Башкаленко похвалив володимир-волинських регіоналів. ФОТО

Башкаленко похвалив володимир-волинських регіоналів. ФОТО
У Володимирі-Волинському відбулося виїзне засідання ради волинського осередку Партії регіонів.

Регіонали зі всієї області ознайомилися з роботою міського та районного партійних осередків, - повідомили у прес-службі політсили.

У заході взяли участь члени ради обласної організації на чолі з Олександром Башкаленком.

Серед основних пріоритетів Володимир-Волинської районної партійної організації її голова Тамара Ковальчук вбачає подальшу роботу в напрямку зміцнення та розбудови.

«Люди, які вирішили до нас приєднатися повинні чітко усвідомлювати ті завдання, які ставить перед собою Партія регіонів, тільки так ми зможемо досягнути мети, яка полягає у розбудові країни, починаючи від маленького села і закінчуючи утвердження нашої держави в цілому на світовому просторі», - каже вона.

Про роботу Володимир-Волинської міської організації Партії регіонів розповів її голова Олександр Гоцка. Він зазначив, що протягом двох років, відколи він очолив організацію в місті було зроблено чимало справ в інтересах Володимира-Волинського та його мешканців. Також помітно активізувалась робота молодіжної організації «Молоді регіони»: на сьогоднішній день у місті відбувається чимало заходів за участі молодіжки, у багатьох з них організація є безпосереднім організатором.

«Ми цілком практично підключимося до святкування дня нашого міста. Зокрема, що стосується розвитку транспортної інфраструктури, а також розвиток та впорядкування місць відпочинку, на черзі розчищення річки Луга та парку ім. Ю. Гагаріна», - зауважив політик.

Лідер волинських регіоналів Олександр Башкаленко відзначив, що робота організацій доволі результативна, проте наголосив на тому, що зупинятися на досягнутому не час, оскільки втілюючи одні завдання, відразу потрібно братися за нові, тільки так рейтинг організації і далі буде триматися на високому, порівняно з опонентами, рівні.

«Проблема інших політичних сил в тому, що їхня активність ситуативна: від виборів, до виборів. Ми ж стабільні завжди і декларуємо це нашою роботою. Ми не проект -одноденка, а політична сила, яка випробувана часом і труднощами, які з успіхом вирішуємо», - відзначив партієць.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А, дійсно, " результат діяльності місцевих регіоналів наліцо"
- найкращі дороги
- найліпші школи в селах
- найменший відсоток у місті та районі наркозалежних та алкоголіків. ХА-Ха-ХА.
Але стає сумно, сумно від такої брехні регіоналів
А вони хоть самі вірять у те , що плетуть
Відповісти
Дивишся на їхні брехливі морди і розумієш, яка партія такі й представники. Ну пора вже Тамарі на повноцінну пенсію, а то маразм додушить. Одним словом - зборище синьо-білих комуняк.
Відповісти
А твої помаранчеві друзі навіть і того не спромоглися зробити. Просрали стільки років
Відповісти
Щось мало зібралось цих партійців, судячи з фото.На одному ряду всі вміщаються. А роботу тут їх видно, особливо на виборах, коли роздавали виборцям гроші і светри. В місті всі трудовлаштовані, мають добрі зарплати. Дороги в нас європейські,немає наркозалежних і алкоголіків, просто живи і грійся.Якби не Польща то вся молодь з міста би вивтікала куди-небудь. А так щоч трохи заробляють на контрабанді товарів.Тож низько вклоніться бабусі Мілентьївні,Гоцку і Башкаленку які хоч декого оділи в светри.
Відповісти
Останні новини
Башкаленко похвалив володимир-волинських регіоналів. ФОТО
28 травень, 2013, 14:39