Пиза вийшов з фракції «Фронту Змін» в Луцькраді

Пиза вийшов з фракції «Фронту Змін» в Луцькраді
Депутат Луцької міської ради Олександр Пиза написав заяву про вихід з фракції "Фронту Змін" в Луцькій міській раді.

Документ він опублікував у Facebook.

"На велике прохання "побратимів" Павла Данильчука та Богдана Шиби написав заяву про вихід із фракції Фронт Змін в Луцькій міській раді. Це, за їхніми словами, повинно хм дуже допомогти при вступі до партії Батьківщина... То ж роблю для допомоги їм все що можу!", - написав він в коментарі до документу.



Нагадаємо, 23 травня очільник волинських "фронтовиків" Олександр Пиза вийшов з партії та став помічником народного депутата України Сергія Мартиняка.

З 27 травня керує обласним осередком "Фронту Змін" депутат обласної ради Ігор Гузь.

Під час прес-конференції він назвав вчинок Пизи "зрадою", а той зауважив, що чекає від нових керівників осередку "шаленої активності".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
паматросил и бросил)))
Відповісти
Зрпадник це мало сказано!!!!
Відповісти
І ще однопартійців здав, що його змусили карти розкрити. Вийшов, продався, то виходь усюди і здай мандат, щоб не дурити людей, котрі голосували, певно, не за Пиз.у, а за політичну силу. Що воно таке це Пиз.а, а то стільки в новинах про нього. Що він доброго зробив, бо я тільки в скандалах його прекрасне прізвище чую
Відповісти
ФЗ - колектор для стічних відпрацьованих політиків... Шиба, Пиза, Гузь... Нічого не зробили, нічого не вміють, нікому не тра...
Відповісти
Це політичний КЛОУН. Це треба так написати офіційний документ, як "ябіду" в садочку, або "маляву" Оперу: спасайте запресували авторитети по клічках Шиба і Паша, може то я їм поступлюся, щоб їх не злити, ато хто знає шл в них в башках.
Спостерігаю за ним вродє не дурак, а таке витворяє як САДОМАЗОХІСТ.
Відповісти
А чо це він всіх мочить? Спочатку Гузяру, з якимось ще мудаком, зараз Шизу і ще одного маловідомого мудака. Завтра напевне скаже мене заставили здати мандат Наталія Бунда і Ірина Комлик(депутати міськради), мушу задовільнити їхнє бажання. Після завтра перепишу квартиру на Алєксєєва(УДАР), машину подарую Свободі. Ну а якщо Клімчук попросить то віддам всее що лишилось.
Відповісти
Останні новини
Пиза вийшов з фракції «Фронту Змін» в Луцькраді
11 червень, 2013, 15:32