Дві луцькі красуні – у фіналі конкурсу «Міс Принцеса України 2013»

Дві луцькі красуні – у фіналі конкурсу «Міс Принцеса України 2013»
Дві дівчини з Луцька увійшли у фінал конкурсу краси «Міс Принцеса України 2013» – це 19-річна Юлія Ковальчук (на фото) і 17-річна Ілона Росоловська.

Як розповіла Юлія Ковальчук, всього у півфіналі змагалося 30 дівчат з різних куточків України. З них три дівчини представляли Луцьк. Півфінал відбувся у місті Ірпінь на Київщині.

Усього в фіналі візьме участь 19 красунь. Він відбудеться у жовтні в Луцьку.

«Боженько, дякую Тобі за вдачу! Не можу повірити, що пройшла у фінал конкурсу «Міс Принцеса України 2013» і матиму змогу боротися за право представляти Україну на «Міс Принцеса Світу 2014». Нарешті, моя мрія наближається до свого здійснення!» – написала Юлія Ковальчук на своїй сторінці «Вконтакте».

До слова, сама Юлія родом з Червонограда Львівської області, але у Луцьку мешкає останні три роки. Рік тому вона стала Першою Віце-Леді України 2012. А у 2011 році перемогла на конкурсі «Перша Леді Волині».



ДИВИТИСЯ ФОТО ІЗ «МІС ПРИНЦЕСА УКРАЇНИ 2012»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: конкурс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 86
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На міс не тягне явно
Відповісти
Надто вульгарне обличчя. Якби її обмити в кориті (макіяж), то нічого б не залишилось. Де українська врода, де коса? Одна шмарівка.
Відповісти
просто фото не найкраще.
В житті вода дуже чарівна.

Просто повір мені. ))
Відповісти
То навіщо цю чарівність ховати під кілограмами гриму?????
Відповісти
хтозна який задум був у фотографа ))
Відповісти
Не вірю. Помий її.
Відповісти
))) не можу - вона не моя дівчина!!
та й, думаю, без мене якось справиться...

та й без твоїх порад )
Відповісти
шановні, критикувати вміють усі. беріть свої авторитетні організми, супер-майстерні вміння і вперед на сцену! зробіть те, що Юля зробила, тоді можете спокійно судити. А отут написати пару образливих слів може кожен. То свинство, люди. По відношенню до неї.
Юлька шикарна.
До речі, я не є її подругою чи рідньою. Я просто її поважаю.
Відповісти
Ми не потому, шановна. А ви можете сказати що такого Юля зробила? То що таки такого ваша Юля зробила? Може вона щось для міста, для суспільства, для дітей сиріт зробила? Може вона комусь в житті допомогла? Може вона квітку, дерево посадила? А може в неї були "благородні" пориви доглянути "безвозмєздно" якусь бабусю, чи хвору дитину??? То я Вас питаю що такого незвичайного Юля досягла? Прийняла участь у кокурсі? Причому зовнішність (без гриму можна зніматись в в сазі "Сутінки - они возвращаются". То, от що корисного для суспільства. ТАКЕ ЗРОБИЛА!!! ЩО???
Відповісти
З повагою до усього перечитаного, відповім лише Вам, директоре. Коли не досить обізнані, то не говоріть передчасно. Свого часу, через ці ж конкурси, я підготувала масштабний проект "Проти Абортів на Волині", про який знало пів України, а потім я його реалізовувала. Для міста я теж робила не мало.
Та все же, дякую за увагу, яку приділяєте мені, натомість яку я ніколи не приділятиму Вам, бо, на щастя, маю чим зайнятися :)
Відповісти
директор ви хворий на голову...
до чого тут ця ваша ахінея?

стаття лише про те що волинські дівчата потрапили в фінал конкурсу...а ви починаєте писати про благодійність.

а може ви звичайна прищава уродина, яка до болі заздрить дівчатам? чи чи якийсь тупий чмошник, якому колись відмовили в увазі?
))
Відповісти
Хтось показує чарівні частини тіла, а хтось свою нахабність і відсутність виховання, а ще й велику жабу в грудях! Симпатична дівчинка, талановита, сповнена енергії. Нехай щастить!
Відповісти
Це дивлячись, яка овечка!
Все ж краще, ніж баран!
Який із себе строїть
Високоморального знавця,
аж звідкись знає про дівчат
з заправкі... рівненський ;)

Не будемо тут обговорювати смаки.
Юля - гарна дівчина.
Розумна, талановита, вродлива.

