Чому пішов Кварцяний: версія керівництва «Кривбасу»

Чому пішов Кварцяний: версія керівництва «Кривбасу»
Віталій Кварцяний хотів у «Кривбас» купити всіх і відразу, тому не знайшов спільної мови з керівництвом, – заявив президент криворізького клубу Олександр Лівшиць.

Про це пише Чемпіон.

«Кварцяний просто зібрав речі та поїхав. Ось все, що я можу сказати. Те, що він своєрідна людина, відомо, але в той же час і фахівець класний. Цей тренер хотів купити всіх і відразу, але так не буває», – сказав Лівшиць.

«Є акціонери, люди, з якими потрібно все узгодити. Вважаю, Кварцяний підвів не тільки себе, а й тренерів, які прийшли разом з ним. Віталій Володимирович не дав можливості знайти якийсь компроміс», – додав президент.

За словами Лівшиця, напередодні свого відходу перед стартом чемпіонату Кварцяний звільнив півкоманди, не думаючи про долю цих футболістів.

«Віталію Володимировичу не було відмовлено в придбанні виконавців, але якщо гравець коштує 1 мільйон євро, з них 400 тисяч – послуги якогось комерсанта, то для мене це дивно. Ми не висуваємо Кварцяному жодних звинувачень», – цитує його dynamo.kiev.ua з посиланням на «Команду».

Нагадаємо, сам Кварцяний розповідав, що йому не дали змоги укомплектувати команду, через що він змушений був повернутися до Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому пішов Кварцяний: версія керівництва «Кривбасу»
18 липень, 2012, 11:37