Один з перевізників у Луцьку заявив про цілковиту підтримку електронних квитків

Один з перевізників у Луцьку заявив про цілковиту підтримку електронних квитків
ТОВ «Санрайз» заявляє про цілковиту підтримку впровадження електронного квитка у місті Луцьку.

Про це повідомляє адміністрація підприємства.

«Ще в 2017 році підприємство самостійно впроваджувало на одному з маршрутів міста можливість оплачувати проїзд безготівково , а у 2018 р місцева влада підтримала наше підприємство на рівні міста та запровадила обов’язковою процедурою оплати електронними квитками для всіх перевізників з кінця 2019 року , про що ми беззаперечно вдячні . Правильно впроваджений даний метод оплати дасть можливість для перевізника отримувати повний дохід на підприємство за проїзд пасажирів , унеможливить приховування виручки водієм та дасть змогу вести правильний облік доходів та витрат», - йдеться у повідомленні «Санрайзу».

Зауважимо, що раніше перевізники у Луцьку заявили про те, що не вийдуть на маршрути через впровадження електронних квитків, що, за їхніми словами, означало б значні збитки для їхніх підприємств.
Наразі ж у «Санрайзі» наголошують, що непорозуміння та суперечки стосувалися «виключно деяких пунктів договору з Оператором з впровадження системи - компанією «Сіті Кард Систем» і жодним чином не стосувались договору з містом , їх нарешті вдалось виключити за сприяння керівництва Луцької міської ради , а саме Григорія Недопада та Ігоря Поліщука.

Додають, що на чергових перемовинах у Луцькій міській раді узгодили уникнення спірних моментів у договорі з оператором впровадження системи, врахували перехідний період для впровадження електронного квитка.

«Від цього моменту починається встановлення валідаторів на автобуси нашого підприємства.

Працівники підприємства «Санрайз», що більше 20 років працює у місті Луцьку щиро вдячні керівництву Луцької міської ради за допомогу у вирішенні конфлікту з Оператором «Сіті Кард Луцьк» та сподіваються і на подальшу підтримку впродовж експлуатації системи», - резюмують у ТОВ «Санрайз».

Нагадаємо, раніше повідомляли, що Луцьк домовляється з перевізниками з інших міст через протест місцевих маршрутників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Самі перші кричали що не вийду а тут вже кажуть інше. То ж Україна
А тепер поясніть як з 11 це запрацює
300 маршруток за три дні не реально вчипити те
Тай продаж ще не почали
Відповісти
Всіх водіїв, що відмовляться вийти на маршрут вчасно, посадити у тюрму. Нехай сидять поки не вийдут на маршрут. Ще понизити їм зарплату до 4200 як всім нормальним людям.
Відповісти
Артем, якщо ти працюєш за 4200 по 18 годин в спеку та холод, єдине, що можу порадити - знайди нормальну роботу
Відповісти
А те що проїзд подорожчає на 10-20 відсотків через валідатори чомусь ніхто не пише. Тому що за валідатори перевізник зобовязаний платити за сервіс 10 відсотків з прибутків. То Лучани повністю оплатять з своєї кишені ваші валідатори.
Відповісти
Останні новини
Один з перевізників у Луцьку заявив про цілковиту підтримку електронних квитків
08 листопад, 2019, 08:59