А ображати можуть лише недалекі та й обмежені.
Нехай для себе вибір зробить кожен сам.
))
Відповісти
Мені чесно кажучи всеодно на здобутки цієї дівчини,але обливати брудом це некрасиво. Попробуйте досягнути того,чого досягла вона і не будьте такими заздрісними!
Відповісти
Ти і справді хочеш знати це? Як вона досягла і чого? Ну, по-перше: нічого такого вона ще і не досягла.... Та і навряд чи досягне. А по-друге:вона ж сама дала дозвіл на те, щоб її обговорювали. Інакше навіщо виставити свою фотку в інеті?
Відповісти
А скільки цій Юльці? Може і правда фото не вдалось. Нефотогієнічна, так би мовити. То , наразі, яка вона "красуня"? Я б по фотці дав за 30 як льту. А , взагалі-то красуня має бути що на фотці, що по життю гарною. Вона - негарна і справді вульгарна.
Відповісти
Нефото.....як?..гієнічна? Ну ты знаток "аднака")))))
Відповісти
Писав в пориві.Вона мені що фотогінічна, що "гієнічна". Бо і справді "аднака" дівка ни в тин, ні в ворота. Ти не до висловів. Ти до діла. Про граматику є інша тема. Тобі самому файна? Особисто мені типова вулична. Таких в нашоиу місті пачками.
Відповісти
Боже, чого така трагедія на лиці? Ця чорна помада і така замордованість? Якто вона життя прожила складне і ій довелось вийти на трасу від біди. Стала мамою Чолі і тепер у неї просто досвід є, ха-ха-ха... Нє дівка явно не тягне навіть на трасу.
Відповісти
ну, яе на мене, це комплімент, що не тягне на трасу!

але ж цікавий розумовий розвиток людей, для яких мірою красоти є: тягне чи не тягне на трасу!
чи міряє дівчин "пачками".

Краще на забруднюйте ефір.
Є що по ділу сказати, без образ та незрозумілих претензій, щодо того, що вона зробила в свої 20, чи скільки їй там - то кажіть.
А слюною бризкати непотрібно.
Я знаю Юлю. Не так давно, але знаю.
Кажу - розумна, цікава, начитана та й дуже приємна в спілкуванні. І робота в неї дуже цікава.

Повторюся - ФОТО НЕВДАЛЕ!!!!
думаю, що навіть не вона його вибирала, а журналіст, який писав статтю. Вона тут і на себе майже не схожа.

Зайдіть по ссилці та подивіться, розумники.

Хоч розумію, що негативні відгуки - це, скоріш за все, заздрість та неприязнь особиста.
Тут нічого не зробиш.

Буду вболівати за однофамілицю!!!

Успіхів тобі!

Побачимось у Кораблику!
Відповісти
а, очевидно, насолила усім добре ця дівчина!!!
моральними якостями своїми, так би мовити. "моральними" :)
Відповісти
Із власного досвіду знаю, що б людина не досягла, завжди знайдуться ті, хто скаже:" це не заслужено, вона досягла цього нечесно" або:"вона не достойна цього титулу!".
завжди такі були, є і будуть. А найголовніше те,що люди які так говорять навіть поняття не мають скільки сил і праці людина витратила.А самі палець об палець не вдарили щоб досягнути того ж. Говорити можуть всі, а вийти з контакту, встати з дивану і піти наполегливо працювати над собою з дня у день можуть одиниці.
Ви думаєте її хвилює ваша думка? аха..та не смішіть..Юля довела насамперед для себе, що вона чогось варта. І повірте їй цього достатньо. Вона досгла однієї із своїх цілей.І вже хоча б тут вдруге вона є переможницею.
Я її знаю заочно, особисто не знайома. Чула багато різного...як хорошого так і массу бруду,як написано тут зверху. Проте я її поважаю хоча б тому, що вона ставить ціль і досягає її. А не обсирає інших в коментарях.
Відповісти
Ото так файно почала і гівном запечатала в кінці... Ай-яй-яй...
Відповісти
я так розумію тут пишуть хлопці ( мужчинки ) яким Юля відмовила ... або насолила ... і звичайно ж гадюки потворні (дівчата), що сидять по ту сторону моніторів і ще більше забруднюють навколишнє середовище своєю поведінкою і словами !!! брати участь в конкурсах краси не аби яка відповідальність .... треба бути відкритою людиною, комунікабельною, розумною, стрункою і насамперед гарною .... а більшість тих хто тут " гадить " ні з одним з цих слів не знайомі !!! треба мати стальні нерви ... і замість того шоб "обсирати" Юлю набралися б хоробрості і самі б вийшли на сцену до повного залу глядачів ... і показали б себе .... і як дівчина може перетворюватись відповідно до ситуації !!!
p.s. : без макіяжу Юля дуже гарна ..... в неї природна краса .... !!!
Відповісти
Я так понимаю, о достижениях Юли сейчас тут рассуждают как минимум лауреаты Нобелевской премии, номинанты на Оскар, рыцари Мальтийского Ордена и прочие достойные джентльмены и леди? Вы ежедневно переплываете Гибралтар, выносите из пожара котят и кормите голодных детей в Эфиопии? Летаете в космос, ставите олимпийские рекорды? Вряд ли...

