Е-квиток у Луцьку: за допомогою мобільного додатка можна відслідкувати тролейбуси

Е-квиток у Луцьку: за допомогою мобільного додатка можна відслідкувати тролейбуси
У додатку «CityCard» у тестовому режимі запрацювала функція моніторингу транспорту.

Про це йшлося у вівторок, 14 січня, під час оперативної наради у Луцькраді.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов розповів, що станом на 13 січня у Луцьку видали 180 тисяч е-квитків. Лучани почали активно користуватися мобільним додатком, зокрема, більше 20 тисяч квитків згенеровані саме таким способом. Е-квитки отримали й водії, що працюють на маршрутах.

«Завершується тестування системи моніторингу у мобільному додатку, уже відображаються всі тролейбуси у режимі реального часу.

Тестується впровадження й на автобусах. Також запущено перегляд балансу у додатку та історію операцій. Тобто, ви можете переглянути, коли ви поповнили квиток, скільки витратили тощо», - зауважив Степанов.

Окрім того, у Луцьку працюють над питанням, аби в подальшому можна було здійснювати оплату проїзду за допомогою банківських карток.
За словами посадовця, частина лучан відмовляється користуватися е-квитками, даючи водіям готівку або й взагалі не платять, тож нині вирішують це питання, зокрема, й за допомогою контролерів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В тестовому режимі :))) це як модуль може вимикатись?
Відповісти
Не знаю як ви а я принципово не ставлю цей додаток після того як додаток при встановленні попросив надати дозвіл на перегляд моїх дзвінків смс та контактів.... Не довіряю цій нелігитимній владі яка не хоче виборів голови....і її фірмочки....
Відповісти
Працює через ДУПУ! Не можна відслідковувати кілька маршрутів одразу, не показує ні даних про транспорт, ні шлвидкості, а історію операцій цей недододаток не відображає ВЗАГАЛІ! Лайно!
Відповісти
Перш ніж писати статті перевіряли б самі чи працює хоч щось з вищесказаного. Немає ні моніторингу ні історії поповнень і оплат. Головне відзвітувати як все впровадили...
Відповісти
Все відображає!!! Але є ще трабли і сподіваюсь, що найближчим часом "допіляють"! :)
Відповісти
Останні новини
Е-квиток у Луцьку: за допомогою мобільного додатка можна відслідкувати тролейбуси
14 січень, 2020, 09:03