Високоякісна атермальна плівка повноцінно захистить автосалон від сонця*

Високоякісна атермальна плівка повноцінно захистить автосалон від сонця*
У яскраві сонячні дні сонце засліплює очі та створює дискомфорт пасажирам у салоні автомобіля. Високоякісна атермальна плівка, яка наклеюється на скло, дає можливість вирішити цю проблему. Товар ви зможете придбати у спеціалізованому інтернет-магазині PLENKA market. Хоча вироби коштують дорого, вони варті уваги водіїв.

В чому секрет плівки

Атермальні плівки мають здатність при високій світлопроникній здатності створювати перепону для проникнення у середину салону авто сліпучого сонячного спектру: ультрафіолетових та інфрачервоних променів.

Це досягається завдяки особливій будові самоклеючого матеріалу. Він складається не менш, ніж 200 тонких шарів. Але основними з їх числа є:
• вугільна основа;
• фарбуючий шар;
• клейка прозора підложка.

Якраз завдяки вуглевому шару й досягається ефект затемнення від осліплюючих спектрів сонячного проміння. Фарбуючий шар дозволяє обирати тонування будь-якого кольору на всякий смак. Затоновані плівкою вікна автомобілю можуть мати приємний блакитний, сіро-сталевий, притишений чорний, зеленуватий відсвіт.

В залежності від щільності вугільного шару атермальні плівки мають властивості непроникності ультрафіолету від 90 до 99,9 %. Такі ж показники зберігаються й для перепони інфрачервоних променів.
При тому матеріал гарно пропускає денне світло. Світлопроникність в більшості плівок складає не менше 75%, а то й всі 80%.Тому салон залишається достатньо освітлений.

До того ж закриття стекол автомобілю атермальною плівкою добре зберігає оббивку сидінь та стін від вигоряння. Особливо це важливо для крісел з натуральної шкіри. А сидіння зі штучного матеріалу не піддаються значному нагріванню. Тому їх поверхня зберігає свій доглянутий вигляд довгий час й не тріскається.

Товари магазину PLENKA market

В спеціалізованому інтернет-магазині PLENKA market ви зможете придбати високоякісні атермальні плівки іноземного виробництва найкращих марок. Тут реалізовується тільки оригінальний продукт, який має термін експлуатації від 3 до 7 років.

Великий асортимент представлений такими фірмовими зразками, як:

• Ceramic IR 75 керамічні плівки Ultra Vision з класичним світло-сталевим відтінком, що мають рівень світлопроникності 75%. Не пропускає до 35% інфрачервоного проміння. Майже достовірно імітує оригінальне артемальне скло.
• Ad-Winner Chameleon CR 85, яке мають приємне зеленувате забарвлення. Відмінно захищають автосалон від ультрафіолетового та інфрачервоного випромінення.
• Атермальні плівки llumar air 80, що мають захисну дію від шкідливого спектра на рівні 80%. Світлопроникність досягає 75%, що створює значний комфорт.

В магазині чимало товару не менш вартого уваги. Ви завжди знайдете те, що вам більше впаде в око.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Замовлення води в Києві*
12 січень, 2020, 09:51
Високоякісна атермальна плівка повноцінно захистить автосалон від сонця*
12 січень, 2020, 09:45