Скорее, все выглядит примерно так: вы проводите жизнь между домом и нелюбимой работой, а остаток дня - выискивая, что или кого бы еще обосрать (простите мой "французский"). Других-то удовольствий в жизни не наблюдается. Выйти за рамки зоны комфорта? Зачем? Лучше тихонько посидеть за монитором, погеройствовать в комментариях, а потом, робко оглянувшись, еще и "затвор передернуть" на фотографии тех, кого критикуете. Причем вы и критикуете-то с ошибками пятиклассника, убогие...

Вы - жалки, потому что лишь тот, кто хотя бы однажды пошел против течения, способен понять другого такого же человека. Кому-то из вас известно о том, каким адом может быть подготовка к конкурсу красоты? О том, как эти девчонки залазят в долги, чтобы выйти на сцену в красивом платье? О том, как они месяцами отказывают себе в вкусной еде, а взамен ее питаются йогуртами? Да, это их выбор. Зачем? Потому что они это умеют, а вы - нет. Потому что это они стоят на сцене, а вы всего лишь топчете клавиатуру на сайтах. Как-то так...простите за излишнюю резкость.

Большие умы обсуждают идеи. Средние умы обсуждают события. Мелкие умы - обсуждают людей...
Відповісти
"....как эти девчонки залазят в долги, чтобы выйти на сцену в красивом платье? О том, как они месяцами отказывают себе в вкусной еде, а взамен ее питаются йогуртами..."
А вот здесь еще уместно сказать, КАК и ЧЕМ они за все зайнятые места расплачиваются...........
В этом меня поймут и согласятся как "большие" умы, так и средние с мелкими........
Відповісти
Сколько красавиц расплатились ЛИЧНО с вами? Неужели ни одной? А скольким вы свечку держали в процессе "расплаты"? Тоже ни одной? Так откуда же информация? :) Из фильмов? Из сарафанного радио? Знаете, девушки легкого поведения есть везде...и в любом среднестатистическом ночном клубе вы их найдете куда больше, чем на конкурсе красоты. Именно здесь мы говорим о конкретном человеке - и если с вами она не расплачивалась, и свечку вы не держали, то ваш комментарий - обычный пустой треп, уж простите :)
Відповісти
Скоріш за все, Ви дорослий дядько. І Ви так відкрито "підтримуєте" Юлію, що дівча вже і ціни собі не складе. Є припущення що Ви її родич, або член жюрі конкурсу. Людей багато і, щоб Вам без переводу, "на каждый роток не накинешь платок". Не піньтесь, а краще навчіть її мистецтву так гарно висказуватись як Ви. Вона ж майбутня журналістка! А, щодо її вроди, то "на вкус и цвет все фломастеры разные". Що тут поробиш? Може й добра дівчина. Головне, щоб не модель!)))
Відповісти
Юлія, та ви молодоць! А ось Ваша акція "Проти абортів на Волині", мене дещо здивувала. Що Ви в свому віці можете знати про аборти? Потрібні вони комусь чи ні. Я би не стала цим хизуватися, бо смішно трохи звучить від такої юної особи. Удачі в конкурсі і перемоги!
Відповісти
Хм..юної...?)
Діти в 14-15 вагітнюють, то вони значить не юні? (до того ж це не нормально)
Я знала достатньо, я спілкувалась з провідними лікарями, проводила опитування, говорила з людьми, які це пережили і мені багато людей допомагало!
Дякую
Відповісти
То ви значить пропогуєте те, щоб ці діти, як ви кажете, народжували? А не ліпше було б зайнятись проектом "що потрібно знати молоді, щоб не потрапити в таку ситуацію?" Було б логічніше... Також дякую. Всього найкращого.
Відповісти
Шановна, цей проект вміщув в собі і тему: "Що потрібно знати молоді, щоб не потрапити в таку ситуацію?" і багато інших.
Відповісти
Юлька!!!Жииир!!!Оце піар!!! Макс класно написав "Большие умы обсуждают идеи. Средние умы обсуждают события. Мелкие умы - обсуждают людей..." Так що,поки люди гризуть лікті,обливають брудом,ти ідеш далі! Так тримати!!!)*
Відповісти
"Большие умы обсуждают идеи. Средние умы обсуждают события. Мелкие умы - обсуждают людей.."- як на мене то цією цитатою і все сказано тут=))))
Відповісти
Як на мене, зовнішність дівчини , м"яко кажучи, простувата. На міс явно не тягне. Така собі... Середньостатистична дівчина. І не треба тут писати дурниці про якісь заздрощі. Кожен має свою думку і право її висловити. Дівчина пішла на сцену, як тут кажуть піаритись, значить стала публічною і тим самим дала згоду на обговорення своєї особи. Якщо комусь вона гарна, то заради Бога! Особисто я свою думку сказала. Та й що то за конкурси і як вони виграються ні для кого не секрет. Особливого геройства я тут теж не бачу! Тоже мені подвиг!!! Є набагато гарніші дівчата, але вони на такі конкурси не ходять, бо зазвичай виграють ті, які вміють "договоритися". Ось і все. А Юлі, звичайно, тільки перемоги.
Відповісти
Бажаю перемоги !!!!
Відповісти
Шановна, вас тут так рохвалювали що ви така розумна перспективна, начитана особа. На жаль мені з ваших коментів стало зрозуміло, що ви просто пихата, самовпевнена, брутальна дівка, яка до того ж самозакохана до нестями. Звичайне бульварне розпеще дівча з Кораблика. Падати буде боляче. Розчарована...
Відповісти
Тут всього моїх два коментарі, а Ви вже робите висновки....хоча вони адекватні і грамотно написані:)
ну, ви піддаєтесь думки більшості....мені Вас жаль) всього хорошого
Відповісти
