Лучани заявляють про друге отруєння у «George’s Club»

Лучани заявляють про друге отруєння у «George’s Club»
Лучанка Наталія Тимчук запевняє, що гості, які святкували день народження її 9-річного сина, отруїлися у закладі «George’s Club», що в РЦ «Промінь».

Про це жінка повідомила Інформаційному агентству ВолиньPost.

За словами Наталії Тимчук, у суботу, 30 листопада, вона влаштувала святкування дня народження свого сина у боулінгу закладу «George’s Club». Після частування частині гостей стало погано. Зокрема, погано почувалися двоє дітей та двоє дорослих.

Наталія Тимчук зауважує, що усі, у кого з’явилися неприємні симптоми, їли страви з курячого м’яса – нагетси та крильця.

Лучанка Тетяна Ковальчук після згаданого святкування потрапила до інфекційної лікарні разом із сином, який є однокласником іменинника. І у неї, і у її дитини вже підтвердили сальмонельоз. Жінка розповідає, що двоє дітей не їли їжу, яка була у «George’s Club», оскільки пішли забавлятися у дитячий заклад, що теж у «Промені».

«В суботу святкували, а в неділю почав боліти живіт. В понеділок звернулися до сімейного лікаря. Симптоми були схожі на рота вірусну інфекцію, і ще два дні ми лікували «ротавіруску». Але температура не збивалася, діарея не минула. Тоді я дізналася, що одна з гостей вже була у понеділок в інфекційній лікарні з сальмонелою, і зрозуміла, що у нас, найімовірніше, та ж проблема. Зараз ми лікуємося в інфекційній лікарні. Тут вже підтвердили сальмонельоз і в мене, і в сина», - розповідає жінка.

Ще одна із постраждалих від отруєння – Яна Грекова. Сьогодні, 11 грудня, жінку виписали з інфекційної лікарні, де вона перебувала з 2 грудня. Тут їй теж лікували сальмонельоз.

«Крім курки, я фактично нічого більше і не їла. Тому думаю, що проблема – в ній», - розповідає жінка.

Натомість у «George’s Club» отруєння їжею закладу заперечують. Кажуть, що після випадку з отруєнням студентів дійсно декілька разів приходили люди, які просили відшкодування, але у них не було, мовляв, жодних підтверджень, тож заклад не реагував на цю інформацію.

«Якщо якісь служби прийдуть перевіряти, то наша кухня завжди відкрита», - запевнила адміністратор закладу Анна.

У Волинському обласному лабораторному центрі зауважили, що з лікарні їм не повідомляли про отруєння людей у закладі. Додають, що для того ,аби їх поінформували, має бути масове отруєння людей – щонайменше п’ятеро.

Зауважимо, що на підтвердження своїх слів лучани надали журналістам довідки з інфекційної лікарні, що підтверджують сальмонельоз.



Нагадаємо, у четвер, 20 листопада, стало відомо про ймовірне отруєння студентів у популярному закладі "George’s Club". Після святкування Дня студента на лікарняному ліжку опинилися 7 третьокурсників Луцького національного технічного університету.

