Ректора СНУ ім. Лесі Українки у першому турі не обрали. РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

Ректора СНУ ім. Лесі Українки у першому турі не обрали. РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки завершилось голосування на виборах ректора. За результатами першого туру виборів перемогу здобув Анатолій Цьось, але жоден із кандидатів не набрав 50% голосів, тому буде другий тур.

Про це з виборчої дільниці повідомляє кореспондент Інформаційного агентства ВолиньPost.

Відомо, що загалом проголосувало 1106 виборців із 1219. Це викладацький склад університету, а також адміністративні працівники вишу та студенти відповідно до квоти.

У першому ж турі Анатолій Цьось набрав 518 голосів. Ігор Коцан, який до цього часу очолював виш, набрав суттєво менше - 328 голосів.

На третьому ж місці за кількістю голосів опинився декан факультету історії, політології та національної безпеки, доктор історичних наук, професор кафедри нової і новітньої історії України Анатолій Шваб. За нього проголосували 98 виборців.

Нагадаємо, загалом було 7 претендентів на посаду ректора найбільшого вишу Волині. Це, зокрема: доктор юридичних наук, професор Олександр Колб, чинний ректор Ігор Коцан, завідувач кафедри міжнародних відносин і регіональних студій, доктор географічних наук, професор, ексдружина Ігоря Коцана Наталія Коцан, кандидат філологічних наук, доцент кафедри теорії літератури та зарубіжної літератури Тереза Левчук, перший проректор, проректор з адміністрування та розвитку Анатолій Цьось, декан факультету історії, політології та національної безпеки, доктор історичних наук, професор кафедри нової і новітньої історії України Анатолій Шваб, доцент кафедри культурології та менеджменту соціо-культурної діяльності Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Віктор Шостак.

Найменше голосів набрав Віктор Шостак (11 голосів), Олександр Колб - 23, Тереза Левчук - 52, Наталія Коцан - 58.

За жодного кандидата не проголосували 9 людей із тих, що прийшли зробити свій вибір.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це вже щось. Хоча чекати можна чого завгодно. Водночас, люди побачили, що "льод тронулся". Тут справа стоїть так: або на Волині буде вуз, або смерть освіті.
Відповісти
Короче поставлять того, хто більшого дасть хабара управлінню освіти в області та міністерству освіти у Київі.
Відповісти
Ти - долбодятел. Ректора вибирають на очах багатьох людей. Хіба це не зрозуміло баранам і баранесам?
Відповісти
Що думали інші, які понабирали 10, 20, 50, 98... Вони в адекваті? Хотілось дуже побути царьом.
Відповісти
Тереза-єдиний простий кандидат, всі інші-місцеві царькі...
Відповісти
Дулю, Коцану під носа!Голосуймо ми за Цьося.
Відповісти
Гаплик університету! Який з Цьося менеджер? Рік, два і нема універу!
Відповісти
Ну побачимо хто який менеджер... для цього є наглядова рада. А те, що безграмотна барига "пролітає" - то очевидно
Відповісти
Немає в людей ні здорового глузду, ні критичного мислення. На жаль. Вже президента обрали абинаПорох. Так само й тут- абинеКоцан. А що Цьось? Яка його програма? Або здобутки, які вже є, або щось з області фантастики. Зрлбити кімнати в гуртожитках на зразок готельних нлмерів. Як ви собі це уявляєте? Та їх легше знесьи ітпобудувати з нуля. Ну, нічого купуємо попкорн і дивимось кіно. Поговоримо через рік.
Відповісти
Наївно гадати, що якщо це вищий учбовий заклад, то він автоматично стає осередком культури, освіти, зразкових людських стосунків, гідності, всього передового і т.п. У ньому більше, ніж де, пліток, заздрощів, хамства, ненависті, гнилі і смороду. Починаючи від пяного особистого фотографа Коцана - Лукянчука, який не здатний висловити елементарну думку, і закінчуючи Коцаном. Це навіть показали вибори (кількість голосів за б/у ректора). І перемагає не найкращий і не найрозумніший. Як і, до речі, кілька років тому в технічному університеті - вибрали вкрай обмеженого ректора. Так що маємо те, що маємо.
Відповісти
Вибори показали, що гідних конкурентів Коцану на сьогоднішній день немає! До чого зводиться передвиборчий процес усіх опонентів Коцана?
1. Задекларуй у своїй програмі здобутки,яких уже досягнуто.
3. Наобіцяй нездійсненне ( у фінансовому забезпеченні). Головне- пообіцяй!
3. Перейменуй університет «взад»!!!
4. Поливай брудом Коцана!!!
І вуа ля!!!!
Відповісти
Напрошується відповідь , чого Савчук не підтримав Коцана на виборах ректора. Все дуже просто- Савчуку не потрібний сильний конкурент. Бо коли через рік- другий внз почнуть лопати, як мильні бульбашки( нововведення у вищій освіті). А без Коцана СНУ не вистоїть. Тільки Коцан зможе його відвоювати. І прийде час луцьким вузам об‘єднуватись. А таке буде. Рано чи пізно. То Савчуку вигідний слабкий ректор. Пж ніяк не Коцан. Аналізуйте, думайте. Бути чи не бути
Відповісти
Коцан прийшов і розподілив потоки, вам дурням студентів, а собі мерс. Замкнув на свої фірми всі підряди і доїв унівєр. Де частина ділянки під базою на світязі? Як в приватних руках опинилась? Дійсно, хороший менеджер в свою кишеню.
Відповісти
Видно, Коцан Вас сильно образив, раз ви неправду так правдиво подаєте. Так, він буває жорсткий з недолугими. Інакше ніяк. А їх, недолугих, ой, як багато. От вони і бризгають жовчю.
Відповісти