Щодо грамотності, то це занадто гучно сказано))) Тобі, як майбутній журналістці, слід трішки ретельніше перечитати український правопис. P.S. Це не критика, а просто порада. А стосовно зовнішності - ти й справді симпатична і, вірю, варта того, аби стати переможницею. Успіхів!
Відповісти
а чого відразу якщо перемогла на конкурсах краси і таланту, то обов'язково негарна, вульгарна, бездарна дічина "з траси"? не будьте бабульками, що сидять біля під'їзду, як в анекдотах говориться)
там багато роботи робиться, сили вимагається, старань, навіть коштів. Хтось прекрасне мусить творити, а комусь дано інші важливі речі робити. І осуджувати ніхто ніколи не має права.
а висловлювати свої вподобання/невподобання гарно і ... адекватно)
будьте вихованими і поважайте людей.
Відповісти
Юліє, Ви справді маєте оригінальність, особливість і шикарність. Бажаю реалізовувати бажання і бути сильною.
і не читайте критику з помилками, як граматичними, так і в судженнях)
Відповісти
А я вообще шокирована, откуда у людей столько злобы, зависти и критики! Ауу, людишечки, мы забываемся, мы ведь - люди, а не гиены у мониторов! Макс, излишней резкости здесь мало, с такими людьми надо тренинги проводить по воспитанию в себе моральных личностей. Юлька, имей глубоко в одном месте негативные писюльки знатоков Ровенских трасс и прочих. Работай, мечтай, добивайся, пусть в жизни попадаются только ЛЮДИ и хорошие к тому же. Удачи!
Відповісти
Распространяя вокруг себя злобу, желчь и яд - вы пропитываете этим воздух вокруг себя, а значит этим же и дышите, точно то же самое получаете взамен. А потом люди удивляются, почему столько проблем вокруг :)
Відповісти
Конкурси краси – це досить спірна тема. У мене є подруга, яка все життя була ну просто симпатичною дівчинкою. Вона познайомилася із представником модельного агентства і її за рік, просто на моїх очах перетворили на красуню. Заслуга дівчини звісно є, вона дійсно нічого не їсть, з салонів не вилазить. Але ж суть в іншому – це просто вкладання грошей в конкретну людину. Заслуга самих моделей в власному успіху максимум 40%, а решта – робота команди, яка її просуває.
Відповісти
НЕ порівнюєйте модельний світ і світ конкурсів. Це різні речі. Я не модель і ніколи нею не була, і, не думаю, що буду.
Я себе просуваю сама і кошти мені на це ніхто окрім мене самої не дає.А от на рахунок моделей, то згідна.
Відповісти
А что, собственно говоря, ты имеешь против моделей? Какое ты имеешь право так говорить? Я не хотела влазить в этот спор, но после таких слов... Послушай ты, посредственность и примитив, знаем мы про ваши конкурсы и про папиков, которые вас пользуют. А моделью ты и не сможешь быть. Кому ты на фиг нужна. Тоже мне идеал красоты. Ты - разового потребления. Крестьянка.
Відповісти
а модель то зачепило))) не було б правдою, не звернули б і уваги))
я проти моделей нічого не маю) просто модель - це продукт, з якого щось виготовляють і який рекламую потрібну річ, в який вкладують певну суму грошей, за що і Ви отримуєте гроші) я нічого поганого про моделей не відгукнулась, як мені здається)
Так, я християнка. І пишаюсь цим) Якщо Ви антихрестка, то мені соромно, навіть, спілкуватись з Вами!
Відповісти
А ти вже який продукт? Мабуть швидкопсуючий, ха-ха... З тебе і виготовити нічого не вийде. Не знаю як там модель зачепило чи ні, а от тебе "Звєзду", то точно коменти ципанули. На вору шапка горить.
Відповісти
Мені такі коментарі лише більше впевненості і наолегливості додають... + веселий настрій і можливість посміятись з подругами, за що і дякую усім :)
Відповісти
Крестьянка - це селянка, а не християнка. знай на майбутнє
Відповісти
гарна дівчина з чудовою фігурою. впевнений що 100% "обєктивних" коментаторів або гомосексуалісти або дрищі чи смішні коротуни з пивними пузами ну або жирухі чи скелетні дівки без сідниць чи банальні заздрісниці яким ця дівчина втерла носа.
Відповісти
Дівчина-то файна, коли "наштукатурять"...Шановні, але ж усі дуже добре знають, через який шлях ці красуні усі проходять, і як здобуваються ці "ваші" зайняті перші місця! А скільки правди виходить назовні з часом!!! Дівчата, так звані" Принцеси-красуні", нікому ви не потрібні, коли згасне ваша молодість!!! А врода! Врода є у кожної дівчини, а на таких конкурсах чесних перемог не було, немає, і не буде! Всі чудово розуміють, яка аудиторія "користується" такими "переможницями"))))
Відповісти
Це Ваша думка, і міняти її - це трата мого часу. Я чесна перед собою, перед своїми рідними і найближчими друзями.
Я знаю, що коли де і як я зайняла чесно, де програла, де недопрацювала, де без зайвих зусиль виграла.
І я знаю, що таке конкурси краси і як буває там. На щастя, я ще з таким не стикалась і сподіваюсь не стикнусь.
Молодість згасне, а пам"ять буде на все життя. Для того я навчаюсь в ВНЗ і вже працюю, і знаю, що в подальшому теж буду мати хорошу роботу по спеціальності.
Якщо ви (звернення до всіх так званих "об"єктивних" критиків вище)нічим в житті не займаєтесь - це ваша проблема і виніть себе в цьому. Кожен займається тим, чим йому призначено чи належно.
Відповісти