Після цього заклад повідомив про проведені там перевірки та про те, що жодних порушень не виявили.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні шахраї, я звертаюсь до людей які ходять по закладах та вимагають кошти типу за отруєння, скоро на вас буде теж управа. Ви певно хочете заробити перед новим роком.Спочатку була Фелічіта, потім Базилік, тепер ви ще один заклад припліли. Раджу адміністрації закладу звернутись в поліцію!
Відповісти
Я перепрошую, але 30листопада я теж святкував день народження своєї дитини. їли все в тому числі і курку!!! І ніяких симптомів у мене і моєї сім'ї не було!!! Це все наклепи... Таке враження, що люди вже геть подуріли!!! Придумали нову схему шахрайства... Працівникам Georges club, дуже дякую за приємне обслуговування і смачну кухню!!!
Відповісти
Святкували день народження доньки.Все надзвичайно сподобалось,відмінне обслуговування,неперевершена кухня і дуже доброзичлива атмосфера!Щиро дякуємо усьому колективу George's Club,рекомендуємо усім цей заклад!Ви - найкращі,успіхів вам!!!!
Відповісти
Святкували день народження доньки.Все надзвичайно сподобалось,відмінне обслуговування,неперевершена кухня і дуже доброзичлива атмосфера!Щиро дякуємо усьому колективу George's Club,рекомендуємо усім цей заклад!Ви - найкращі,успіхів вам!!!!
Відповісти
Відпочиваю у закладі регулярно з родиною, брехня повна, просто комусь нейметься і згідна з попереднім постом, хтось хоче легких грошей, звертайтесь до поліції
Відповісти
Відпочиваю у закладі регулярно з родиною, брехня повна, просто комусь нейметься і згідна з попереднім постом, хтось хоче легких грошей, звертайтесь до поліції
Відповісти
Я доречі також святкувала 30 листопада день народження. Все було смачно.
Дякую працівникам закладу за Мега смачну кухню, гарне обслуговування!
Я і мої друзі рекомендують заклад Жорж.
Відповісти
Перед новим роком всі "труяться"))) чи збивають грошики) Шкода, якщо люди почували себе погано, але щось доводити без чека складно. Так може будь хто, якщо десь відчув що його нудить прийти в якийсь заклад і сказати я у вас їла, давайте бабло бо отруїлась.
А судячи з тенденції в нас в Луцьку, таке стало вже гарною традицією.
Відповісти
Я люблю цей заклад і часто тут відпочиваю з родиною !
Все класно , смачно , і завжди на найкращому рівні !
1.12. ми відпочивали в цьому закладі ( грали в боулінг та їли страви в які входила також курка ) після цього зі мною і з моїми друзями все добре !
Відповісти
Найчастіше обідаю в цього закладі ще з моменту відкриття, і ніколи не було подібних ситуацій як в мене, так і в моїх друзів, які не одноразово святкували тут свої події! Люблю цей заклад і довіряю в люьому випадку!)
Відповісти
Усі коментарі написані з однієї ip-адреси. Таким чином вигадуючи події та змінюючи імена коментаторів представники закладу намагаються "відбілити" себе. Значить ми на правильному шляху)
Відповісти
Дико читати коментарі працівників цього закладу
Відповісти
Юрію, відбілювати когось потрібно тільки за наявності доказової бази. А ваше видання повниться чутками. Або надайте факти перебування людей в закладі і про те, що вони там дійсно отруїлись, або перестаньте створювати вау-заголовки, які нічим не підкріплені. В Луцьку просто верх професіоналізму писати гучні матеріали на рівному місці)) Ну але місто маленьке і всім їсти хочеться))

А якщо навіть працівники закладу і захотіли таким чином захистити місце, в якому працюють... напевно це не просто так і говорить про лояльність. Сумніваюсь, що люди любили б заклад, в якому так все погано)))

А ви радійте)) у вас під жодною новиною немає такої активності. Ухх-результативність видання покажете, відпрацюєте все)))
Відповісти
Якщо працівники закладу так яростно строчать виправдовувальні коментарі думаючи що тут сидять ідоти, то мабудь таки рильце в пушку і є що приховувати.
Відповісти
Пане Юрію, головний редакторе Волинь Пост, Ви сьогодні пліткуєте про заклад в якому так полюбляєте відпочивати, і поїсти і випити і навіть поспівати ( хоча не чула як ви співаєте) і я теж там буваю на відпочинку і з вами та вашими друзями неодноразово спілкувались саме там. От в мене тепер питання, чому така поведінка?
Чому ви слухаєте якикось шахраїв і пезпідставно робите коменти, раджу вам поспілкуватись з рестораторами м.Луцька, думаю ви навіть фото сімей і не тільки отримаєте, які прикриваючись дітьми вимагають гроші. Якщо цікаво , знайдете мене, дякую
Відповісти
Потруїли людей та ще й звинувачують в шахрайстві! Це просто....
Відповісти
Коментарі смішно читати)) ботоферма у дії
Відповісти
А ви станьте на місце тих людей що отравились, як ви тоді заговорите. Заклади ЗОБОВЯЗАНІ слідкувати за антисанітарією а ви травите людей, що базилік, що промінь, я знаю що робиться на кухні базиліка і тому туди не ходжу взагалі ні в які їхні заклади
Відповісти
Частенько буваю в Промені.ЖОРЖ клуб обожнюю!!!Дуже подобається заклад ,смачна кухня та гостинний персонал!!!
Вірю,що інформація про отруєння - НАКЛЕП!




Відповісти
Жорж - це те місце, де завжди насолоджуєшся смачними і якісними стравами. Шкода, що дійсно класний заклад знаходиться в епіцентрі таких розмов, вірю в адекватне вирішення даної ситуації. Не дивлячись ні на що, надалі з задоволенням буду відвідувати заклад і рекомендувати всім своїм друзям
Відповісти