У Луцьку на Старому ринку демонтують паркан. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку на Старому ринку демонтують паркан. ФОТО. ВІДЕО
Працівники департаменту муніципальної варти в супроводі поліції прибули на Старий ринок для демонтажу паркану зі сторони зупинки.

Про демонтаж незаконно встановленого паркану муніципали попереджали ще в суботу (8 лютого, - ред) на місце вони прибули близько 10:45, - пишуть Волинські новини.

Підприємці ринку зібрались поруч з парканом та сперечаються з муніципалами, вимагаючи документів, які санкціонують ліквідацію паркану.

Близько 11:00 за допомогою електроінструменту муніципали почали зрізати паркан. Сутичок чи силових конфліктів на місці не було, більшість присутніх мовчки спостерігають за процесом демонтажу та не заважають.

В кінці ринку чергує група КОРДу, аби у випадку силового конфлікту розборонити його учасників.

Тим часом підприємці живим ланцюгом стали біля паркану таким чином, аби не допустити до демонтажу муніципалів. Базарники тримаються за руки і співають гімн України.

Нагадаємо, 4 лютого пізно увечері розпочали примусовий демонтаж Старого ринку. За словами в.о. мера Луцька Григорія Пустовіта, демонтаж будуть продовжувати, адже в міській раді ще 30 січня повідомили, що 3 лютого почнеться примусовий демонтаж конструкцій, якщо власники не приберуть їх до того часу. Договір з ними розірвали, тому знаходитись на цьому місці вони не мають права, а всі контейнери вважаються такими, що встановлені незаконно.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що відбувалося вночі на Старому ринку. ФОТОРЕПОРТАЖ





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сльози навертаються на очі - "підприємці живим ланцюгом стали біля паркану таким чином, аби не допустити до демонтажу муніципалів. Базарники тримаються за руки і співають гімн України".

Відповісти
Самое главное в этой спецоперации, это - исполнить Гимн Украины. ("нашли" место и время)
Відповісти
Шкода що немає тепер беркутівців, вони б показали базарникам хто в домі хазяїн.
Відповісти
Такого не може бути у нас в Україні, тим більше на території мальовничого та історичного за своєю історією міста Луцька, що на Волині. Така біда може трапитись тільки у дикій Росіі, де процвітає пияцтво на кожному кроці, де нічого не роблять, а люди ходять у валінках та фуфайках і все пропивають на світі, крім того вони ще насіння лускають. За 30 років незалежності в Україні все змінилось на краще: пияцтво як порок відійшло в минуле, люди стали добрими один до одного, мають хорошу роботу, зарплату, пенсію. В Україні безкоштовне навчання, доступні дитячі садочки. А медичне обслуговування найкраще в світі. До 2025 року всі молоді подружжя в Україні у віці 30 років отримають від В.О. Зеленського безкоштовно однокімнатні квартири. Народжуваність у нас вже на 100% перевищує смертність. І взагалі не теба нас дурити.
Відповісти
дідо, кидай бухати
Відповісти
ролинл
Відповісти
В нашому місті є влада???Напевно-НІ.Бо подивіться на фото людей,які щось ніби прийшли демонтувати.На підставі чого?У вас є рішення суду і припис виконавчої служби,то продемонструйте.Приведіть весь процес в законодавче русло,бо постраждають всі.Ми ж іще не знаємо протистояння(як правило політичне)між цією недовладою і правоохоронцями,а воно точно є.Почніть говорити з людьми,доводьте свою правоту фактами і аргументами відповідно до чинного законодавства.Всі лучани за своє місто,за його розвиток.
Відповісти
Та всім начхати. Хто може той валить забугор!
Відповісти
труд на новому місці знову на пахолків (!) вищих пахолків очистить цих людей.зробить з них сознатєльних граждан які допоможуть илітам луцьким пережити чергову кризу оновивши поршак дитині.це місце буде мати десять хай металоконструкцій але за достойні свіжі гроші.на новому так би мовити їм дадуть в розрочку право на труд.серед поля.така економіка з Дома Савєтів
Відповісти
Гімн вони співають))) Коли зелене л.. но обирали то про гімн і Україну не думали, халяви хотіли, "нових ліц ". Геть бариг!!!
Відповісти
красава
Відповісти