Ці бідні дівчата!!!!!!!!
Це МАРІОНЕТКИ У РУКАХ БАГАТІЇВ!!!
БАГАТІ ДЯДІ ЗБАГАЧУЮТЬСЯ, ТІШАТЬСЯ, ВИКОРИСТОВУЮТЬ ЇХ , А ВОНИ, бідолашні, ПИШАЮТЬСЯ, ХИЗУЮТЬСЯ... ОСВІЧЕНІ ЛЮДИ РОЗУМІЮТЬ, ЯКОЮ ЦІНОЮ ЦЕ ВСЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ! ЦІКАВО, КУДИ ДИВЛЯТЬСЯ МАТЕРІ ДІВЧАТ, ЯКІ ВИСТАВЛЯЮТЬ НА "ПРОДАЖ" СВОЮ ВРОДУ...бо розумом там далеко й не пахне...
Відповісти
Шановні дописувачі!Фото Юлі ми бачимо.Гарна дівчина.Може ті,хто тут пише про неї погано покажуть свої фото,а ми всі їх обгадимо.Думаю що не наважиться жоден:)А про ваші коменти можу лише сказати словами української приказки: "Дурні думки бувають в усіх,але розумні люди їх не висказують":)
Відповісти
І вистачає ж у Юлі часу сидіти і всім відписувати про те як вона не переживає за коментарі, і як вона не буде міняти чужу думку про себе. Сидить і строчить. Дитино, в тебе сесії немає?
Відповісти
:))))смешно))
з цієї тисячі я відписали 4 рази по темі, яка зачепила)
шановний, а у Вас певно роботи нема і свого життя взагалі, якщо і Ви так перейнялися моєю персоною)
всього доброго)
Відповісти
Дівчино, ну ти зазіхнула! Тисячі коментарів, ха-ха... Тут про тебе вже писали що ти надто самозакохана, то так воно і є. Пишеш безграмотно, а стверджуєш, що "всі твої коментарі грамотні і адекватні". Ох, як же ти любиш собою хизуватися. А ти що думала, що всі тут кинуться тебе благословити і захоплюватись? Як бачиш - ні! І тобі до ідеалу ще дуже далеко. Працюй над собою і менше вихваляйся, то й люди до тебе потягнуться. Якщо тобі подобається щось собі самій доказувати, то ходи по сцені і вихитуй стегна перед старими пердунами! А я б сказала що тобі краще за книжки було б сісти та гарненько до сесії підготуватись. 19 рочків всього. Усе попереду! Вперед
Відповісти
ахххх))) пише дівчина, ну тоді все зрозуміло)
будете мати стільки в 19 (не знаю скільки Вам) чи, можливо, мали, тоді і поговоримо))
всього доброго
Відповісти
Юля, але ж ти і тупа-а-а-а! Все, я під столом... Нє, справді, в Червоноград з Луцька))) В нас своїх таких "ВЕЛИКОРАЗУМНИХ ПРІСЬОК" вистачає))) Ох, і тупе)))
Відповісти
Для Вас тупе, для когось набагато розумніше за Вас :)
Як мінімум, не Вас знають, шановна дівчино-аноніме :)
Щасти Вам!)
Відповісти
Розумніша ти для таких самих тупаків як сама. Лідер закомплексованих, затюканих сцикух, які в коментах тебе "підтримують", а в душі ладні вдавити. Для мене ти не авторитет. Ніколи не імпонували люди-вискочки. На рахунок твоєї публічності, ти теж перегнула. Хто тебе знає? Нє, ну в твоєму колгоспі, може й знають. Ти ж там "звізда".
Відповісти
А фото все-таки сменили! Народ накануне фото было другим. Действительно вульгарным и подзаборным. Это уже отретушированное куда ни шло! Пойдет под пивко!
Відповісти
Ах-ах-ах, я не такая. Я булая, пушистая ! Это модели ТАКИЕ, а я - принцесса! Принцессы не пукают. Они ходят в туфельках, сшитых из лепестков роз и их ванильное тельце пахнет фиалками! Мы, принцессы не ходим в Кораблик, вообще не тусуемся со всякими дряными девками. Мы читаем книжки.Мы помогаем людям (с абортами бороться, например), спим в ореховой скорлупе, умываемся утренней росой и укрываемся лепестком орхидеи. Да, Юля? Это же о тебе... Какая святость!
Відповісти
Хай Бог милує таких людей як Ви :)
жаль) дуже жаль Вас)
Відповісти
Твоїх батьків жаль. Їх пошкодуй.
Відповісти
Мої батьки мною пишаються, бо я, як мінімум, на відміну від своїх однолітків-студентів, намагаюсь не брати у них грошей і по-максимуму жити за свій рахунок!
Відповісти
Ти за себе відповідай! "на відміну від своїх однолітків-студентів, намагаюсь не брати у них грошей". Працюю з другого курсу, а не дупою вимахую. І багато моїх друзів також заробляють собі на навчання власною працею. Шо в тебе за манера? "Я, Я, Я... і тільки Я!!!!!!! Бридко було читати твою писанину. Крім тебе ніхто нічого не досяг? А чого досягла ти? На провінційному конкурсі обрали міс сільрада? Да-а-а, досягнення! Прикрий трохи писка і не підписуйся та не намагайся принизити інших, може тоді і тебе брудом не будуть поливати.
Відповісти
Я усіх вас перша не зачіпала! І ніколи такого не роблю!
Як до мене, так і я до людей!
Відповісти
Я знаю Юлю і знаю як вона цього усього добивалася, і геть аж не так як писала нижче ""модель" через папиков"... Щоб досягнути таких висот вона наполегливо працює!!! Працює не лише над фігурою ( що доречі є дуже важко ), а й власне над своєю особистістю, над своїм власним я!!! Мало хто із вас жалюгідних заздрісників може повихвалятися такими дійсно здобутками як Юля, у свої роки Юля працює на телебаченні, куди потрапила не через зв*язки чи ще щось, а саме через те що, працює над собою і вміє зацікавити своєю розумною мовою, чарівною посмішною і поведінкою гідної справжньої леді. Юля людина, яка поєднує у собі чимало чудових якостей, таких як, сміливість, цілеспрямованість, наполегливість, відповідальність, організованість та ще багато інших!!! Люди, які крім бруду немають чого сказати, краще мовчіть, не соромте себе і своє ім*я, хоча ви настільки сміливі, що ховаєтеся під ніками, звичайно так легше обговорювати.

