Кварцяний повертається у «Волинь», – ЗМІ

Кварцяний повертається у «Волинь», – ЗМІ
Українські ЗМІ повідомляють, що Віталій Кварцяний змінить Анатолія Демяненка на посаді головного тренера луцької "Волині".

У понеділок, 29 квітня, про це оголосять команді і Кварцяний почне виконувати свої обов'язки, - пише Телеканал 24.

Керівництво клубу вирішило, що в нинішній ситуації найкращим виконавцем ролі кризового тренера буде саме Віталій Кварцяний. Оскільки йому не потрібно часу на знайомство з можливостями футболістів. Також не останню роль в такому виборів керівництва зіграв талант Кварцяного налаштувати гравців на матч.

Нагадаємо, Віталій Кварцяний майже 20 років віддав «Волині». Деякий час він поєднував функції головного тренера та віце-президента клубу. В кінці 2011-го він був звільнений. Після цього він без особливих успіхів попрацював у «Кривбасі» з Кривого Рогу і запорізькому «Металурзі».

Анатолій Демяненко розірвав контракт з ФК "Волинь" 26 квітня. У клубі пояснили, що не хотіли продовжити співпрацю з тренером через погані результати команди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кварцяний назавжди. Крім нього - на Волині ніколи не буде футболу. Тільки з ним ВОЛИНЬ навіть без з.п. буде грати який не який але результативний футбол!
Відповісти
Хто ще після цього всього піду у ту ФК "Волинь"??? Та кому зараз вона реально треба, це треба щоб якийсь олігарх крутий викупив і тоді може хтось і нормальний піде. А так із Кварцом хоч після перерви, після пілюль будуть краще бігати та й дограють сезон на мажорній ноті.
Відповісти
Кварца в Луцьк
Ради нього варто ходити на футбол)
Відповісти
Останні новини
Кварцяний повертається у «Волинь», – ЗМІ
28 квітень, 2013, 21:57