Матч з «Ворсклою» обслуговуватиме донецький арбітр

Матч з «Ворсклою» обслуговуватиме донецький арбітр
Комітетом арбітрів визначено арбітрів на матчі 2-го туру чемпіонату України. Зокрема, поєдинок «Волині» із полтавською «Ворсклою» обслуговуватиме суддя національної категорії з Донецька – Дмитро Жуков(на фото).

Про це повідомляє офіційна прес-служба ФК Волинь.

Дмитро Валерійович Жуков народився 15 липня 1980 р. Суддівську кар’єру розпочав у 1996 році. Матчі другої ліги обслуговує з 2001 р., першої – з 2006 р., поєдинки Прем’єр-ліги – з 2009 року.

Минулого сезону Дмитро Жуков обслуговував два матчі за участю лучан: поєдинок «Динамо» Київ – «Волинь» 2:1 та чвертьфінальний кубковий матч з київським «Арсеналом», у якому волиняни здобули перемогу з рахунком 1:0.

Загалом за суддівства Дмитра Жукова «Волинь» зіграла 8 матчів: 3 виграла і 5 програла за різниці забитих та пропущених м’ячів 7 – 10. Вдома – 2 матчі: 2 перемоги, м’ячі 4 – 0. У гостях – 6 матчів: 1 перемога і 5 поразок, різниця м’ячів 3 – 10. У цих матчах Дмитро Жуков 27 разів показував жовті картки гравцям «Волині» і 19 разів – гравцям команд-суперників. 5 разів з поля вилучалися волиняни і тричі – суперники. Двічі призначалися пенальті у ворота опонентів лучан і двічі – у ворота «Волині».

Асистентами арбітра у поєдинку «Арсенал» – «Волинь» стануть Ігор Альохін з Сімферополя та Ярослав Трехліб з Дніпропетровська.

Інспектором матчу призначений Валерій Лисенко з Одеси. Делегат ФФУ – Віктор Старовойт (Київ).

Резервним арбітром матчу, який також обслуговуватиме поєдинок молодіжних складів, призначено киянина Олександра Павлюка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Матч з «Ворсклою» обслуговуватиме донецький арбітр
18 липень, 2012, 11:05