У ФК «Волинь» знову кажуть, що всі проблеми – через Столяра. ВІДЕО

У ФК «Волинь» знову кажуть, що всі проблеми – через Столяра. ВІДЕО
ФК "Волинь" міг припинити існування через дії президента клубу Василя Столяра, кажуть в керівництві клубу.

Зі слів віце-президента ФК "Волинь" Юрія Савчука (на фото), нове керівництво клубу планує розвивати не лише клуб, а й вкладає гроші в дитячий та юнацький футбол на Волині.

Тож, на його думку, Федерація футболу Волині, яку очолює Василь Столяр, мала діяти в унісон з клубом, - йдеться на відео, яке опублікувала клубна прес-служба.

Тому в клубі вирішили "зайнятися роботою федерації".

"Після цього президент футбольного клубу "Волинь" Василь Столяр написав лист у Федерацію футболу України про те, що "Волинь" не виступає колективним членом Федерації футболу Волині", - каже Савчук.



Цей лист міг би стати причиною дискваліфікації команди з Прем'єр-ліги України. У справу навіть втрутився голова Волинської ОДА Борис Клімчук, який, як стверджує Савчук, вирішив замінити Столяра на посаді голови ФФУ, щоб допомогти "Волині" уникнути катастрофи.

"Звітно-виборча конференція Федерацій футболу Волині не відбулася через відсутність багатьох членів. Тому люди, які інвестували в клуб, сказали: чого так? чому ставлять такі бар'єри?", - мовив віце-президент.

Саме через це вони вирішили припинити фінансування команди.

Нагадаємо, йдеться про заяву компанії "Мантімус Коммершиал ЛТД" про припинення фінансування клубу, через фінансові проблеми, які з'явилися за часів, коли "Волинню" керував Столяр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Раніше очільники областей старалися, щоб у обласному центрі була команда у вищому диві і даже аеропорт. Наші хотіли аеропорт, щоб від Рівного не відставити, а вийшло - що наший аеропорт не працює (одного разу полетів літак у Турцію і назад не було за що летіти), а Рівненський аеропорт діє і працює. Всі команди прилітають у Рівне, а далі у Луцьк на автобусі. Так що треба старитися для іміджу обласного центру.
Відповісти
Останні новини
У ФК «Волинь» знову кажуть, що всі проблеми – через Столяра. ВІДЕО
28 квітень, 2013, 14:20