами і резидентами не є.

Відповісти
А шо він мовчить щодо ситуації навколо фк волинь. де розяснення
Відповісти
Теж мені сенсація...,з Коломойським сусіди-це вже давно розказували та показували,ще до виборів, а людям тільки зараз це подали?:) Він сам там живе...
Відповісти
Що то за публікація у вас така і при чому тут Волинський інформаційний портал?
Відповісти
давно не новина, що палиця з родиною в цюріху, здалась йому та волинь.....ви що нешановні поліщуки , про парашутистів не чули?
Відповісти
в Женеві.
Відповісти
І в Цюріху значить, і в Женеві...
Відповісти
Вот тебе и депутат украины. :(
А семья живет в швейцарии.
Езжал бы уж в свою швейцарию и не строил из себя великого патриота украины. :(
Відповісти
Останні новини
Діти нардепа Палиці живуть і вчаться в Швейцарії
18 квітень, 2013, 14:45