Хочу побажати Юлі перемоги і яскравих вражень від конкурсу!!! Будемо чекати тебе на Волині !!!
Відповісти
Вибачте, а Ви самі думали коли писали комент? "Працює над фігурою" , то в це я ще повірю. В її віці це не так і складно. А ось що працює над своєю особистістю... вряд чи... З її відповідей, принаймні, я цього не помітив. Даруйте...
Відповісти
Ой, а Ваша Юля не смілива. Після Студента вона почала виправдовуватись і, мабуть, плаче. Я це відчула. ЮЛЯ, не дивись і не читай усіляких телепнів. Чогось мені аж серце стиснулось. Жалість - погане почуття. Я тебе не шкодую, а підтримую. ТРИМАЙСЯ, БО ТІЛЬКИ ТИ ПЕРЕМОЖЕШ!!!!
Відповісти
Вибачаю, я дійсно подумала коли писала про те, що вона працює над своєю особистістю, адже це людина, яка по-перше навчається у ВНЗ, по-друге працює на телебаченні, де, вибачте, потрібні мізки і ще й які. і до того ж дівчина, яка має лише приємну зовнішність, і нічого в голові - ніколи не досягне таких вершин. Конкурс краси - це не лише конкурс де цінюють зовнішність, при підготовці до цього дійства дівчата готують проекти спрямовані на покращення довкілля, життя молоді та інших суспільних тем...

