Нардеп Палиця погрожував мені ув'язненням, – президент «Волині»

Нардеп Палиця погрожував мені ув'язненням, – президент «Волині»
Президент ФК "Волинь" Василь Столяр каже, що народний депутат Ігор Палиця погрожував йому тюрмою.

Про це він розповів у інтерв'ю Четвертій владі.

Як стверджує посадовець, нині він володіє 25% майна клубу, які в нього хочуть відібрати власники "Волині", якими Столяр називає бізнесменів Ігоря Палицю та Ігоря Коломойського.

"У мене там 25 відсотків і це коштує гроші. Будь ласка – поверніть гроші", - сказав він.

Щоправда, точну суму назвати не може.

"Це вже як оціниться майно. Трансферні права на футболістів теж коштують гроші. Але питання так не стоїть. Вони мене просто хочуть...", - пояснив він.

Однак, каже президент "Волині", такий варіант власників клубу не влаштовує. Мовляв, вони хочуть, аби Столяр віддав права на майно безплатно: йому навіть погрожували ув'язненням.

"Ви що? Вони пропонують, що мене посадять. Так. Палиця конкретно мені сказав", - мовив посадовець.

Нагадаємо, у ФК "Волинь" вже кілька місяців звинувачують Столяра у фінансових проблемах клубу. Мовляв, його деструктивна поведінка спровокувала інвесторів відмовитися від ідеї вкладати гроші у "Волинь".

Натомість Столяр заявляє, що в клубі його ігнорують. Це роблять, на його думку, для того, щоб безплатно забрати в нього частку в клубі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Попал Вася, думал что партнер его прикроет и отмажет, а партнер думал наоборот.
Відповісти
Палиця дбає про Луцьк усіма можливими методами)))))))))))
Відповісти
Поки Столяр був власником клубу таких проблем з клубом не було.Важко було,але щоб до такого довести команду як це зробив Палиця...І грали хлопці і ми(вболівальники) на матчі виїздні їздили бо Столяр допомагав.І не забувайте,що завдяки саме Столяру і Кварцяному наш клуб не поховали як це сталося колись в Рівному з місцевою командою.Не забувайте,що саме Столяр провів реконструкцію стадіону(за власні кошти бо в мерії та адміністрації про стадіон взагалі не дбали),створив ДЮСШ при клубі і "створив" як тренера Кварцяного.А що зробив для клуба Палиця???Може хтось напише???Я за Столяра!Є за шо поважати.А от Палицю вспомніть мої слова ще самого посадять за крадіжки з його Коломойським...
Відповісти
Не посадять палицю, єврей єврея не обидит.
Відповісти
Підтримую Яну.Стільки років людина розвивала наш,волинський футбол і ось тепер всі на неї бочку котять.Продажні волиняки.І Борька і Романюк вже давно зад Палиці лижуть.Не кажучи вже про нашого запроданця -дупутата Савчука що продав власного друга...
Відповісти
Народ, Ви ж за жида голосували!!! То тепер чому Ви проти нього? АУ! Терпе "пожинайте плоди" того,що самі і зробили.
Тут під кожною правдою про місцевий наш край завжди з'являється хтось з місьради, облради і так далі аби це виставити іронією, або неправдою,аюо ж тупістю!Хоча тупі вони і всі 100%! А Ви тупі,що підтримали жидяру в Україні, нехай, їде в Ізраїль і там дурить! Від Коломойського ще не тошнить? Багато "добра" Прихват банк Вам зробив? Що за бруківку біля ЦУму продалися? За таку дешеву, якби хоча б базальтову..., а то, за 2грн. віддастеся,а потім "Гоните"! Не трепіть, що Вам заважає? Тільки вмієте тут плакатисч,а оптім знову продаватися!
Відповісти
Бабулька, ну ти жжош....
Відповісти
Голосували, бо ми стадо. Стадний інстинкт підсвідомо допомагає нам ставити галочку за того хто більше на слуху... Ці технології давно напрацьовані. Водять нас як баранів на повідку.
Відповісти
Столяру подяка за відкриття занавісу, що Волинь таки контролює найбагатший жид Европи Бєня Коломийський.

А Палиця - піджидок,
тупі поліщуки сумлінно в 90-х голосували за комуняк як Ващущчку-куркульку, то зараз голосують за піджидків палиць, єремеїв, івашків, мартюнків.
Кожен народ гідний влади яку має.
Відповісти
Этот жид под прикритием другого жида состоящего в иудео-нацистской ультраортодоксальной секте -ХАБАД.еятельность секты предельно законспирирована, в то же время ФАРИСЕЙСКИ ВЫСТАВЛЯЕТСЯ НАПОКАЗ ИСКЛЮЧИТЕЛЬНОЕ БЛАГОЧЕСТИЕ, РЕЛИГИОЗНОЕ СМИРЕНИЕ И ТЕРПИМОСТЬ.
В отличие от других представителей ортодоксального иудаизма хабадники не просто не признают Иисуса Христа, но ненавидят его лютой ненавистью. Своим злейшим врагом Хабад считает Православие, соответственное отношение и к носителям этой религии.Основным принципом фашистской идеологии секты является следующий: «ЕВРЕИ ПРЕВЫШЕ ВСЕГО, А ХАБАД – ПРЕВЫШЕ ЕВРЕЕВ».В России лидером хабадников является главный раввин России Берл Лазар.В Украине членами хабадской общины являются: главный раввин Украины Асман.Бизнесмены: Игорь Коломойский, Вадим Рабинович, Геннадий Боголюбов, Виктор Пинчук,Александр Фельдман...Больше узнаете посмотрев видео-монологи Эдуарда Ходоса.

Відповісти
Пока воевали соучиридители Ярощук рубил зелень,тачка за сто штук зеленью,пол ляма той же зеленью,дома ,протитутки,а народ хереет чому клуб разваливается?Молодец Шура грабь дальше,жизнь коротка.
Відповісти
Ой, які страсті, які розборки...прям Шахтер розвалюється.
Відповісти
закрий рот і йди на кухню,дура !
Відповісти
Бей жидов - спасай... в данном случае Волынь :)
Відповісти
Останні новини
Нардеп Палиця погрожував мені ув'язненням, – президент «Волині»
08 травень, 2013, 11:41