«Бандерштат» шукає меценатів

«Бандерштат» шукає меценатів
Фестиваль українського духу «Бандерштат» звертається до прихильників ідей фесту в пошуках меценатів.

«З року в рік його організатори стикаються із проблемою пошуку грошей для реалізації цього мистецького дійства. Гонорари гуртам, музична сцена, друк поліграфії, охорона, вивіз сміття, електроенергія та багато інших речей «влітають» у чималу копійку», - повідомили у прес-службі мистецького дійства.

«Хоча фестиваль української музики та сучасного мистецтва «Бандерштат» вже став візиткою не лише Волині, органи обласної влади не зважають на це і відмовляються його фінансувати. І те, що «Бандерштат» уже давно слугує туристичним плацдармом для Волині, та й міста Луцька, зокрема захід щороку відвідує в середньому чотири тисячі осіб, і не лише з України, для місцевої влади не є аргументом», - кажуть організатори.

24 травня під час сесії Волинської обласної ради, депутат облради і голова оргкомітету фестивалю Ігор Гузь вкотре озвучив потребу в фінансовій підтримці заходу з боку влади. Управління культури облдержадміністрації відмовило виділити гроші, мовляв їх в бюджеті немає. Хоча на початку року гроші на цей проект були закладені.

Залишити затію проведення чи не єдиного в Україні фестивалю націоналістичного спрямування організатори не збираються. Організатори закликають громадськість докласти усіх зусиль, щоб єдиний в Україні фестиваль з ідеєю та «за здоровий спосіб життя» відбувся.

Оргкомітет «Бандерштату» звертається за допомогою до меценатів та спонсорів для його підтримки (допомога може бути у вигляді як фінансів, так і товарів та послуг).

Зробити свій фінансовий внесок у реалізацію проекту можна перерахувавши гроші на Гаманець WebMoney – (гривня) U425713724827, (долари) Z200693965548 або на розрахунковий рахунок: 26000010009624, МФО 300744, інд. код – 33170328, у Філії ПАТ «УніКредит Банк» у м.Києві, з приміткою: благодійний внесок на фестиваль «Бандерштат».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото "організатор"!:) Сподівався тільки на державні, наші з вами, кошти, а сам нічого не робив?! А зараз коли півень клюнув, то меценатів шукає? Цим потрібно було з самого початку займатися, а якщо не вистачає, то потім у держави просити. Показати потрібно на початку, що сам щось робиш! Шоу-мен хр...в!:)
Відповісти
Ото вже Гузь все хоче нахаляву )))))
Відповісти
самі хоча б один фест провели б - тоді й репенили б
Відповісти
кукіш йому
Відповісти
вже не перший рік Гузь на цій байді наживається.правильно зробили-що перекрили цей кран халяви
Відповісти
Не люблять в нас Гузя:)Людина,що ніколи ніде не працювала хіба може щось путьове зробити.Ледар...
Відповісти
Па камэнтарох можна зразумець, што "улада" ва Ўкране "працуе". Дастаткова пачытаць гэтую ахінею, каб зразумець, што "кантора піша".

А Ігару Гузю зычу посьпеху й спадзяюся, што Бандэрштат знойдзе фінансаваньне. Бо сапраўды за час свайго існаваньня, ён, як бачым, стаў вельмі значным турыстычным брэндам Луцка й усёй Валыні, ды вядомы нават за межамі Ўкраіны.
Відповісти
Па камэнтарох можна зразумець, што "улада" ва Ўкраіне "працуе".
п.с. Выбачаюся.
Відповісти
А куди ідуть гроші за вхід,це ж врешті решт 100грн?
Відповісти
Те саме хотів написати! А куди? Якщо на фест приходить біля 3 000 чол. ( у 2012р., інформація з нета.) х 100грн. = нех...ва сума!!!
Відповісти
Важко здогадатись?:) Ігарьоше на підгузники!:)
Відповісти
ЧИ НЕ ЄДИНИЙ???

НЕ ПЕРЕНІБАЙТЕ, ДІВЧАТА!
Відповісти
Интересно, а сколько правительство США или власти штата Нью-Йорк выделяли на Вудсток?
Відповісти