Це не так просто, зрозумійте!!! Це займає багато часу і сил!!! Тут написано багато бруду в адрес цієї дівчини, а ніхто і не задумався, що це означає для неї і чого участь у цьому конкурсі варта!!! Юля заслуговує підтримки!!! І будь ласка давайте без коментарів, адже нікому від цього не легше!!!
Відповісти
Тільки не треба про ВНЗ мені розказувати. Та й про телебачення місцеве - теж не варто. Є досвід - немає слів. Коментувати не треба? Так, коментарі на то і існують, щоб коментувати (перепрошую за каламбур). Стосовно того що на дівчину бруду багато вилили... то, напевно, сама дівчина в цьому винна. Вона зі свого боку теж багато дурниць намолотила. І чогось мені зовсім не шкода її зусиль і часу, які вона витрачає на конкурс. От не шкода, хоч вбий. Що я можу собі зробити?
Відповісти
В моделі є досить відкриті фото....... Цікаво, куди використовують таку "красу" після тих конкурсів??? Думаю, що батьки повинні (все-таки!!!) задуматись, яким саме чином їх доня заробляє кошти, якщо у такому віці та ще й з такими "дорогими" конкурсами,та ще й без "спонсорів" далеко не зайдеш ??? Були б батьки олігархи- можна було б ще повірити... На днях почув, що уже у Китаї одна наша модель, яка поїхала за контрактом, також доказала і собі, і батькам, що всього досягне сама.......(((
Доречі, є багато дівчат з природною, вродженою красою, у яких ще й з інтелектом все в нормі, яким і працювати над своєю особистістю далеко не потрібно! Вони свої зусилля витрачають на потрібну справу суспільству...А не на програму - "Як успішно вийти заміж за олігарха"!!!)))))))))))
Відповісти
Та ви що)))! Вона не модель! То моделі всі б., а вона - конкурсанкта!!!! То велика різниця. Моделі - це продукт, а "красуні" - сплошний інтелект і доброта! Ми, олігархи, таких поважаємо і заміж беремо на раз.)))
Відповісти
Не знаю Юлію Ковальчук, але декілька зауваг після прочитаного:

1. Маєте сміливість писати подібні гнівні коментарі? Майте сміливість і підписуватись власним прізвищем та іменем.

2. Раджу оцінювати не людину, а конкретні її вчинки.

Що у конкретних вчинках Юлії Ковальчук "не так" - я так і не зрозумів.

3. Будь-який конкурс, в тому числі і конкурс краси - це завжди невдоволені.

4. У кожного свій шлях. І кожна людина насамперед відповідальна за саму себе.

Якщо Юлія Ковальчук на своєму шляху вдається до якихось поганих кроків, за це їй воздасться. Як і кожному з нас за свій життєвий шлях і за свої вчинки та слова. Бог все бачить.
Відповісти
1. Маємо таку сміливість писати... І , дарма думаєте, що коменатрі гнівні. Абсолютно... Просто думки вслух, а чи вони такі, які хотілось би чути Юліїї, то вже інше питання. Скільки людей - стільки думок.
2. Особисто не знайома з Юлією, тому і вчинки оцінювати не можу. Юля не депутат, не політичний діяч. То як можна оцінити вчинки? Для мене не вчинок участь у конкурсі.
3. Згідна. Тому люди і обговорюють. А як же? Юлі - рейтинг.
4. Теж згідна. Але ж сама пані Юлія має клепку обговорювати чужі конкурси. Наприклад: модельний бізнес. А це теж конкурс. Хто дав їй право усіх моделей називати "продуктом"? І так далі, так далі... Перечитайте її відповіді.

І останнє. Ніхто не казав добрі чи погані кроки Юлії. Не людям це судити. Знаєте таке слово російське "спесь?". Ні? Погугліть тоді. Так ото менше б теї "спєсі". А так, в принципі, гарна, молода, перспективна дівчина. Ми - за неї вболіваємо. Віримо, що Юля стане переможницею, бо варта. ЮЛЯ, тобі УДАЧІ!!! Ти - варта!!!
Відповісти
Юлия, я - мама! И моя дочь занимается модельным бизнесом уже не первый год. Меня, лично оскорбили ваши комментарии в сторону девочек-моделей. Скажу больше, моя дочь добилась успехов куда более высоких, нежели вы и мы тоже гордимся своей дочерью. Не надо всех грести под одну гребенку. После вашего ответа держать за вас кулаки не буду! До свидания.
Відповісти
Я не побачила нічого образливого в тому, що моделі в першу чергу рекламують продукт, а не себе...бо так і є...це їхня робота... а конкурсантки рекламують, в першу чергу, себе. Я, здається, нікого не обізвала.....і знаю, що робота моделі складна...просто конкурс відрізняється від модельного бізнесу от і все, які содельний від конкурсів.
Відповісти
Юля, Ви не побачили, а батьки дівулі - побачили. І передають Вам "Хай Бог береже таких людей, як ВИ"
Відповісти
Юлія, а яка Ваша мета? Ви кажете, що рекламуєте себе. Можна Вас запитати навіщо Ви це робите? Щоб шо?... Чим Вам це допоможе в житті? Читала всі Ваші коментарі, але не зрозуміла. Добре, нехай... Вас визнали найгарнішою, не маю заперечень, і що? Ви заспокоєтесь? Цей статус задовольнить Ваші амбіції? Чи "перетворитесь" на модель? А, якщо виграєте головний приз, як будете ним розпоряджатись? Вибачте. Я Вам майже прес-конференцію влаштувала. Ви - моя колега мабутня. Мені все про Вас цікаво! Тільки удачі!
Відповісти
Я дуже добре знаю Юлю.І, повірте, вона зробить все для того аби перемогти.Вона дуже здібна дівчина. Не вірите, - побачите в жовтні і переконаєтесь.І справа зовсім не в тому, що головний продюсер конкурсу Главацький теж родом із Луцька.
Відповісти
Шо здібна - то здібна. За півдня накрутити 100 голосів при голосуванні на сайті.... Молодець. Хоча 100 - це ще з розумом накручено.
Відповісти
Дівчино зупинися. 100 - ще куди не йшло, а 500 - це вже занадто.
Відповісти
З Юлією познайомився випадково. І про все те що описується негативне,сидячи деякий час в їхній компанії,я не побачив і не почув чогось такого,чим обливають волиньську красуню,а навпаки,приємна, пряма,та відкрита людина...НЕХАЙ ТВОЇ МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!!!Вперед до перемоги.
Відповісти
Останні новини
Дві луцькі красуні – у фіналі конкурсу «Міс Принцеса України 2013»
18 травень, 2013, 13:33